Aanmelden
De tip van euro-boek.nl
Zoekfuncties
boekentips
actueel
Advertentie
Betaalde advertentie
- 0 resultaten
laagste prijs: € 10,00, hoogste prijs: € 28,72, gemiddelde prijs: € 20,94
...
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
(*)
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789058563477

ID: 13498922719

[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel. 0 g.

 ZVAB.com
BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)]
Verzendingskosten: EUR 12.50
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
(*)
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789058563477

ID: 13498922719

[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel. 0 g.

 AbeBooks.de
BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)]
Verzendingskosten: EUR 12.50
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
(*)
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789058563477

ID: 738273445

Stichting Kunstboek . Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel., Stichting Kunstboek

 Biblio.com
ERIK TONEN BOOKSELLER
Verzendingskosten: EUR 15.39
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie isbn 9789058563477 - LANCKMANS, WALTER.
(*)
LANCKMANS, WALTER.:
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie isbn 9789058563477 - gebonden uitgave, pocketboek

2019, ISBN: 9058563472

ID: 18050135775

[EAN: 9789058563477], [SC: 13.0], Stichtig Kunstboek, 2019. 23 x 23 cm. Gebonden. Hardcover. Met illustraties in kleur. 118 pag. NIEUW BOEK nog verpakt in folie. [ Culinair / gastronomy ]

 ZVAB.com
Frans Melk Antiquariaat, HILVERSUM, Netherlands [854345] [Rating: 5 (von 5)]
Verzendingskosten: EUR 13.00
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie isbn 9789058563477 - LANCKMANS, WALTER.
(*)
LANCKMANS, WALTER.:
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie isbn 9789058563477 - gebonden uitgave, pocketboek

2019, ISBN: 9058563472

ID: 18050135775

[EAN: 9789058563477], Stichtig Kunstboek, 2019. 23 x 23 cm. Gebonden. Hardcover. Met illustraties in kleur. 118 pag. NIEUW BOEK nog verpakt in folie. [ Culinair / gastronomy ]

 AbeBooks.de
Frans Melk Antiquariaat, HILVERSUM, Netherlands [854345] [Rating: 5 (von 5)]
Verzendingskosten: EUR 13.00
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - De kers op de taart / druk 1: deel 5 van culinaire verfijning met hotelschool Spermalie


EAN (ISBN-13): 9789058563477
ISBN (ISBN-10): 9058563472
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Allmedia, Uitgeverij
118 Bladzijden
Gewicht: 0,783 kg
Taal: dut/Holländisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-04-02T15:22:19+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2019-02-13T21:26:31+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789058563477

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-5856-347-2, 978-90-5856-347-7


< naar Archief...