
ISBN: 9789058563477
[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige creme anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granite of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel. 0 g.
ZVAB.com BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)] Verzendingskosten: EUR 12.50 Details... |

ISBN: 9789058563477
[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel. 0 g.
ZVAB.com BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)] Verzendingskosten: EUR 12.50 Details... |

ISBN: 9789058563477
[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige creme anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granite of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel. 0 g.
AbeBooks.de BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)] Verzendingskosten: EUR 12.50 Details... |

ISBN: 9789058563477
[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel. 0 g.
AbeBooks.de BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)] Verzendingskosten: EUR 12.50 Details... |

De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie isbn 9789058563477 - gebonden uitgave, pocketboek
2019, ISBN: 9058563472
[EAN: 9789058563477], [SC: 13.0], Stichtig Kunstboek, 2019. 23 x 23 cm. Gebonden. Hardcover. Met illustraties in kleur. 118 pag. NIEUW BOEK nog verpakt in folie. [ Culinair / gastronomy ]
ZVAB.com Frans Melk Antiquariaat, HILVERSUM, Netherlands [854345] [Rating: 5 (von 5)] Verzendingskosten: EUR 13.00 Details... |


ISBN: 9789058563477
[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De… Meer...
Verzendingskosten: EUR 12.50

Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboekISBN: 9789058563477
[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De… Meer...
Verzendingskosten: EUR 12.50

ISBN: 9789058563477
[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de … Meer...
Verzendingskosten: EUR 12.50

ISBN: 9789058563477
[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de … Meer...
Verzendingskosten: EUR 12.50

De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie isbn 9789058563477 - gebonden uitgave, pocketboek
2019, ISBN: 9058563472
[EAN: 9789058563477], [SC: 13.0], Stichtig Kunstboek, 2019. 23 x 23 cm. Gebonden. Hardcover. Met illustraties in kleur. 118 pag. NIEUW BOEK nog verpakt in folie. [ Culinair / gastronomy ]
Verzendingskosten: EUR 13.00
Gedetalleerde informatie over het boek. - De kers op de taart / druk 1: deel 5 van culinaire verfijning met hotelschool Spermalie
EAN (ISBN-13): 9789058563477
ISBN (ISBN-10): 9058563472
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Allmedia, Uitgeverij
118 Bladzijden
Gewicht: 0,783 kg
Taal: dut/Holländisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-04-02T15:22:19+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-12-14T16:52:54+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789058563477
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-5856-347-2, 978-90-5856-347-7
< naar Archief...