- 5 resultaten
laagste prijs: € 108,09, hoogste prijs: € 124,73, gemiddelde prijs: € 116,36
1
A Guide to Protein Isolation C. Dennison Author
bestellen
bij BarnesandNoble.com
€ 109,00
bestellenGesponsorde link

A Guide to Protein Isolation C. Dennison Author - nieuw boek

ISBN: 9789048162666

This text is aimed at a student readership but will also be useful to life science researchers faced with the task of isolating a protein.The logic of the overall approach to protein isol… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
A Guide to Protein Isolation - Dennison, C.
bestellen
bij Averdo.com
€ 108,09
bestellenGesponsorde link

Dennison, C.:

A Guide to Protein Isolation - pocketboek

2010, ISBN: 9789048162666

gebonden uitgave

Erscheinungsdatum: 15.12.2010, Medium: Taschenbuch, Einband: Kartoniert / Broschiert, Titel: A Guide to Protein Isolation, Auflage: 2. Auflage von 2010 // Softcover reprint of hardcover 2… Meer...

Nr. 71786989. Verzendingskosten:, Next Day, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
A Guide to Protein Isolation - Dennison, C.
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 124,73
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Dennison, C.:
A Guide to Protein Isolation - pocketboek

2010

ISBN: 9048162661

gebonden uitgave

Softcover reprint of hardcover 2nd ed. 2003 Kartoniert / Broschiert Chemie, Chromatography; Enzyme; enzymes; proteins, mit Schutzumschlag 11, [PU:Springer Netherlands; Springer Netherland]

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
4
A Guide to Protein Isolation - C. Dennison
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 119,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
C. Dennison:
A Guide to Protein Isolation - pocketboek

2003, ISBN: 9048162661

gebonden uitgave

A Guide to Protein Isolation ab 119.99 € als Taschenbuch: Softcover reprint of hardcover 2nd ed. 2003. Aus dem Bereich: Bücher, Taschenbücher, Naturwissenschaft, Springer Netherlands

Nr. 13445557. Verzendingskosten:, , DE. (EUR 0.00)
5
A Guide to Protein Isolation
bestellen
bij eBook.de
€ 119,99
bestellenGesponsorde link
A Guide to Protein Isolation - pocketboek

2003, ISBN: 9048162661

gebonden uitgave

A Guide to Protein Isolation ab 119.99 EURO Softcover reprint of hardcover 2nd ed. 2003 Medien > Bücher

Nr. 13445557. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
A Guide to Protein Isolation C. Dennison Author

The logic of the overall approach to protein isolation is explained and the physical principles of each separation method are made clear by the use of simple models and analogies drawn from everyday experiences. The author's aim has been to deepen the readers' insight into protein isolation methods, so that they may tackle new problems and perhaps devise new approaches to old problems. Many of the methods described are drawn from the author's own research and are thus uniquely described here; examples are three-phase partitioning, non-linear electrophoresis and a simple approach to buffer making. In this 2nd edition, the treatment of the basic physical principles has been expanded and clarified, the importance of ionic strength in measuring enzyme pH optima is emphasised and a computer program for the calculation of buffers of defined ionic strength is provided. The section on three-phase partitioning has been expanded to include the latest research findings on the use of t-butanol to inhibit enzymes and minimise homogenisation artefacts, the treatment of HPLC has been expanded and the most common practical methods are explained in detail in a new chapter. Additional study questions are provided, as are the answers to all study questions.

Gedetalleerde informatie over het boek. - A Guide to Protein Isolation C. Dennison Author


EAN (ISBN-13): 9789048162666
ISBN (ISBN-10): 9048162661
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Springer Netherlands Core >1
268 Bladzijden
Gewicht: 0,410 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-11-13T11:59:24+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-10-14T11:36:41+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789048162666

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-481-6266-1, 978-90-481-6266-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: clive, dennison


Gegevens van de uitgever

Auteur: C. Dennison
Titel: Focus on Structural Biology; A Guide to Protein Isolation
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
249 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-12-15
Dordrecht; NL
Gedrukt / Gemaakt in
Taal: Engels
106,99 € (DE)
109,99 € (AT)
118,00 CHF (CH)
POD
XVIII, 249 p.

BC; Hardcover, Softcover / Biologie/Biochemie, Biophysik; Biochemie; Verstehen; chromatography; enzyme; enzymes; protein; proteins; Biochemistry; Chemistry; Chemie; BB; EA

1 Basic physical concepts applicable to the isolation of proteins.- 2 An overview of protein isolation.- 3 Assay, extraction and subcellular fractionation.- 4 Concentration of the extract.- 5 Chromatography.- 6 Electrophoresis.- 7 Immunological methods.- 8 Some common practical methods.- Answers to study questions.- 1.- 2.- 3.- 4.- 5.- 6.- 7.- Further sources of information.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780792357513 A Guide to Protein Isolation (Dennison, C.)


< naar Archief...