Aanmelden
De tip van euro-boek.nl
Soortgelijke boeken
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Zoekfuncties
boekentips
actueel
Advertentie
Betaalde advertentie
- 0 resultaten
laagste prijs: € 15,00, hoogste prijs: € 29,00, gemiddelde prijs: € 20,32
Energie Survival Gids, inzicht in energie en uitzicht op de toekomst - Jo Hermans
(*)
Jo Hermans:
Energie Survival Gids, inzicht in energie en uitzicht op de toekomst - gebruikt boek

2008, ISBN: 9789075541113

ID: 1001004006423801

Energie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden. Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebozen zijn er aparte kadertjes en grafiekjes om een en ander te kunnen afleiden of narekenen. TopTien Met zijn vorige boek 'Hoor je beter in het donker? Antwoord op alledaagse vragen' heeft Hermans laten zien dat wetenschap op een aantrekkelijke manier voor een groot publiek toegankelijk kan worden gemaakt. Dit populaire werk heeft maandenlang in de Selexyz TopTien gestaan. Praktische tips De Energie Survival Gids verschijnt in de periode van het jaar waarin licht en warmte een nog belangrijkere rol spelen in het dagelijks leven dan anders. Het boek bevat ook een aantal praktische tips om juist in de donkere wintermaanden de gas- en elektriciteitsrekening terug te brengen en toch comfortabel te (over)leven., Energie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden.Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebozen zijn er aparte kadertjes en grafiekjes om een en ander te kunnen afleiden of narekenen.TopTienMet zijn vorige boek 'Hoor je beter in het donker? Antwoord op alledaagse vragen' heeft Hermans laten zien dat wetenschap op een aantrekkelijke manier voor een groot publiek toegankelijk kan worden gemaakt. Dit populaire werk heeft maandenlang in de Selexyz TopTien gestaan.Praktische tipsDe Energie Survival Gids verschijnt in de periode van het jaar waarin licht en warmte een nog belangrijkere rol spelen in het dagelijks leven dan anders. Het boek bevat ook een aantal praktische tips om juist in de donkere wintermaanden de gas- enelektriciteitsrekening terug te brengen en toch comfortabel te (over)leven. Inhoud: Taal: Nederlands; Bindwijze: Hardcover; Verschijningsdatum: december 2008; Druk: 1e druk; Afmetingen: 24 x 17 x 1 cm; Aantal pagina's: 192 pagina's; Illustraties: Met illustraties in kleur; ISBN13: 9789075541113; Kaarten inbegrepen: Nee; Betrokkenen: Auteur: Jo Hermans; Uitgever: BetaText v.o.f.; EAN: Overige kenmerken: Extra groot lettertype: Nee; , Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789075541113 | 192 pagina's, Boeken, Wetenschap & Natuur, Boeken, Wetenschap & Natuur, Natuurkunde, Boeken, Techniek & Technologie, BetaText v.o.f.

 bol.com
D Louwhoff
Als nieuw, 1 - 8 dagen, Particuliere verkoper. Verzendingskosten:1 - 8 dagen. (EUR 0.00)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Energie Survival Gids, inzicht in energie en uitzicht op de toekomst - Jo Hermans
(*)
Jo Hermans:
Energie Survival Gids, inzicht in energie en uitzicht op de toekomst - gebruikt boek

2008, ISBN: 9789075541113

ID: 1001004006423801

Energie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden.Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebo..., Energie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden.Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebozen zijn er aparte kadertjes en grafiekjes om een en ander te kunnen afleiden of narekenen.TopTienMet zijn vorige boek 'Hoor je beter in het donker? Antwoord op alledaagse vragen' heeft Hermans laten zien dat wetenschap op een aantrekkelijke manier voor een groot publiek toegankelijk kan worden gemaakt. Dit populaire werk heeft maandenlang in de Selexyz TopTien gestaan.Praktische tipsDe Energie Survival Gids verschijnt in de periode van het jaar waarin licht en warmte een nog belangrijkere rol spelen in het dagelijks leven dan anders. Het boek bevat ook een aantal praktische tips om juist in de donkere wintermaanden de gas- enelektriciteitsrekening terug te brengen en toch comfortabel te (over)leven.Soort: Met illustraties in kleur; Taal: Nederlands; Afmetingen: 10x240x170 mm; Gewicht: 477,00 gram; Verschijningsdatum: december 2008; Druk: 1; ISBN10: 9075541112; ISBN13: 9789075541113; , Nederlandstalig | Hardcover | 2008, Studie & Management, Exacte wetenschappen, BetaText v.o.f.

 bol.com
Boekenbalie.nl [8.1]
Als nieuw, Ongelezen., Kleinzakelijke verkoper, Boekenbalie is gespecialiseerd in Zeldzame nieuwe en tweedehands boeken. Levertijd: brievenbuspost op werkdagen voor 16.00 uur besteld is volgende dag bezorgd. Pakketjes leveren we binnen 2 dagen. De beste Verzendingskosten:Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis. (EUR 2.49)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Energie Survival Gids, inzicht in energie en uitzicht op de toekomst - Jo Hermans
(*)
Jo Hermans:
Energie Survival Gids, inzicht in energie en uitzicht op de toekomst - gebruikt boek

2008, ISBN: 9789075541113

ID: 1001004006423801

Energie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden.Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebo..., Energie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden.Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebozen zijn er aparte kadertjes en grafiekjes om een en ander te kunnen afleiden of narekenen.TopTienMet zijn vorige boek 'Hoor je beter in het donker? Antwoord op alledaagse vragen' heeft Hermans laten zien dat wetenschap op een aantrekkelijke manier voor een groot publiek toegankelijk kan worden gemaakt. Dit populaire werk heeft maandenlang in de Selexyz TopTien gestaan.Praktische tipsDe Energie Survival Gids verschijnt in de periode van het jaar waarin licht en warmte een nog belangrijkere rol spelen in het dagelijks leven dan anders. Het boek bevat ook een aantal praktische tips om juist in de donkere wintermaanden de gas- enelektriciteitsrekening terug te brengen en toch comfortabel te (over)leven.Soort: Met illustraties in kleur; Taal: Nederlands; Afmetingen: 10x240x170 mm; Gewicht: 477,00 gram; Verschijningsdatum: december 2008; Druk: 1; ISBN10: 9075541112; ISBN13: 9789075541113; , Nederlandstalig | Hardcover | 2008, Studie & Management, Exacte wetenschappen, Natuurkunde, BetaText v.o.f.

 bol.com
Julie Jiang [-]
Als nieuw, Nauwelijks opengeslagen, pagina's zijn allemaal intact en in goede conditie. De kaft heeft lichte sporen van gebruik., Particuliere verkoper Verzendingskosten:1 - 8 dagen, exclusief verzendingskosten
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Energie Survival Gids, inzicht in energie en uitzicht op de toekomst - Jo Hermans
(*)
Jo Hermans:
Energie Survival Gids, inzicht in energie en uitzicht op de toekomst - gebruikt boek

2008, ISBN: 9789075541113

ID: 1001004006423801

Energie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden.Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebo..., Energie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden.Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebozen zijn er aparte kadertjes en grafiekjes om een en ander te kunnen afleiden of narekenen.TopTienMet zijn vorige boek 'Hoor je beter in het donker? Antwoord op alledaagse vragen' heeft Hermans laten zien dat wetenschap op een aantrekkelijke manier voor een groot publiek toegankelijk kan worden gemaakt. Dit populaire werk heeft maandenlang in de Selexyz TopTien gestaan.Praktische tipsDe Energie Survival Gids verschijnt in de periode van het jaar waarin licht en warmte een nog belangrijkere rol spelen in het dagelijks leven dan anders. Het boek bevat ook een aantal praktische tips om juist in de donkere wintermaanden de gas- enelektriciteitsrekening terug te brengen en toch comfortabel te (over)leven.Soort: Met illustraties in kleur; Taal: Nederlands; Afmetingen: 10x240x170 mm; Gewicht: 477,00 gram; Verschijningsdatum: december 2008; Druk: 1; ISBN10: 9075541112; ISBN13: 9789075541113; , Nederlandstalig | Hardcover | 2008, Studie & Management, Exacte wetenschappen, Natuurkunde, BetaText v.o.f.

 bol.com
Mathieu Minneboo [6.0]
Als nieuw, Particuliere verkoper Verzendingskosten:1 - 8 dagen, exclusief verzendingskosten
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Energie Survival Gids - J. Hermans
(*)
J. Hermans:
Energie Survival Gids - nieuw boek

ISBN: 9789075541113

ID: 131855

Energie Survival GidsEnergie staat volop in de belangstelling, en sinds Al Gore is het klimaat daar nog bijgekomen. Maar voor bijna iedereen is het lastig om zin en onzin op dit gebied van elkaar te kunnen scheiden.Jo Hermans' Energie Survival Gids verschaft een helder beeld van de feiten (inzicht) en bespreekt de voor- en nadelen van nieuwe energiebronnen (uitzicht). Op een speelse manier biedt het boek houvast aan iedereen die zinvol met energie wil omgaan en over energiezaken wil kunnen meepraten. Voor de bollebozen zijn er aparte kadertjes en grafiekjes om een en ander te kunnen afleiden of narekenen.TopTienMet zijn vorige boek 'Hoor je beter in het donker? Antwoord op alledaagse vragen' heeft Hermans laten zien dat wetenschap op een aantrekkelijke manier voor een groot publiek toegankelijk kan worden gemaakt. Dit populaire werk heeft maandenlang in de Selexyz TopTien gestaan.De auteurJo Hermans, oud-hoogleraar natuurkunde aan de Universiteit Leiden, heeft decennialang... tijdelijk bij bestelling van euro 20,00 of meer gratis verzending boeken

 Boeken.com
boeken.com
Verzendingskosten:3 werkdagen (EUR 0.00)
Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Energie Survival Gids / druk 1


EAN (ISBN-13): 9789075541113
ISBN (ISBN-10): 9075541112
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: BetaText v.o.f.
192 Bladzijden
Gewicht: 0,655 kg
Taal: dut/Holländisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 08.03.2009 09:10:03
Boek voor het laatst gevonden op 20.12.2018 16:40:37
ISBN/EAN: 9789075541113

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-75541-11-2, 978-90-75541-11-3


< naar Archief...
Verwante boeken