- 5 resultaten
laagste prijs: € 118,99, hoogste prijs: € 160,49, gemiddelde prijs: € 152,19
1
bestellen
bij booklooker.de
€ 118,99
bestellenGesponsorde link
Herausgegeben von Chèze, Cathérine Vercauteren, Joseph Verpoorte, R.:

Polyphenols, Wine and Health - pocketboek

2010, ISBN: 9789048156221

[ED: Softcover], [PU: Springer Netherlands], In this book, the effect of nutritional habits and wine consumption on ageing and the main degenerative diseases (cardiovascular, cancer, Alzh… Meer...

Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten buecher.de GmbH & Co. KG
2
Polyphenols, Wine and Health - Cathérine Chèze; Joseph Vercauteren; R. Verpoorte
bestellen
bij Springer.com
€ 160,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Cathérine Chèze; Joseph Vercauteren; R. Verpoorte:

Polyphenols, Wine and Health - pocketboek

ISBN: 9789048156221

In this book, the effect of nutritional habits and wine consumption on ageing and the main degenerative diseases (cardiovascular, cancer, Alzheimer's, etc.) are considered through the mos… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten. (EUR 0.00)
3
Polyphenols, Wine and Health Proceedings of the Phytochemical Society of Europe, Bordeaux, France, 14th-16th April, 1999 - Chèze, Cathérine (Herausgeber); Vercauteren, Joseph (Herausgeber); Verpoorte, R. (Herausgeber)
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 160,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Chèze, Cathérine (Herausgeber); Vercauteren, Joseph (Herausgeber); Verpoorte, R. (Herausgeber):
Polyphenols, Wine and Health Proceedings of the Phytochemical Society of Europe, Bordeaux, France, 14th-16th April, 1999 - pocketboek

2010

ISBN: 904815622X

Softcover reprint of the original 1st ed. 2001 Kartoniert / Broschiert Medizin, allgemein, Organische Chemie, Biochemie, Public Health; alcohol; cancer; cancer prevention; gene expressi… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
4
Polyphenols Wine and Health
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 160,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Polyphenols Wine and Health - pocketboek

2001, ISBN: 904815622X

Polyphenols Wine and Health ab 160.49 € als Taschenbuch: Proceedings of the Phytochemical Society of Europe Bordeaux France 14th-16th April 1999. Softcover reprint of the original 1st ed.… Meer...

Nr. 13447028. Verzendingskosten:, , DE. (EUR 0.00)
5
Polyphenols, Wine and Health - Catherine Cheze; Joseph Vercauteren; R. Verpoorte
bestellen
bij lehmanns.de
€ 160,49
verzending: € 9,951
bestellenGesponsorde link
Catherine Cheze; Joseph Vercauteren; R. Verpoorte:
Polyphenols, Wine and Health - pocketboek

2010, ISBN: 9789048156221

Proceedings of the Phytochemical Society of Europe, Bordeaux, France, 14th-16th April, 1999, Softcover reprint of the original 1st ed. 2001, Softcover, Buch, [PU: Springer]

Verzendingskosten:Versand in 10-14 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 9.95)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Polyphenols, Wine and Health

In this book, the effect of nutritional habits and wine consumption on ageing and the main degenerative diseases (cardiovascular, cancer, Alzheimer's, etc.) are considered through the most relevant epidemiological and pharmacological studies. Newly isolated wine polyphenols and tannins are presented and their structures and in vitro biological properties are discussed that could strongly support the hypotheses that those molecules could insure beneficial health effects. This book will be of particular interest to people involved in problems of public health, but also in the wine industry or in wine making, as well as to physicians who are concerned by the difficult question of ageing and its related chronic diseases.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Polyphenols, Wine and Health


EAN (ISBN-13): 9789048156221
ISBN (ISBN-10): 904815622X
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Springer
236 Bladzijden
Gewicht: 0,363 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-09-18T00:40:31+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-01-10T17:16:16+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789048156221

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-481-5622-X, 978-90-481-5622-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: vercauteren
Titel van het boek: best europe 1999, bordeaux


Gegevens van de uitgever

Auteur: Cathérine Chèze; Joseph Vercauteren; R. Verpoorte
Titel: Proceedings of the Phytochemical Society of Europe; Polyphenols, Wine and Health - Proceedings of the Phytochemical Society of Europe, Bordeaux, France, 14th–16th April, 1999
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
219 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-12-05
Dordrecht; NL
Gedrukt / Gemaakt in
Taal: Engels
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
POD
XV, 219 p.

BC; Hardcover, Softcover / Chemie/Organische Chemie; Organische Chemie; Verstehen; Public Health; alcohol; cancer; cancer prevention; gene expression; medicine; nutrition; phenols; prevention; processing; tea; Organic Chemistry; Food Science; Health Sciences; Biochemistry; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Medizin, allgemein; Biochemie; BB

Natural polyphenols as drugs and medicines: potential modes of action.- Polyphenols and Health.- Gastrointestinal effects of complex polyphenols from red wine and tea in experimental animal models.- Resveratrol, a novel inhibitor of cyclooxygenase-2 gene expression.- Trans-resveratrol and the liver: deactivation of liver myofibroblasts and inhibition of tumor cell invasion.- Polyphenols from grapes to wine.- Understanding the colour of red wines: from anthocyanins to complex pigments.- Physiological Properties of Resveratrol Isomers in Wine: Compositional Changes during Processing.- Wine and Health.- The French or the Mediterranean Paradox? Biological mechanisms potentially involved in a protective effect of wine phenols against clinical manifestations of atherothrombosis.- Alcohol and cardiovascular diseases: Epidemiological studies.- Polyphenols and cancer prevention.

< naar Archief...