- 5 resultaten
laagste prijs: € 126,99, hoogste prijs: € 169,98, gemiddelde prijs: € 160,14
1
bestellen
bij booklooker.de
€ 126,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Leniger, H. A. Beverloo, W. A.:

Food Process Engineering - pocketboek

ISBN: 9789027706591

[ED: Softcover], [PU: Springer Netherlands Springer, Berlin], This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech nology at the Agricultural University ofWagen… Meer...

  - Verzendingskosten:Envío gratis, Envío a Alemania. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Food Process Engineering - W. A. Beverloo
bestellen
bij ZVAB.com
€ 169,98
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

W. A. Beverloo:

Food Process Engineering - pocketboek

1975, ISBN: 902770659X

[EAN: 9789027706591], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer Netherlands], FILTRATION; AGRICULTURE; FOODSCIENCE; PROCESSENGINEERING; TRANSPORT, Druck auf Anfrage Neuware - This book resulted f… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) AHA-BUCH GmbH, Einbeck, Germany [51283250] [Rating: 5 (von 5)]
3
Food Process Engineering - W. A. Beverloo; H. A. Leniger
bestellen
bij Thriftbooks.com
$ 196,16
(ongeveer € 168,89)
bestellenGesponsorde link
W. A. Beverloo; H. A. Leniger:
Food Process Engineering - gebruikt boek

ISBN: 902770659X

This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech nology at the Agricultural University ofWageningen, The Netherlands. In the course of those years the subje… Meer...

  - used. Verzendingskosten:más costos de envío., exclusief verzendingskosten
4
Food Process Engineering - Leniger, H. a. / Beverloo, W. a.
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
$ 191,50
(ongeveer € 164,87)
bestellenGesponsorde link
Leniger, H. a. / Beverloo, W. a.:
Food Process Engineering - gebruikt boek

ISBN: 9789027706591

This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech­ nology at the Agricultural University ofWageningen, The Netherlands. In the course of those years the sub… Meer...

  - Verzendingskosten:más costos de envío., exclusief verzendingskosten
5
Food Process Engineering - Beverloo, W. A.; Leniger, H. A.
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 169,98
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Beverloo, W. A.; Leniger, H. A.:
Food Process Engineering - pocketboek

1975, ISBN: 902770659X

Softcover reprint of the original 1st ed. 1975 Kartoniert / Broschiert Chemie, Filtration; agriculture; food science; Transport, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer Netherlands; Spring… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Food Process Engineering

This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech- nology at the Agricultural University ofWageningen, The Netherlands. In the course of those years the subject matter of teaching has been written down and placed at the student's disposal. The Dutch text has been reconsidered and revised several times. Eventually the question arose whether it would be advisable to transform and translate the text in order to transfer available knowledge and experience to others interested in the relatively new branch of food science that food process engineering is. This question has been answered in the affirmative. Up to now only a few books deal with food process engineering; some are rather superficial and evidently meant as introductory, other ones have in our opinion too much emphasis on chemical engineering and too little on food process engineering. We believe - and this will be elucidated at some length in the Introduction - that food process engineering is in many respects a very specific branch of engineering, allied to but certainly different from chemical engineering. We have always endeav- oured to show similarities between various branches, stressing at the same time how- ever the differences and explaining the why and wherefore of them. The present book illustrates this approach. It considers engineering, process en- gineering and food process engineering as ranking in this order of rising importance.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Process Engineering


EAN (ISBN-13): 9789027706591
ISBN (ISBN-10): 902770659X
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1975
Uitgever: Springer Verlag Gmbh Aug 1975

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-02-01T19:52:21+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-02-20T16:52:30+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789027706591

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-277-0659-X, 978-90-277-0659-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: leniger beverloo
Titel van het boek: food, beverloo


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9789027706058 Food Process Engineering (H.A. Leniger, W.A. Beverloo)


< naar Archief...