
2011, ISBN: 9789059165342
In dit boek leer je desserten maken zoals Roger van Damme ze op njam! presenteert. Zelfs een leek kan eraan beginnen. Elk van de desserts bestaat uit een basisbereiding, die stap voor stap wordt uitgelegd, en een aantal extra bereidingen en garnituren. Met de eenvoudige basisbereidingen tover je 31 heerlijke desserts op tafel. De extra's zijn de kers op de taart. Het gaat om mousses, crèmes, sorbets, sauzen en decoraties waarmee je desserts creëert zoals een toppatissier. Er zijn zeer gemakkelijke extra's bij, maar ook iets meer bewerkelijke. Je kunt ze naar eigen wens en kookkennis toevoegen of weglaten. Op die manier kan zowel de absolute beginner als de meer gevorderde liefhebber originele en smaakvolle desserts maken met een persoonlijke toets. Dit boek is meer dan een louter receptenboek. Het bevat ook uitgebreide informatie en praktische tips over de gebruikte ingrediënten. Dit is een onmisbaar boek voor wie een passie voor desserts heeft. In dit boek leer je desserten maken zoals Roger van Damme ze op njam! presenteert. Zelfs een leek kan eraan beginnen. Elk van de desserts bestaat uit een basisbereiding, die stap voor stap wordt uitgelegd, en een aantal extra bereidingen en garnituren. Met de eenvoudige basisbereidingen tover je 31 heerlijke desserts op tafel. De extra's zijn de kers op de taart. Het gaat om mousses, crèmes, sorbets, sauzen en decoraties waarmee je desserts creëert zoals een toppatissier. Er zijn zeer gemakkelijke extra's bij, maar ook iets meer bewerkelijke. Je kunt ze naar eigen wens en kookkennis toevoegen of weglaten. Op die manier kan zowel de absolute beginner als de meer gevorderde liefhebber originele en smaakvolle desserts maken met een persoonlijke toets. Dit boek is meer dan een louter receptenboek. Het bevat ook uitgebreide informatie en praktische tips over de gebruikte ingrediënten. Dit is een onmisbaar boek voor wie een passie voor desserts heeft. Inhoud: Taal: Nederlands; Bindwijze: Hardcover; Druk: 1; Verschijningsdatum: april 2011; Afmetingen: 27,3 x 20,3 x 2,7 cm; Aantal pagina's: 239 pagina's; Illustraties: Met illustraties; Betrokkenen: Auteur: Roger van Damme; Redacteur: Frank Croes; Co-redacteur: Marc Declercq; Uitgever: Studio 100; EAN: Overige kenmerken: Gewicht: 1197 g; Verpakking breedte: 203 mm; Verpakking hoogte: 27 mm; Verpakking lengte: 273 mm; Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059165342 | 239 pagina's, Boeken, Kookboeken, Snel & Makkelijk, Studio 100
bol.com John B [9.6] Als nieuw, Perfecte staat, Particuliere verkoper, Ik verkoop met name kookboeken, van een goede en uitstekende kwaliteit. Ik verkoop voornamelijk boeken die 'als nieuw' zijn. Boeken met lichte gebruikssporen of verkleuring worden beoordeeld als 'goed'. De boeken worden goed verpakt in extra dikke bubbeltjesplastic en eventueel karton. Behalve boeken die met brievenbuspakket worden verstuurd, hierbij worden de hoeken extra goed beschermd tegen beschadiging. Ik probeer nog dezelfde dag te versturen, zodat de levering op de eerstvolgende werkdag kan plaatsvinden. Verzending via DHL of PostNL of DPD. Verzendingskosten:1 - 8 dagen. (EUR 0.00) Details... |

2011, ISBN: 9059165349, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In holländischer Sprache. Verlag: Studio 100 NV, 239 Seiten, L=271mm, B=203mm, H=27mm, Gew.=1190gr, 1. [GR: 14500 - HC/Essen und Trinken], Gebunden
Buchgeier.com Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Details... |

ISBN: 9789059165342
Desserts / druk 1 Desserts / druk 1 Buch > Sachbuch > Ratgeber > Essen und Trinken, Studio 100 NV
Buecher.de No. 33232785 Verzendingskosten:plus verzendkosten, exclusief verzendingskosten Details... |

ISBN: 9789059165342
[ED: Hardcover], [PU: Studio 100 NV], Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00]
booklooker.de |

Zoeb.nl Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten Details... |


2011, ISBN: 9789059165342
In dit boek leer je desserten maken zoals Roger van Damme ze op njam! presenteert. Zelfs een leek kan eraan beginnen. Elk van de desserts bestaat uit een basisbereiding, die stap voor sta… Meer...
2011, ISBN: 9059165349, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In holländischer Sprache. Verlag: Studio 100 NV, 239 Seiten, L=271mm, B=203mm, H=27mm, Gew.=1190gr, 1. [GR: 14500 - HC/Essen und Trinken], Gebunden

ISBN: 9789059165342
Desserts / druk 1 Desserts / druk 1 Buch > Sachbuch > Ratgeber > Essen und Trinken, Studio 100 NV
ISBN: 9789059165342
[ED: Hardcover], [PU: Studio 100 NV], Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00]

auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Desserts / druk 1
EAN (ISBN-13): 9789059165342
ISBN (ISBN-10): 9059165349
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: Studio 100 NV
239 Bladzijden
Gewicht: 1,190 kg
Taal: dut/Holländisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-01-06T23:32:06+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-01-12T17:27:40+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789059165342
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-5916-534-9, 978-90-5916-534-2
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9789462773509 Roger Van Damme desserts (Njam!) (Van Damme, Roger/ Van Damme, Roger)
< naar Archief...