1
Bob Minnekeer, Stef Roesbeke:Malt flavours, koken met kruiden op whiskey - nieuw boek
2011, ISBN: 9789020995312
Single malt whisky is een verrassend veelzijdige drank die zowel in zijn pure vorm als in de keuken ten volle tot zijn recht komt. Bob Minnekeer en chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) bere… Meer...
Single malt whisky is een verrassend veelzijdige drank die zowel in zijn pure vorm als in de keuken ten volle tot zijn recht komt. Bob Minnekeer en chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) bereiden samen veertig hedendaagse gerechten waarbij het vernieuwende gebruik van single malt whisky in combinatie met kruiden centraal staat. De auteurs leggen op een heldere manier uit hoe je zelf in de keuken aan de slag kunt om gerechten op smaak te brengen met whisky-kruidenaroma's: verstuiven, bedruppelen, ben..., Single malt whisky is een verrassend veelzijdige drank die zowel in zijn pure vorm als in de keuken ten volle tot zijn recht komt. Bob Minnekeer en chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) bereiden samen veertig hedendaagse gerechten waarbij het vernieuwende gebruik van single malt whisky in combinatie met kruiden centraal staat. De auteurs leggen op een heldere manier uit hoe je zelf in de keuken aan de slag kunt om gerechten op smaak te brengen met whisky-kruidenaroma's: verstuiven, bedruppelen, benevelen, marineren en flamberen... Bovendien bevat het boek een boeiende inleiding over het productieproces van whisky. Fotografen Andrew Verschetze en Joris Devos kruiden het geheel af met een flinke teug Schotland en brengen de recepten op smaak met prachtige beelden.Taal: Nederlands; Vertaald uit het: Nederlands; Afmetingen: 24x263x200 mm; Gewicht: 915,00 gram; Verschijningsdatum: november 2011; Druk: 1; ISBN10: 9020995316; ISBN13: 9789020995312; , Nederlandstalig | Hardcover | 2011, Eten & Drinken, Kookboeken, Lannoo<
- Nieuw, Op voorraad. Voor zondag 23:59 uur besteld, dinsdag in huis Verzendingskosten:Op voorraad. Voor zondag 23:59 uur besteld, dinsdag in huis, exclusief verzendingskosten bol.com
2
Bob Minnekeer:
Malt flavours
- gebonden uitgave, pocketboekISBN: 9789020995312
Vernieuwende handleiding over het gebruik van whisky in de keuken;;;Whisky buff Bob Minnekeer stelt excellente single maltwhisky's voor en toont hoe ze gebruikt kunnen worden in uitg… Meer...
Vernieuwende handleiding over het gebruik van whisky in de keuken;;;Whisky buff Bob Minnekeer stelt excellente single maltwhisky's voor en toont hoe ze gebruikt kunnen worden in uitgebalanceerde en smaakvol gekruide gerechten. Single malt whisky is een verrassend veelzijdige drank die zowel in zijn pure vorm als in de keuken ten volle tot zijn recht komt. Bob Minnekeer en chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) bereiden samen veertig hedendaagse gerechten waarbij het vernieuwende gebruik van single malt whisky in combinatie met kruiden centraal staat. De auteurs leggen op een heldere manier uit hoe je zelf in de keuken aan de slag kunt om gerechten op smaak te brengen met whisky-kruidenaroma's: verstuiven, bedruppelen, benevelen, marineren en flamberen... Bovendien bevat het boek een boeiende inleiding over het productieproces van whisky. Fotografen Andrew Verschetze en Joris Devos kruiden het geheel af met een flinke teug Schotland en brengen de recepten op smaak met prachtige beelden. Boeken Kookboeken Alle kookboeken Boeken > Kookboeken > Alle kookboeken Hardcover<
Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten bookspot.nl
3
Malt flavours - Bob Minnekeer (ISBN: 9789020995312)
- nieuw boekISBN: 9789020995312
Het boek Malt flavours (ISBN:9789020995312) geschreven door Bob Minnekeer bestel je op bruna.nl! Vernieuwende handleiding over het gebruik van whisky in de keuken;;;Whisky buff Bob Minnek… Meer...
Het boek Malt flavours (ISBN:9789020995312) geschreven door Bob Minnekeer bestel je op bruna.nl! Vernieuwende handleiding over het gebruik van whisky in de keuken;;;Whisky buff Bob Minnekeer stelt excellente single maltwhisky's voor en toont hoe ze gebruikt kunnen worden in uitgebalanceerde en smaakvol gekruide gerechten. Single malt whisky is een verrassend veelzijdige drank die zowel in zijn pure vorm als in de keuken ten volle tot zijn recht komt. Bob Minnekeer en chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) bereiden samen veertig hedendaagse gerechten waarbij het vernieuwende gebruik van single malt whisky in combinatie met kruiden centraal staat. De auteurs leggen op een heldere manier uit hoe je zelf in de keuken aan de slag kunt om gerechten op smaak te brengen met whisky-kruidenaroma's: verstuiven, bedruppelen, benevelen, marineren en flamberen... Bovendien bevat het boek een boeiende inleiding over het productieproces van whisky. Fotografen Andrew... Boeken > Kookboeken > Alle kookboeken<
Nr. 9789020995312. Verzendingskosten:, 3 - 5 Werkdagen, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
Bob Minnekeer, Stef Roesbeke:Malt flavours
- nieuw boek ISBN: 9789020995312
Vernieuwende handleiding over het gebruik van whisky in de keuken. Whisky buff Bob Minnekeer stelt excellente single maltwhisky's voor en toont hoe ze gebruikt kunnen worden in uitgebalan… Meer...
Vernieuwende handleiding over het gebruik van whisky in de keuken. Whisky buff Bob Minnekeer stelt excellente single maltwhisky's voor en toont hoe ze gebruikt kunnen worden in uitgebalanceerde en smaakvol gekruide gerechten. tijdelijk bij bestelling van euro 20,00 of meer gratis verzending kookboeken<
- Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten boeken.com
140 Resultaten span> worden weergegeven. U kunt wellicht zoekcriteria verfijnen , filter inschakelen of de sorteringsorder verandering.
Toon meer resultaten...