- 5 resultaten
laagste prijs: € 90,83, hoogste prijs: € 118,99, gemiddelde prijs: € 105,48
1
Saberes y Sabores En Mexico y El Caribe - Herausgeber: de Maeseneer, Rita Collard, Patrick
bestellen
bij booklooker.de
€ 118,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Herausgeber: de Maeseneer, Rita Collard, Patrick:

Saberes y Sabores En Mexico y El Caribe - pocketboek

ISBN: 9789042030442

[ED: Taschenbuch], [PU: BRILL ACADEMIC PUB / Editions Rodopi], Saberes y sabores en México y el Caribe es fruto del proyecto de investigación "Los contextos culinarios en la literatura de… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 106,88
verzending: € 0,591
bestellenGesponsorde link
Saberes y sabores en Mexico y el Caribe (Paperback) - pocketboek

2010, ISBN: 9042030445

[EAN: 9789042030442], Neubuch, [PU: Brill, Netherlands], Language: Spanish. Brand new Book. Saberes y sabores en Mexico y el Caribe es fruto del proyecto de investigacion "Los contextos c… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 0.59 The Book Depository, London, United Kingdom [54837791] [Rating: 5 (von 5)]
3
Saberes y sabores en Mexico y el Caribe - Patrick Collard
bestellen
bij BookDepository.com
€ 90,83
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Patrick Collard:
Saberes y sabores en Mexico y el Caribe - pocketboek

ISBN: 9789042030442

Paperback, [PU: Brill], Saberes y sabores en Mexico y el Caribe es fruto del proyecto de investigacion "Los contextos culinarios en la literatura del Caribe hispano y de Mexico del siglo … Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
4
Saberes y sabores en México y el Caribe - Rita de Maeseneer; Patrick Collard
bestellen
bij lehmanns.de
€ 106,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rita de Maeseneer; Patrick Collard:
Saberes y sabores en México y el Caribe - pocketboek

2010, ISBN: 9789042030442

Buch, Softcover, [PU: Editions Rodopi B.V.], Editions Rodopi B.V., 2010

Verzendingskosten:Versand in 10-20 Tagen. (EUR 0.00)
5
Saberes y sabores en Mexico y el Caribe - Rita de Maeseneer; Patrick Collard
bestellen
bij lehmanns.de
€ 103,75
verzending: € 9,951
bestellenGesponsorde link
Rita de Maeseneer; Patrick Collard:
Saberes y sabores en Mexico y el Caribe - pocketboek

2010, ISBN: 9789042030442

Buch, Softcover, [PU: Editions Rodopi B.V.], Editions Rodopi B.V., 2010

Verzendingskosten:Versand in 10-20 Tagen. (EUR 9.95)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Saberes y sabores en México y el Caribe


EAN (ISBN-13): 9789042030442
ISBN (ISBN-10): 9042030445
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Editions Rodopi B.V.
358 Bladzijden
Gewicht: 0,522 kg
Taal: spa/Spanisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-07-15T22:53:27+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-01-17T15:57:07+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789042030442

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-420-3044-5, 978-90-420-3044-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: caribe, saber


Gegevens van de uitgever

Auteur: Rita de Maeseneer; Patrick Collard; Kim Huyge
Titel: Saberes y sabores en México y el Caribe
Uitgeverij: Editions Rodopi
Verschijningsjaar: 2010-07-04
Gewicht: 0,356 kg
Taal: Spaans
71,00 € (DE)
73,00 € (AT)
Not available (reason unspecified)

BC; PB; Hardcover, Softcover / Sprachwissenschaft, Literaturwissenschaft/Allgemeine und Vergleichende Literaturwissenschaft; Literaturwissenschaft, allgemein

Índice Introducción Rita De Maeseneer: Cuando la gastrocrítica se hace carne. y papel México Adolfo Castañón: Tránsito de la cocina mexicana en la historia. Cinco estaciones gastronómicas: mole, pozole, tamal, tortilla, chile relleno Kim Huyge: Cortés y Bernal: El Nuevo Mundo sabe a Europa Eugenia Houvenaghel: Teoqualo o Dios es comido: un plato ritual escenificado por Sor Juana Inés sobre la base de la crónica de Torquemada Catherine Raffi-Béroud: Paseo gastronómico por la narrativa mexicana del siglo XIX Carmen de Mora: “Comida para todos.” Costumbres culinarias en la novela de la revolución mexicana Diana Castilleja: De rutina a ritual: Cotidianeidad y erotismo en la literatura mexicana An Van Hecke: “As black as huitlacoche”: la comida mexicana en Caramelo de Sandra Cisneros Caribe José G. Guerrero: La culinaria colonial de América y Santo Domingo Rita De Maeseneer: El Nuevo Mundo comestible de Colón. Los contextos culinarios en la primera Década del Nuevo Mundo de Pedro Mártir de Anglería Efraín Barradas: El cocinero puertorriqueño, El manual del cocinero cubano y la formación del nacionalismo en el Caribe René Vázquez Díaz: Sabores cubanos de Fredrika Bremer, la viajera antillana Elzbieta Sklodowska: Entre lo crudo y lo cocido: las representaciones de la comida en la literatura cubana del Período Especial Jacques Joset: La fonda de Edgardo Rodríguez Juliá: un sancocho literario Patrick Collard: El Conde en la cocina de Jose Notas biobibliográficas sobre los autores

< naar Archief...