- 2 resultaten
laagste prijs: € 6,16, hoogste prijs: € 6,17, gemiddelde prijs: € 6,17
1
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 6,67
(ongeveer € 6,17)
verzending: € 13,891
bestellenGesponsorde link
Elliot, Rose:

De nieuwe vegetarische keuken. Een nieuwe benadering van koken zonder vlees - gebonden uitgave, pocketboek

1994, ISBN: 9789021523651

Amsterdam: Kosmos, 1956. Papieren band, 19 x 13 cm, 78 pp. Ills.: zwart/wit illustraties. Met meer dan 200 recepten. Cond.: goed / good. Weten en Kunnen 248. Met 2 reclamebladen van Vis … Meer...

NLD, NLD - Verzendingskosten: EUR 13.89 Bij tij en ontij, Bij tij en ontij
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 6,99
(ongeveer € 6,16)
verzending: € 13,851
bestellenGesponsorde link

Elliot, Rose:

De nieuwe vegetarische keuken. Een nieuwe benadering van koken zonder vlees - gebonden uitgave, pocketboek

1994, ISBN: 9789021523651

Utrecht: Kosmos, 1994. Hardcover, 30 cm, 160 pp. Ills.: kleurenillustraties. Cond.: goed / good. ISBN: 9789021523651. ., Kosmos, 1994, 2.5

Verzendingskosten: EUR 13.85 Bij tij en ontij

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - De nieuwe vegetarische keuken. Een nieuwe benadering van koken zonder vlees


EAN (ISBN-13): 9789021523651
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1994
Uitgever: Kosmos

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2022-02-20T14:07:46+01:00 (Amsterdam)
Boek voor het laatst gevonden op 2023-01-18T05:23:55+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789021523651

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
978-90-215-2365-1


< naar Archief...