Nederlands
Nederland
Aanmelden
De tip van euro-boek.nl
Soortgelijke boeken
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Zoekfuncties
boekentips
actueel
Advertentie
Betaalde advertentie
FILTER
- 0 resultaten
laagste prijs: 17,95 €, hoogste prijs: 53,75 €, gemiddelde prijs: 32,31 €
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - De Zoza's
uitverkocht boek
(*)
De Zoza's:
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - gebruikt boek

2011, ISBN: 9789043021562

ID: 1001004010301301

Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek., Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek. Inhoud: Taal: Nederlandstalig; EAN: 9789043021562; Bindwijze: Onbekende bindwijze; Verschijningsdatum: 2010-11-26; Druk: 1; Afmetingen: 23,1 x 15,1 x 1,9 cm; Aantal pagina's: 237; Illustraties: Met illustraties; Kaarten inbegrepen: N; ISBN13: 9789043021562; Betrokkenen: Auteur: De Zoza's; Illustrator: Wouter Tulp; Vertaling: Originele taal: nl; , Nederlandstalig | Onbekende bindwijze | 2011 | 9789043021562 | 237, Boeken, Economie & Bedrijf, Boeken, Geschiedenis & Maatschappij, Sociologie, Boeken, Persoonlijke ontwikkeling, Pearson Benelux B.V.

gebruikt boek Bol.com
Boekenbalie.nl [8.9]
Goed, Grote vouw in de kaft. Leesvouw in de rug. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands., Kleinzakelijke verkoper, Boekenbalie is gespecialiseerd in Zeldzame nieuwe en tweedehands boeken. Levertijd: Bestellingen op werkdagen voor 15.00 u Verzendingskosten:Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis. (EUR 0.00)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - De Zoza's
uitverkocht boek
(*)
De Zoza's:
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - gebruikt boek

2010, ISBN: 9789043021562

ID: 1001004010301301

Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek., Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek. Inhoud: Taal: Nederlandstalig; Bindwijze: Onbekende bindwijze; Verschijningsdatum: november 2010; Druk: 1; Afmetingen: 23,1 x 15,1 x 1,9 cm; Aantal pagina's: 237 pagina's; Illustraties: Met illustraties; ISBN13: 9789043021562; Kaarten inbegrepen: Nee; Betrokkenen: Auteur: De Zoza's; Illustrator: Wouter Tulp; Uitgever: Pearson Benelux B.V.; Vertaling: Originele taal: nl; EAN: EAN: 9789043021562; , Nederlandstalig | Onbekende bindwijze | 9789043021562 | 237 pagina's, Boeken, Economie & Bedrijf, Boeken, Geschiedenis & Maatschappij, Sociologie, Boeken, Persoonlijke ontwikkeling, Pearson Benelux B.V.

gebruikt boek Bol.com
Inktswart, weeshuis van boeken [9.1]
Als nieuw, prachtig, geen sporen van gebruik, Kleinzakelijke verkoper, Weeshuis voor boeken. We leveren bestellingen per omgaande. Rond feestdagen geven we extra prioriteit aan snelle levertijd. Verzendingskosten:1 - 2 weken. (EUR 0.00)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - De Zoza's
uitverkocht boek
(*)
De Zoza's:
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - gebruikt boek

2011, ISBN: 9789043021562

ID: 1001004010301301

Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek., Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek. Inhoud: Taal: Nederlandstalig; EAN: 9789043021562; Bindwijze: Onbekende bindwijze; Verschijningsdatum: 2010-11-26; Druk: 1; Afmetingen: 23,1 x 15,1 x 1,9 cm; Aantal pagina's: 237; Illustraties: Met illustraties; Kaarten inbegrepen: N; Betrokkenen: Auteur: De Zoza's; Illustrator: Wouter Tulp; Vertaling: Originele taal: nl; , Nederlandstalig | Onbekende bindwijze | 2011 | 9789043021562 | 237, Boeken, Economie & Bedrijf, Boeken, Geschiedenis & Maatschappij, Sociologie, Boeken, Persoonlijke ontwikkeling, Pearson Benelux B.V.

gebruikt boek Bol.com
Henny Huisintveld
Als nieuw, In nieuwstaat paperback vol informatie over het leven en werken op de beroemde kantoor wijk de Zuidas.nu actueel met de nieuwe serie op de t.v., Particuliere verkoper, cd's - dvd en boeken verkoop Snelle levering, en uitstekende beoordeling van Verzendingskosten:1 - 8 dagen. (EUR 0.00)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - De Zoza's
uitverkocht boek
(*)
De Zoza's:
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - gebruikt boek

2011, ISBN: 9789043021562

ID: 1001004010301301

Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek., Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek. Inhoud: Taal: Nederlandstalig; EAN: 9789043021562; Bindwijze: Onbekende bindwijze; Verschijningsdatum: 2010-11-26; Druk: 1; Afmetingen: 23,1 x 15,1 x 1,9 cm; Aantal pagina's: 237; Illustraties: Met illustraties; Kaarten inbegrepen: N; ISBN13: 9789043021562; Betrokkenen: Auteur: De Zoza's; Illustrator: Wouter Tulp; Vertaling: Originele taal: nl; , Nederlandstalig | Onbekende bindwijze | 2011 | 9789043021562 | 237, Boeken, Economie & Bedrijf, Boeken, Geschiedenis & Maatschappij, Sociologie, Boeken, Persoonlijke ontwikkeling, Pearson Benelux B.V.

gebruikt boek Bol.com
Billy's boeken [8.7]
Als nieuw, ongelezen / nieuw, Particuliere verkoper, Diverse boeken. Verzendingskosten:1 - 8 dagen. (EUR 0.00)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - De Zoza's
uitverkocht boek
(*)
De Zoza's:
Zo Zuidas, Overwerk en achterklap in de Amsterdamse kantoorjungle - gebruikt boek

2011, ISBN: 9789043021562

ID: 1001004010301301

Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek., Drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankenwereld doen in Zo Zuidas een boekje open over de bekendste kantoorspeeltuin van Nederland: de Amsterdamse Zuidas. De Zozas zoals de anonieme auteurs zich noemen - delen in hun boek hun ervaringen met sollicitatiegesprekken, de strikte kantoorhiërarchie en de onontkoombare netwerkborrels en zakenreizen. Je leest over de worsteling om de balans tussen werk en privé te vinden, relaties op de werkvloer, uren schrijven en de sporen die de crisis op de Zuidas achterlaat. De dames geven tips over je kledingkeuze en promotiestrategie: beide onmisbaar als je hogerop wilt komen aan de Zuidas. Zo Zuidas is heel herkenbaar voor Zuidassers, maar is ook bedoeld voor iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van de (Amsterdamse) zakenwereld. Over de machos van de Zuidas is veel geschreven. Maar onder die grootverdieners werkt een leger van horigen. Wij beschrijven wat er leeft onder die noeste maar arme werkers, aldus de schrijfsters van het boek. Inhoud: Taal: Nederlandstalig; EAN: 9789043021562; Bindwijze: Onbekende bindwijze; Verschijningsdatum: 2010-11-26; Druk: 1; Afmetingen: 23,1 x 15,1 x 1,9 cm; Aantal pagina's: 237; Illustraties: Met illustraties; Kaarten inbegrepen: N; Betrokkenen: Auteur: De Zoza's; Illustrator: Wouter Tulp; Vertaling: Originele taal: nl; , Nederlandstalig | Onbekende bindwijze | 2011 | 9789043021562 | 237, Boeken, Economie & Bedrijf, Boeken, Geschiedenis & Maatschappij, Sociologie, Boeken, Persoonlijke ontwikkeling, Pearson Benelux B.V.

gebruikt boek Bol.com
Pieter Gerritsen
Als nieuw, 1 - 8 dagen, Particuliere verkoper, Ant./2e hands boeken. Verzendingskosten:1 - 8 dagen. (EUR 2.49)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Zo Zuidas / druk 1


EAN (ISBN-13): 9789043021562
ISBN (ISBN-10): 9043021563
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Pearson Education Benelux B.V.
Gewicht: 0,365 kg
Taal: dut/Holländisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 27.04.2012 21:08:08
Boek voor het laatst gevonden op 27.06.2018 23:18:22
ISBN/EAN: 9789043021562

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-430-2156-3, 978-90-430-2156-2


< naar Archief...
Verwante boeken