Jan sur Mer:Zot van de Noordzee - Boek Jan sur Mer (9022334317)
- nieuw boek 2017, ISBN: 9022334317
Het Boek Zot van de Noordzee (9022334317) geschreven door Jan sur Mer bestel je op bruna.nl! Genomineerd voor Kookboek van het jaar 2017! Vis in de hoofdrol. Van Duinkerke tot Den Helder … Meer...
Het Boek Zot van de Noordzee (9022334317) geschreven door Jan sur Mer bestel je op bruna.nl! Genomineerd voor Kookboek van het jaar 2017! Vis in de hoofdrol. Van Duinkerke tot Den Helder Je wekelijkse portie Noordzeevis met 52 verrassende recepten voor elk seizoen! Gewapend met een schepnetje en aan de hand van zijn grootouders, trok de kleine Jan Kegels het strand van De Haan op. Hij ving er garnaaltjes en wilde iedereen laten proeven. Het leverde hem zijn bijnaam 'JEAN sur MER' op. Op volwassen leeftijd werd hij met JEAN sur MER 'original seafood' een van Vlaanderens eerste foodtruckpioniers. In 'Zot van de Noordzee' bundelt JEAN sur MER inspirerende vissersverhalen, leuke vis-tje-datjes, handige tips en heerlijk lichte en verrassende recepten. Samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck serveert hij 42 eenvoudige recepten op basis van maar liefst 26 verschillende soorten Noordzeevis, bereid met seizoensgroenten. Daarnaast zorgen enkele bekende gastchefs zoals Syrco Bakker (Pure C), Johan Segers ('t Fornuis) en Michaël Vrijmoed (Vrijmoed) voor 10 extra recepten die iets uitdagender mogen zijn en waarmee je gegarandeerd iedereen aan de vis krijgt. Boeken, Jan sur Mer<
| | bruna.nlNr. Verzendingskosten:, Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
MONSTER
Zot van de Noordzee
- nieuw boek2017, ISBN: 9789022334317
Genomineerd voor Kookboek van het jaar 2017!Vis in de hoofdrol. Van Duinkerke tot Den HelderJe wekelijkse portie Noordzeevis met 52 verrassende recepten voor elk seizoen!Gewapend met een … Meer...
Genomineerd voor Kookboek van het jaar 2017!Vis in de hoofdrol. Van Duinkerke tot Den HelderJe wekelijkse portie Noordzeevis met 52 verrassende recepten voor elk seizoen!Gewapend met een schepnetje en aan de hand van zijn grootouders, trok de kleine Jan Kegels het strand van De Haan op.Hij ving er garnaaltjes en wilde iedereen laten proeven. Het leverde hem zijn bijnaam 'JEAN sur MER' op.Op volwassen leeftijd werd hij met JEAN sur MER 'original seafood' een van Vlaanderens eerste foodtruckpioniers.In 'Zot van de Noordzee' bundelt JEAN sur MER inspirerende vissersverhalen, leuke vis-tje-datjes, handige tips en heerlijk lichte en verrassende recepten.Samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck serveert hij 42 eenvoudige recepten op basis van maar liefst 26 verschillende soorten Noordzeevis, bereid met seizoensgroenten.Daarnaast zorgen enkele bekende gastchefs zoals Syrco Bakker (Pure C), Johan Segers ('t Fornuis) en Michaël Vrijmoed (Vrijmoed) voor 10 extra recepten die iets uitdagender mogen zijn en waarmee je gegarandeerd iedereen aan de vis krijgt. Kookboeken Culinair algemeen Culinair algemeen<
| | Ako.nlako.nl Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Zot van de Noordzee
- gebonden uitgave, pocketboekISBN: 9789022334317
'Vis is duur!' 'Vis is te moeilijk te bereiden!' 'Onze kinderen lusten geen vis!' 'Ik vind alleen tonijn en zalm lekker!' Daar ziet Jan Kegels geen… Meer...
'Vis is duur!' 'Vis is te moeilijk te bereiden!' 'Onze kinderen lusten geen vis!' 'Ik vind alleen tonijn en zalm lekker!' Daar ziet Jan Kegels geen graten in. Hij dompelt je onder in de wereld van de noordzeevis zodat jij aan tafel kunt scoren met superlekkere, leuke en eenvoudige noordzeevisgerechten. In 'Zot van de Noordzee' serveert JEAN sur MER samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck 42 eenvoudige recepten (met maximaal 5 ingrediënten) op basis van maar liefst 26 verschillende soorten noordzeevis. Verder zorgen gerenommeerde chefs zoals Kobe Desramaults (Superette), Dennis Broeckx (L'Epicerie du Cirque) en Syrco Bakker (Pure C) voor nog 10 extra recepten die ietsje ingewikkelder mogen zijn en waarmee je gegarandeerd de grootste femme fatale of koelste kikker aan de haak slaat. Boeken Kookboeken Alle kookboeken Boeken > Kookboeken > Alle kookboeken Hardcover, Manteau<
| | BookSpot.nlbookspot.nl Verzendingskosten:Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Zot van de Noordzee
- gebonden uitgave, pocketboekISBN: 9789022334317
'Vis is duur!' 'Vis is te moeilijk te bereiden!' 'Onze kinderen lusten geen vis!' 'Ik vind alleen tonijn en zalm lekker!' Daar ziet Jan Kegels geen… Meer...
'Vis is duur!' 'Vis is te moeilijk te bereiden!' 'Onze kinderen lusten geen vis!' 'Ik vind alleen tonijn en zalm lekker!' Daar ziet Jan Kegels geen graten in. Hij dompelt je onder in de wereld van de noordzeevis zodat jij aan tafel kunt scoren met superlekkere, leuke en eenvoudige noordzeevisgerechten. In 'Zot van de Noordzee' serveert JEAN sur MER samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck 42 eenvoudige recepten (met maximaal 5 ingrediënten) op basis van maar liefst 26 verschillende soorten noordzeevis. Verder zorgen gerenommeerde chefs zoals Kobe Desramaults (Superette), Dennis Broeckx (L'Epicerie du Cirque) en Syrco Bakker (Pure C) voor nog 10 extra recepten die ietsje ingewikkelder mogen zijn en waarmee je gegarandeerd de grootste femme fatale of koelste kikker aan de haak slaat. Boeken Kookboeken Alle kookboeken Boeken > Kookboeken > Alle kookboeken Hardcover, Angèle<
| | BookSpot.nlbookspot.nl Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Mer, Jan sur, Mer, Jean sur, Houtman, Joost:Zot van de Noordzee: vis in de hoofdrol, van Duinkerke tot den Helder
- eerste uitgave 2017, ISBN: 9789022334317
gebonden uitgave
Fotograf: Vlegels, Kris, Standaard Uitgeverij - Algemeen, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1. 192 Seiten, Publiziert: 2017-10-06T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Kategorien, Bücher, Standaard U… Meer...
Fotograf: Vlegels, Kris, Standaard Uitgeverij - Algemeen, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1. 192 Seiten, Publiziert: 2017-10-06T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Kategorien, Bücher, Standaard Uitgeverij - Algemeen, 2017<
| | amazon.deausverkauf Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.