1
Gert E. Schuitemaker, Jac van Dongen:Het Fit met voeding kookboek - gebruikt boek
2010, ISBN: 9789075979299
Het Fit met Voeding kookboek is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen. De eerste bracht begin jaren tac… Meer...
Het Fit met Voeding kookboek is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen. De eerste bracht begin jaren tachtig de orthomoleculaire geneeskunde naar Nederland. Een tak van sport waarin voedingsstoffen centraal staan. Later promoveerde Schuitemaker op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij is al jarenlang hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding. Jac van Dongen is sinds jaar en dag auteur van de rubriek 'Ortho Cuisine' in Fit met Voeding en redacteur van ORTHO. Hij werkte tientallen jaren in de voedingsindustrie. Daarnaast is koken bijna een halve eeuw een persoonlijke interesse. Deze belangstelling is nauw verbonden met de chemie, zijn kernvak. Door de jaren heen zag Van Dongen hoe koken zich ontwikkelde tot een wetenschap. Zélf weet hij een ding zeker: 'lekker' is belangrijk, maar dit geldt in gelijke mate voor de gezondheidswaarde van een gerecht. In dit kookboek nemen de auteurs u mee door de winter, lente, zomer en herfst. Elk seizoen opent met een algemene inleiding, door Gert Schuitemaker. Daarna volgen recepten van Jac van Dongen, en zijn persoonlijke ervaringen bij de bereiding ervan. Bij alle gerechten gaan gezond én lekker hand in hand, waarbij biologisch en producten direct van het land de voorkeur genieten. De recepten worden omgeven door handige weetjes, verzameld door Schuitemaker. Met het doel fit te worden én te blijven., Het Fit met Voeding kookboek is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen. De eerste bracht begin jaren tachtig de orthomoleculaire geneeskunde naar Nederland. Een tak van sport waarin voedingsstoffen centraal staan. Later promoveerde Schuitemaker op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij is al jarenlang hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding.Jac van Dongen is sinds jaar en dag auteur van de rubriek 'Ortho Cuisine' in Fit met Voeding en redacteur van ORTHO. Hij werkte tientallen jaren in de voedingsindustrie. Daarnaast is koken bijna een halve eeuw een persoonlijke interesse. Deze belangstelling is nauw verbonden met de chemie, zijn kernvak. Door de jaren heen zag Van Dongen hoe koken zich ontwikkelde tot een wetenschap. Zélf weet hij een ding zeker: 'lekker' is belangrijk, maar dit geldt in gelijke mate voor de gezondheidswaarde van een gerecht.In dit kookboek nemen de auteurs u mee door de winter, lente, zomer en herfst. Elk seizoen opent met een algemene inleiding, door Gert Schuitemaker. Daarna volgen recepten van Jac van Dongen, en zijn persoonlijke ervaringen bij de bereiding ervan. Bij alle gerechten gaangezond én lekker hand in hand, waarbij biologisch en producten direct van het land de voorkeur genieten. De recepten worden omgeven doorhandige weetjes, verzameld door Schuitemaker. Met het doel fit te worden én te blijven. Inhoud: Taal: Nederlandstalig; Bindwijze: Paperback; Verschijningsdatum: december 2010; Druk: 1; Afmetingen: 27,4 x 18,4 x 1,9 cm; Aantal pagina's: 158 pagina's; Illustraties: Met illustraties; ISBN13: 9789075979299; Kaarten inbegrepen: Nee; Betrokkenen: Auteur: Gert E. Schuitemaker | Jac van Dongen; Uitgever: Kunstmag; Vertaling: Originele taal: nl; EAN: Overige kenmerken: Extra groot lettertype: Nee; , Nederlandstalig | Paperback | 9789075979299 | 158 pagina's, Boeken, Gezondheid & Psychologie, Dieet & Voeding, Boeken, Koken, Eten & Drinken, Dieet & Gezond koken, Boeken, Koken, Eten & Drinken, Kookboeken, Kunstmag<
- Als nieuw, Boek is nieuw maar heeft wel wat schade aan de kaft omdat deze wat langer in onze winkel op de plank heeft gestaan., Kleinzakelijke verkoper, Boekhandel Koops is een grote algemene boekhandel gelegen in het centrum van Venlo. Gespecialiseerd op Verzendingskosten:Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis. (EUR 0.00) Boekhandel Koops [9.2]
2
Gert E. Schuitemaker, Jac van Dongen:
Het Fit met voeding kookboek
- gebruikt boek2010, ISBN: 9789075979299
Het Fit met Voeding kookboek is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen. De eerste bracht begin jaren tac… Meer...
Het Fit met Voeding kookboek is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen. De eerste bracht begin jaren tachtig de orthomoleculaire geneeskunde naar Nederland. Een tak van sport waarin voedingsstoffen centraal staan. Later promoveerde Schuitemaker op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij is al jarenlang hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding. Jac van Dongen is sinds jaar en dag auteur van de rubriek 'Ortho Cuisine' in Fit met Voeding en redacteur van ORTHO. Hij werkte tientallen jaren in de voedingsindustrie. Daarnaast is koken bijna een halve eeuw een persoonlijke interesse. Deze belangstelling is nauw verbonden met de chemie, zijn kernvak. Door de jaren heen zag Van Dongen hoe koken zich ontwikkelde tot een wetenschap. Zélf weet hij een ding zeker: 'lekker' is belangrijk, maar dit geldt in gelijke mate voor de gezondheidswaarde van een gerecht. In dit kookboek nemen de auteurs u mee door de winter, lente, zomer en herfst. Elk seizoen opent met een algemene inleiding, door Gert Schuitemaker. Daarna volgen recepten van Jac van Dongen, en zijn persoonlijke ervaringen bij de bereiding ervan. Bij alle gerechten gaan gezond én lekker hand in hand, waarbij biologisch en producten direct van het land de voorkeur genieten. De recepten worden omgeven door handige weetjes, verzameld door Schuitemaker. Met het doel fit te worden én te blijven., Het Fit met Voeding kookboek is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen. De eerste bracht begin jaren tachtig de orthomoleculaire geneeskunde naar Nederland. Een tak van sport waarin voedingsstoffen centraal staan. Later promoveerde Schuitemaker op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij is al jarenlang hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding.Jac van Dongen is sinds jaar en dag auteur van de rubriek 'Ortho Cuisine' in Fit met Voeding en redacteur van ORTHO. Hij werkte tientallen jaren in de voedingsindustrie. Daarnaast is koken bijna een halve eeuw een persoonlijke interesse. Deze belangstelling is nauw verbonden met de chemie, zijn kernvak. Door de jaren heen zag Van Dongen hoe koken zich ontwikkelde tot een wetenschap. Zélf weet hij een ding zeker: 'lekker' is belangrijk, maar dit geldt in gelijke mate voor de gezondheidswaarde van een gerecht.In dit kookboek nemen de auteurs u mee door de winter, lente, zomer en herfst. Elk seizoen opent met een algemene inleiding, door Gert Schuitemaker. Daarna volgen recepten van Jac van Dongen, en zijn persoonlijke ervaringen bij de bereiding ervan. Bij alle gerechten gaangezond én lekker hand in hand, waarbij biologisch en producten direct van het land de voorkeur genieten. De recepten worden omgeven doorhandige weetjes, verzameld door Schuitemaker. Met het doel fit te worden én te blijven. Inhoud: Taal: Nederlandstalig; Bindwijze: Paperback; Verschijningsdatum: december 2010; Druk: 1; Afmetingen: 27,4 x 18,4 x 1,9 cm; Aantal pagina's: 158 pagina's; Illustraties: Met illustraties; ISBN13: 9789075979299; Kaarten inbegrepen: Nee; Betrokkenen: Auteur: Gert E. Schuitemaker | Jac van Dongen; Uitgever: Kunstmag; Vertaling: Originele taal: nl; EAN: EAN: 9789075979299; , Nederlandstalig | Paperback | 9789075979299 | 158 pagina's, Boeken, Gezondheid & Psychologie, Dieet & Voeding, Boeken, Koken, Eten & Drinken, Dieet & Gezond koken, Boeken, Koken, Eten & Drinken, Kookboeken, Kunstmag<
- Als nieuw, Boek is nieuw maar heeft wel wat schade aan de kaft omdat deze wat langer in onze winkel op de plank heeft gestaan., Kleinzakelijke verkoper, Boekhandel Koops is een grote algemene boekhandel gelegen in het centrum van Venlo. Gespecialiseerd op Verzendingskosten:Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis. (EUR 0.00) Boekhandel Koops [9.0]
4
Het Fit met voeding kookboek. Van Dongen, Jac, Paperback
- nieuw boekISBN: 9789075979299
Eten en drinken
- Verzendingskosten:Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen<br /><a style="font-size:smaller" target="_blank" href="http://www.proxis.com/home/nl/content/21/levertijden">Meer info</a> (EUR 2.06) proxis.com
140 Resultaten span> worden weergegeven. U kunt wellicht zoekcriteria verfijnen , filter inschakelen of de sorteringsorder verandering.
Toon meer resultaten...