nvt:De Complete Kookkunst, 1000 Recepten En Kooktechnieken
- nieuw boek 2006, ISBN: 9789036619462
Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenm… Meer...
Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunt u alle uitdagingen het hoofd bieden. In twaalf uitgebreide hoofdstukken, waarin alle levensmiddelengroepen de revue passeren, komen in dit boek alle mogelijke gerechten aan de orde, van de meest traditionele tot de meest moderne. * Meer dan 1000 recepten en kooktechnieken worden duidelijk uitgelegd en stap-voor-stap geïllustreerd met kleurenfoto?s * Voor alle soorten gerechten vindt u tips en trucs om efficiënt en effectief hoogstaande resultaten te bereiken * In elk hoofdstuk staan recepten van chef-koks: hiermee bereikt uw kookkunst echt het toppunt * Bij elk gerecht staan dranksuggesties en menusuggesties. Zo kunt u de gerechten uit dit boek subliem combineren en er de perfecte wijn bij schenken, Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunt u alle uitdagingen het hoofd bieden. In twaalf uitgebreide hoofdstukken, waarin alle levensmiddelengroepen de revue passeren, komen in dit boek alle mogelijke gerechten aan de orde, van de meest traditionele tot de meest moderne.* Meer dan 1000 recepten en kooktechnieken worden duidelijk uitgelegd en stap-voor-stap geïllustreerd met kleurenfoto?s* Voor alle soorten gerechten vindt u tips en trucs om efficiënt en effectief hoogstaande resultaten te bereiken* In elk hoofdstuk staan recepten van chef-koks: hiermee bereikt uw kookkunst echt het toppunt* Bij elk gerecht staan dranksuggesties en menusuggesties. Zo kunt u de gerechten uit dit boek subliem combineren en er de perfecte wijn bij schenken Inhoud: Taal: nl; Bindwijze: Hardcover; Oorspronkelijke releasedatum: 06 september 2006; Aantal pagina's: 719; Kaarten inbegrepen: Nee; Illustraties: Met illustraties; Betrokkenen: Hoofdauteur: nvt; Hoofdillustrator: M. Barberousse; Hoofduitgeverij: Rebo Productions; Vertaling: Eerste Vertaler: M. Koekoek; Tweede Vertaler: Marijke Koekoek; Overige kenmerken: Editie: 1; Extra groot lettertype: Nee; Gewicht: 2510 g; Product breedte: 227 mm; Product hoogte: 54 mm; Product lengte: 229 mm; Studieboek: Nee; Verpakking breedte: 227 mm; Verpakking hoogte: 54 mm; Verpakking lengte: 229 mm; EAN: Nederlands | Hardcover | 9789036619462 | 06 september 2006 | 719 pagina's, Boeken, Kookboeken, Rebo Productions<
| | bol.comBoekXL.nl [8.5] Nieuw, Uiterlijk 29 juni in huis, Kleinzakelijke verkoper, Alle artikelen die u bij ons besteld, zullen ZONDER verzendkosten worden verzonden. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Wilt u uw bestelling geleverd krijgen in feestverpakking, mail het ons even. Wij verzorgen het gratis voor u !!! Verzendingskosten:Uiterlijk 29 juni in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
nvt:De Complete Kookkunst, 1000 Recepten En Kooktechnieken
- nieuw boek 2006, ISBN: 9789036619462
Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenm… Meer...
Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunt u alle uitdagingen het hoofd bieden. In twaalf uitgebreide hoofdstukken, waarin alle levensmiddelengroepen de revue passeren, komen in dit boek alle mogelijke gerechten aan de orde, van de meest traditionele tot de meest moderne. * Meer dan 1000 recepten en kooktechnieken worden duidelijk uitgelegd en stap-voor-stap geïllustreerd met kleurenfoto?s * Voor alle soorten gerechten vindt u tips en trucs om efficiënt en effectief hoogstaande resultaten te bereiken * In elk hoofdstuk staan recepten van chef-koks: hiermee bereikt uw kookkunst echt het toppunt * Bij elk gerecht staan dranksuggesties en menusuggesties. Zo kunt u de gerechten uit dit boek subliem combineren en er de perfecte wijn bij schenken, Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunt u alle uitdagingen het hoofd bieden. In twaalf uitgebreide hoofdstukken, waarin alle levensmiddelengroepen de revue passeren, komen in dit boek alle mogelijke gerechten aan de orde, van de meest traditionele tot de meest moderne.* Meer dan 1000 recepten en kooktechnieken worden duidelijk uitgelegd en stap-voor-stap geïllustreerd met kleurenfoto?s* Voor alle soorten gerechten vindt u tips en trucs om efficiënt en effectief hoogstaande resultaten te bereiken* In elk hoofdstuk staan recepten van chef-koks: hiermee bereikt uw kookkunst echt het toppunt* Bij elk gerecht staan dranksuggesties en menusuggesties. Zo kunt u de gerechten uit dit boek subliem combineren en er de perfecte wijn bij schenken Inhoud: Taal: nl; Bindwijze: Hardcover; Oorspronkelijke releasedatum: 06 september 2006; Aantal pagina's: 719; Kaarten inbegrepen: Nee; Illustraties: Met illustraties; Betrokkenen: Hoofdauteur: nvt; Hoofdillustrator: M. Barberousse; Hoofduitgeverij: Rebo Productions; Vertaling: Eerste Vertaler: M. Koekoek; Tweede Vertaler: Marijke Koekoek; Overige kenmerken: Editie: 1; Extra groot lettertype: Nee; Gewicht: 2510 g; Product breedte: 227 mm; Product hoogte: 54 mm; Product lengte: 229 mm; Studieboek: Nee; Verpakking breedte: 227 mm; Verpakking hoogte: 54 mm; Verpakking lengte: 229 mm; EAN: Nederlands | Hardcover | 9789036619462 | 06 september 2006 | 719 pagina's, Boeken, Kookboeken, Rebo Productions<
| | bol.comBoekXL.nl [8.6] Nieuw, Uiterlijk 28 juni in huis, Kleinzakelijke verkoper, Alle artikelen die u bij ons besteld, zullen ZONDER verzendkosten worden verzonden. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Wilt u uw bestelling geleverd krijgen in feestverpakking, mail het ons even. Wij verzorgen het gratis voor u !!! Verzendingskosten:Uiterlijk 28 juni in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
nvt:De Complete Kookkunst, 1000 Recepten En Kooktechnieken
- nieuw boek 2006, ISBN: 9789036619462
Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenm… Meer...
Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunt u alle uitdagingen het hoofd bieden. In twaalf uitgebreide hoofdstukken, waarin alle levensmiddelengroepen de revue passeren, komen in dit boek alle mogelijke gerechten aan de orde, van de meest traditionele tot de meest moderne. * Meer dan 1000 recepten en kooktechnieken worden duidelijk uitgelegd en stap-voor-stap geïllustreerd met kleurenfoto?s * Voor alle soorten gerechten vindt u tips en trucs om efficiënt en effectief hoogstaande resultaten te bereiken * In elk hoofdstuk staan recepten van chef-koks: hiermee bereikt uw kookkunst echt het toppunt * Bij elk gerecht staan dranksuggesties en menusuggesties. Zo kunt u de gerechten uit dit boek subliem combineren en er de perfecte wijn bij schenken, Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunt u alle uitdagingen het hoofd bieden. In twaalf uitgebreide hoofdstukken, waarin alle levensmiddelengroepen de revue passeren, komen in dit boek alle mogelijke gerechten aan de orde, van de meest traditionele tot de meest moderne.* Meer dan 1000 recepten en kooktechnieken worden duidelijk uitgelegd en stap-voor-stap geïllustreerd met kleurenfoto?s* Voor alle soorten gerechten vindt u tips en trucs om efficiënt en effectief hoogstaande resultaten te bereiken* In elk hoofdstuk staan recepten van chef-koks: hiermee bereikt uw kookkunst echt het toppunt* Bij elk gerecht staan dranksuggesties en menusuggesties. Zo kunt u de gerechten uit dit boek subliem combineren en er de perfecte wijn bij schenken Inhoud: Taal: nl; Bindwijze: Hardcover; Oorspronkelijke releasedatum: 06 september 2006; Aantal pagina's: 719; Kaarten inbegrepen: Nee; Illustraties: Met illustraties; Betrokkenen: Hoofdauteur: nvt; Hoofdillustrator: M. Barberousse; Hoofduitgeverij: Rebo Productions; Vertaling: Eerste Vertaler: M. Koekoek; Tweede Vertaler: Marijke Koekoek; Overige kenmerken: Editie: 1; Extra groot lettertype: Nee; Product breedte: 227 mm; Product hoogte: 54 mm; Product lengte: 229 mm; Studieboek: Nee; Verpakking breedte: 227 mm; Verpakking hoogte: 54 mm; Verpakking lengte: 229 mm; Verpakkingsgewicht: 2510 g; EAN: Nederlands | Hardcover | 9789036619462 | 06 september 2006 | 719 pagina's, Boeken, Kookboeken, Rebo Productions<
| | bol.comDoorgelezen Nieuw, Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis, Onbekend. Verzendingskosten:Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
De complete kookkunst: 1000 recepten en kooktechnieken
- gebonden uitgave, pocketboek2006, ISBN: 9789036619462
auteur: lagorce, S. Illustrator: Barberousse, M. Vertaler: Koekoek, M. Rebo Productions, Hardcover, Auflage: Eerste editie, 719 Seiten, Publiziert: 2006-09-09T00:00:01Z, Produktgruppe: Bo… Meer...
auteur: lagorce, S. Illustrator: Barberousse, M. Vertaler: Koekoek, M. Rebo Productions, Hardcover, Auflage: Eerste editie, 719 Seiten, Publiziert: 2006-09-09T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Koken & bakken, Knutselen & hobby's, Activiteiten, knutselen & spelletjes, Kinderboeken, Categorieën, Boeken, Thuis, Waar we wonen, Geografie & cultuur, Hobby's & spellen, Tieners & jongvolwassenen, Nederlandstalige boeken, Featured Categories, Nieuwe uitgaven, 171e018f-d202-437e-a05a-0ce26200c24c_0, Special Features Stores, Arborist Merchandising Root, Rebo Productions, 2006<
| | Amazon.nlBoekXL Verzendingskosten:Op voorraad. De verzendkosten kunnen afwijken van de werkelijke kosten. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
lagorce, S.:De complete kookkunst: 1000 recepten en kooktechnieken
- gebonden uitgave, pocketboek 2006, ISBN: 9789036619462
Illustrator: Barberousse, M. Übersetzer: Koekoek, M. Rebo Productions, Gebundene Ausgabe, 719 Seiten, Publiziert: 2006-09-09T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Kategorien, Bücher, Fremdsprac… Meer...
Illustrator: Barberousse, M. Übersetzer: Koekoek, M. Rebo Productions, Gebundene Ausgabe, 719 Seiten, Publiziert: 2006-09-09T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Kategorien, Bücher, Fremdsprachige Bücher, Niederländische Bücher, Rebo Productions, 2006<
| | amazon.deBogamo Gut Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 4 bis 5 Tagen. De verzendkosten kunnen afwijken van de werkelijke kosten. (EUR 3.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.