Aanmelden
De tip van euro-boek.nl
Soortgelijke boeken
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Zoekfuncties
boekentips
actueel
Advertentie
- 0 resultaten
laagste prijs: € 21,44, hoogste prijs: € 28,00, gemiddelde prijs: € 24,64
Hotelschool Spermalie 5: De kers op de taart: culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - Hilde Deweer, Heide-Mieke Scherpereel, Bart Van Leuven
uitverkocht boek
(*)
Hilde Deweer, Heide-Mieke Scherpereel, Bart Van Leuven:
Hotelschool Spermalie 5: De kers op de taart: culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 9058563472

Hardcover, [EAN: 9789058563477], Stichting Kunstboek, Stichting Kunstboek, Book, [PU: Stichting Kunstboek], 2010-10-21, Stichting Kunstboek, 1025612, Subjects, 349777011, Antiquarian, Rare & Collectable, 91, Art, Architecture & Photography, 67, Biography, 68, Business, Finance & Law, 507848, Calendars, Diaries & Annuals, 69, Children's Books, 274081, Comics & Graphic Novels, 71, Computing & Internet, 72, Crime, Thrillers & Mystery, 496792, Education Studies & Teaching, 9587997031, Erotica, 62, Fiction, 66, Food & Drink, 275835, Gay & Lesbian, 74, Health, Family & Lifestyle, 65, History, 64, Home & Garden, 63, Horror, 89, Humour, 275738, Languages, 61, Mind, Body & Spirit, 73, Music, Stage & Screen, 275389, Poetry, Drama & Criticism, 59, Reference, 58, Religion & Spirituality, 88, Romance, 5106747031, School Books, 57, Science & Nature, 4034595031, Science Fiction & Fantasy, 564334, Scientific, Technical & Medical, 60, Society, Politics & Philosophy, 55, Sports, Hobbies & Games, 83, Travel & Holiday, 52, Young Adult, 266239, Books

Nieuw boek Amazon.co.uk
Artbookparis
Neuware. Verzendingskosten:Europa Zone 1: GBP 5,48 pro Produkt.. Usually dispatched within 1-2 business days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 4.80)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
uitverkocht boek
(*)
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789058563477

ID: 13498922719

[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel. 0 g.

gebruikt boek ZVAB.com
BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)]
Verzendingskosten: EUR 12.50
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
uitverkocht boek
(*)
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789058563477

ID: 13498922719

[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel. 0 g.

gebruikt boek Abebooks.de
BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)]
Verzendingskosten: EUR 12.50
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
De kers op de taart / druk 1: deel 5 van culinaire verfijning met hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans, Hilde Deweer, Heide-Mieke Scherpereel, Bart van Leuven
uitverkocht boek
(*)
Walter Lanckmans, Hilde Deweer, Heide-Mieke Scherpereel, Bart van Leuven:
De kers op de taart / druk 1: deel 5 van culinaire verfijning met hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9058563472

Gebundene Ausgabe, [EAN: 9789058563477], Allmedia, Uitgeverij, Allmedia, Uitgeverij, Book, [PU: Allmedia, Uitgeverij], Allmedia, Uitgeverij, 64085011, Kochen & Genießen, 64086011, Backen, 64210011, Besondere Anlässe, 64224011, Besonderes Zubehör, 332687011, Biologische Küche, 64097011, Einmachen & Einkochen, 64124011, Gastronomie, 64110011, Getränke, 64136011, Kochen im Freien, 1317045031, Kochen nach Zutaten, 64223011, Kochkunst & Techniken, 64149011, Nachschlagewerke, 64225011, Natürlich Essen, 64142011, Profikochen, 64150011, Regional & International, 64145011, Schnell & Einfach, 64201011, Spezielle Ernährung, 54071011, Genres, 52044011, Fremdsprachige Bücher

Nieuw boek Amazon.de (Intern...
Artbookparis
Neuware. Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 1 - 2 Werktagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
De Kers op de Taart - Deel 5
uitverkocht boek
(*)
De Kers op de Taart - Deel 5 - nieuw boek

ISBN: 9058563472

ID: 20384610060

[EAN: 9789058563477], Neubuch, Satisfaction Guaranteed. If you are not satisfied with your purchase, you can return it for a replacement or refund.

Nieuw boek Abebooks.de
L Books, EPINAY SUR ORGE, France [55166702] [Rating: 3 (von 5)]
NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 16.41
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - De kers op de taart / druk 1: deel 5 van culinaire verfijning met hotelschool Spermalie


EAN (ISBN-13): 9789058563477
ISBN (ISBN-10): 9058563472
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Allmedia, Uitgeverij
118 Bladzijden
Gewicht: 0,783 kg
Taal: dut/Holländisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 02.04.2011 15:22:19
Boek voor het laatst gevonden op 10.01.2018 07:49:46
ISBN/EAN: 9789058563477

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-5856-347-2, 978-90-5856-347-7


< naar Archief...
Verwante boeken