Johan Segers, Hans Bourlon:Tot op het bot, het varken
- gebruikt boek 2012, ISBN: 9789059168374
"Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvlees Met meer dan 35 lekkere gerechten van Johan Segers Varkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontl… Meer...
"Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvlees Met meer dan 35 lekkere gerechten van Johan Segers Varkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten. Of het nu gaat om een eenvoudige varkenskotelet, een BBQ-klassieker zoals gebakken ribbetjes, een verfijnde kroket van varkenspoot, een klassieke hutsepot of een stoverij - Johan Segers maakt van elk gerecht zijn eigen persoonlijke en verrassende interpretatie. Hij neemt ook moderne gerechten onder handen, zoals pasta carbonara, dimsum met mager varkensvlees, een pitabroodje met krokante spekreepjes en een gewokte varkenskarbonade. Onder zijn deskundige begeleiding mag je ook zelf voor slager spelen. Hij leidt je langs de bereiding van droge worsten en kopvlees, zonder dat je daar ervaring voor hoeft te hebben. Hij organiseert zelfs een heus varkensfeest met de bereiding van een varkentje aan het spit. Wie meer wil weten over het lekkere varken vindt in dit boek bovendien tal van praktische tips, gesprekken met kwekers van bijzondere varkensrassen en een overzicht van gedroogde Europese hammen en worsten. Om het helemaal compleet te maken besteedt hij nog aandacht aan tien misverstanden over het varken, met tien verrassende stellingen. Eet smakelijk met deze ode aan het lekkere varken! ", "Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvleesMet meer dan 35 lekkere gerechten van Johan SegersVarkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten. Of het nu gaat om een eenvoudige varkenskotelet, een BBQ-klassieker zoals gebakken ribbetjes, een verfijnde kroket van varkenspoot, een klassieke hutsepot of een stoverij - Johan Segers maakt van elk gerecht zijn eigen persoonlijke en verrassende interpretatie. Hij neemt ook moderne gerechten onder handen, zoals pasta carbonara, dimsum met mager varkensvlees, een pitabroodje met krokante spekreepjes en een gewokte varkenskarbonade. Onder zijn deskundige begeleiding mag je ook zelf voor slager spelen. Hij leidt je langs de bereiding van droge worsten en kopvlees, zonder dat je daar ervaring voor hoeft te hebben. Hij organiseert zelfs een heus varkensfeest met de bereiding van een varkentje aan het spit.Wie meer wil weten over het lekkere varken vindt in dit boek bovendien tal van praktische tips, gesprekken met kwekers van bijzondere varkensrassen en een overzicht van gedroogde Europese hammen en worsten. Om het helemaal compleet te maken besteedt hij nog aandacht aan tien misverstanden over het varken, met tien verrassende stellingen. Eet smakelijk met deze ode aan het lekkere varken!" Inhoud: Taal: Nederlands; Bindwijze: Hardcover; Druk: 1; Verschijningsdatum: oktober 2012; Afmetingen: Afmeting: 27 x 20,2 x 2,1 cm; Illustraties: Met illustraties; Betrokkenen: Auteur(s): Johan Segers | Hans Bourlon; Redacteur: Marc Declercq; Uitgever: Njam!; EAN: Overige kenmerken: Gewicht: 919 g; Studieboek: Nee; Verpakking breedte: 202 mm; Verpakking hoogte: 21 mm; Verpakking lengte: 270 mm; Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059168374, Boeken, Kookboeken, Njam!<
| | bol.comVooruitgang Boeken [9.0] Als nieuw, Uiterlijk 28 mei in huis, Kleinzakelijke verkoper. Verzendingskosten:Uiterlijk 28 mei in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Johan Segers, Hans Bourlon:Tot op het bot, het varken
- gebruikt boek 2012, ISBN: 9789059168374
"Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvlees Met meer dan 35 lekkere gerechten van Johan Segers Varkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontl… Meer...
"Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvlees Met meer dan 35 lekkere gerechten van Johan Segers Varkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten. Of het nu gaat om een eenvoudige varkenskotelet, een BBQ-klassieker zoals gebakken ribbetjes, een verfijnde kroket van varkenspoot, een klassieke hutsepot of een stoverij - Johan Segers maakt van elk gerecht zijn eigen persoonlijke en verrassende interpretatie. Hij neemt ook moderne gerechten onder handen, zoals pasta carbonara, dimsum met mager varkensvlees, een pitabroodje met krokante spekreepjes en een gewokte varkenskarbonade. Onder zijn deskundige begeleiding mag je ook zelf voor slager spelen. Hij leidt je langs de bereiding van droge worsten en kopvlees, zonder dat je daar ervaring voor hoeft te hebben. Hij organiseert zelfs een heus varkensfeest met de bereiding van een varkentje aan het spit. Wie meer wil weten over het lekkere varken vindt in dit boek bovendien tal van praktische tips, gesprekken met kwekers van bijzondere varkensrassen en een overzicht van gedroogde Europese hammen en worsten. Om het helemaal compleet te maken besteedt hij nog aandacht aan tien misverstanden over het varken, met tien verrassende stellingen. Eet smakelijk met deze ode aan het lekkere varken! ", "Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvleesMet meer dan 35 lekkere gerechten van Johan SegersVarkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten. Of het nu gaat om een eenvoudige varkenskotelet, een BBQ-klassieker zoals gebakken ribbetjes, een verfijnde kroket van varkenspoot, een klassieke hutsepot of een stoverij - Johan Segers maakt van elk gerecht zijn eigen persoonlijke en verrassende interpretatie. Hij neemt ook moderne gerechten onder handen, zoals pasta carbonara, dimsum met mager varkensvlees, een pitabroodje met krokante spekreepjes en een gewokte varkenskarbonade. Onder zijn deskundige begeleiding mag je ook zelf voor slager spelen. Hij leidt je langs de bereiding van droge worsten en kopvlees, zonder dat je daar ervaring voor hoeft te hebben. Hij organiseert zelfs een heus varkensfeest met de bereiding van een varkentje aan het spit.Wie meer wil weten over het lekkere varken vindt in dit boek bovendien tal van praktische tips, gesprekken met kwekers van bijzondere varkensrassen en een overzicht van gedroogde Europese hammen en worsten. Om het helemaal compleet te maken besteedt hij nog aandacht aan tien misverstanden over het varken, met tien verrassende stellingen. Eet smakelijk met deze ode aan het lekkere varken!" Inhoud: Taal: Nederlands; Bindwijze: Hardcover; Druk: 1; Verschijningsdatum: oktober 2012; Afmetingen: Afmeting: 27 x 20,2 x 2,1 cm; Illustraties: Met illustraties; Betrokkenen: Auteur(s): Johan Segers | Hans Bourlon; Redacteur: Marc Declercq; Uitgever: Njam!; EAN: Overige kenmerken: Gewicht: 919 g; Studieboek: Nee; Verpakking breedte: 202 mm; Verpakking hoogte: 21 mm; Verpakking lengte: 270 mm; Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059168374, Boeken, Kookboeken, Njam!<
| | bol.comLins-X [9.5] Goed, Uiterlijk 27 juni in huis, Kleinzakelijke verkoper. Verzendingskosten:Uiterlijk 27 juni in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Johan Segers, Hans Bourlon:Tot op het bot, het varken
- gebruikt boek 2012, ISBN: 9789059168374
"Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvlees Met meer dan 35 lekkere gerechten van Johan Segers Varkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontl… Meer...
"Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvlees Met meer dan 35 lekkere gerechten van Johan Segers Varkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten. Of het nu gaat om een eenvoudige varkenskotelet, een BBQ-klassieker zoals gebakken ribbetjes, een verfijnde kroket van varkenspoot, een klassieke hutsepot of een stoverij - Johan Segers maakt van elk gerecht zijn eigen persoonlijke en verrassende interpretatie. Hij neemt ook moderne gerechten onder handen, zoals pasta carbonara, dimsum met mager varkensvlees, een pitabroodje met krokante spekreepjes en een gewokte varkenskarbonade. Onder zijn deskundige begeleiding mag je ook zelf voor slager spelen. Hij leidt je langs de bereiding van droge worsten en kopvlees, zonder dat je daar ervaring voor hoeft te hebben. Hij organiseert zelfs een heus varkensfeest met de bereiding van een varkentje aan het spit. Wie meer wil weten over het lekkere varken vindt in dit boek bovendien tal van praktische tips, gesprekken met kwekers van bijzondere varkensrassen en een overzicht van gedroogde Europese hammen en worsten. Om het helemaal compleet te maken besteedt hij nog aandacht aan tien misverstanden over het varken, met tien verrassende stellingen. Eet smakelijk met deze ode aan het lekkere varken! ", "Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvleesMet meer dan 35 lekkere gerechten van Johan SegersVarkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten. Of het nu gaat om een eenvoudige varkenskotelet, een BBQ-klassieker zoals gebakken ribbetjes, een verfijnde kroket van varkenspoot, een klassieke hutsepot of een stoverij - Johan Segers maakt van elk gerecht zijn eigen persoonlijke en verrassende interpretatie. Hij neemt ook moderne gerechten onder handen, zoals pasta carbonara, dimsum met mager varkensvlees, een pitabroodje met krokante spekreepjes en een gewokte varkenskarbonade. Onder zijn deskundige begeleiding mag je ook zelf voor slager spelen. Hij leidt je langs de bereiding van droge worsten en kopvlees, zonder dat je daar ervaring voor hoeft te hebben. Hij organiseert zelfs een heus varkensfeest met de bereiding van een varkentje aan het spit.Wie meer wil weten over het lekkere varken vindt in dit boek bovendien tal van praktische tips, gesprekken met kwekers van bijzondere varkensrassen en een overzicht van gedroogde Europese hammen en worsten. Om het helemaal compleet te maken besteedt hij nog aandacht aan tien misverstanden over het varken, met tien verrassende stellingen. Eet smakelijk met deze ode aan het lekkere varken!" Inhoud: Taal: Nederlands; Bindwijze: Hardcover; Druk: 1; Verschijningsdatum: oktober 2012; Afmetingen: 27 x 20,2 x 2,1 cm; Illustraties: Met illustraties; Betrokkenen: Auteur: Johan Segers | Hans Bourlon; Co-auteur: Hans Bourlon; Redacteur: Marc Declercq; Uitgever: Njam!; EAN: Overige kenmerken: Gewicht: 919 g; Verpakking breedte: 202 mm; Verpakking hoogte: 21 mm; Verpakking lengte: 270 mm; Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059168374, Boeken, Kookboeken, Njam!<
| | bol.comVooruitgang Boeken [8.8] Als nieuw, Kleinzakelijke verkoper. Verzendingskosten:Uiterlijk 19 november in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Johan Segers, Hans Bourlon:Tot op het bot, het varken
- gebruikt boek 2012, ISBN: 9789059168374
"Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvleesMet meer dan 35 lekkere gerechten van Johan SegersVarkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontlee… Meer...
"Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvleesMet meer dan 35 lekkere gerechten van Johan SegersVarkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten. Of het nu gaat om een eenvoudige varkenskotelet, een BBQ-klassieker zoals gebakken ribbetjes, een verfijnde kroket van varkenspoot, een klassieke hutsepot of een stoverij - Johan Segers maakt van elk gerecht zijn eige..., "Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvleesMet meer dan 35 lekkere gerechten van Johan SegersVarkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten. Of het nu gaat om een eenvoudige varkenskotelet, een BBQ-klassieker zoals gebakken ribbetjes, een verfijnde kroket van varkenspoot, een klassieke hutsepot of een stoverij - Johan Segers maakt van elk gerecht zijn eigen persoonlijke en verrassende interpretatie. Hij neemt ook moderne gerechten onder handen, zoals pasta carbonara, dimsum met mager varkensvlees, een pitabroodje met krokante spekreepjes en een gewokte varkenskarbonade. Onder zijn deskundige begeleiding mag je ook zelf voor slager spelen. Hij leidt je langs de bereiding van droge worsten en kopvlees, zonder dat je daar ervaring voor hoeft te hebben. Hij organiseert zelfs een heus varkensfeest met de bereiding van een varkentje aan het spit.Wie meer wil weten over het lekkere varken vindt in dit boek bovendien tal van praktische tips, gesprekken met kwekers van bijzondere varkensrassen en een overzicht van gedroogde Europese hammen en worsten. Om het helemaal compleet te maken besteedt hij nog aandacht aan tien misverstanden over het varken, met tien verrassende stellingen. Eet smakelijk met deze ode aan het lekkere varken!"Soort: Met illustraties; Taal: Nederlands; Afmetingen: 21x270x202 mm; Gewicht: 919,00 gram; Verschijningsdatum: oktober 2012; Druk: 1; ISBN10: 9059168372; ISBN13: 9789059168374; , Nederlandstalig | Hardcover | 2012, Koken, Eten & Drinken, Kookboeken, Njam!<
| | bol.comDe boekenleverancier [9.4] Als nieuw, 2012 eerste druk. LET OP: boek is ongelezen/ongebruikt en verkeert in perfecte nieuwstaat, Particuliere verkoper, De boekenleverancier geeft zo nauwkeurig mogelijk aan in welke staat een boek (cd, dvd of game) verkeert. Conditie en zeldzaamheid Verzendingskosten:1 - 8 dagen. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Tot op het bot: het varken
- gebonden uitgave, pocketboek2012, ISBN: 9789059168374
auteur: Segers, Johan, redacteur: Declercq, Marc, Njam!, Hardcover, Auflage: Eerste editie, 165 Seiten, Publiziert: 2012-10-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Kookboeken, eten & wijn, Cat… Meer...
auteur: Segers, Johan, redacteur: Declercq, Marc, Njam!, Hardcover, Auflage: Eerste editie, 165 Seiten, Publiziert: 2012-10-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Kookboeken, eten & wijn, Categorieën, Boeken, Hobby's, kunstnijverheid & huis, Nederlandstalige boeken, Featured Categories, Nieuwe uitgaven, 171e018f-d202-437e-a05a-0ce26200c24c_0, Special Features Stores, Arborist Merchandising Root, Njam!, 2012<
| | Amazon.nlBOGAMO Gut Verzendingskosten:Op voorraad. De verzendkosten kunnen afwijken van de werkelijke kosten. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.