
Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld - gebruikt boek
2010, ISBN: 9789077363140
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend..., Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend en om van te genieten, zelfs als er weinig tijd is. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto's die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat. Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediënten en belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.Deel samen met de chefs hun passie voor eten, verbreed uw repertoire en kook elke keer met succes in uw eigen keuken of thuis. Handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier!Soort: Met illustraties; Taal: Nederlands; Vertaald uit het: Nederlands; Afmetingen: 45x284x242 mm; Gewicht: 3,05 kg; Verschijningsdatum: oktober 2010; Druk: 1; ISBN10: 9077363149; ISBN13: 9789077363140; , Nederlandstalig | Hardcover | 2010, Eten & Drinken, Kookboeken, Fontaine Uitgevers B.V.
bol.com I love books NL [7.9] Als nieuw, Kleinzakelijke verkoper Verzendingskosten:6 - 10 dagen, exclusief verzendingskosten Details... |

Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld - gebruikt boek
2010, ISBN: 9789077363140
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend..., Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend en om van te genieten, zelfs als er weinig tijd is. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto's die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat. Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediënten en belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.Deel samen met de chefs hun passie voor eten, verbreed uw repertoire en kook elke keer met succes in uw eigen keuken of thuis. Handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier!Soort: Met illustraties; Taal: Nederlands; Vertaald uit het: Nederlands; Afmetingen: 45x284x242 mm; Gewicht: 3,05 kg; Verschijningsdatum: oktober 2010; Druk: 1; ISBN10: 9077363149; ISBN13: 9789077363140; , Nederlandstalig | Hardcover | 2010, Eten & Drinken, Kookboeken, Fontaine Uitgevers B.V.
bol.com Toys, Books and More [8.0] Als nieuw, Kleinzakelijke verkoper Verzendingskosten:1 - 2 weken, exclusief verzendingskosten Details... |

Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld - gebruikt boek
2010, ISBN: 9789077363140
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend..., Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend en om van te genieten, zelfs als er weinig tijd is. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto's die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat. Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediënten en belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.Deel samen met de chefs hun passie voor eten, verbreed uw repertoire en kook elke keer met succes in uw eigen keuken of thuis. Handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier!Soort: Met illustraties; Taal: Nederlands; Vertaald uit het: Nederlands; Afmetingen: 45x284x242 mm; Gewicht: 3,05 kg; Verschijningsdatum: oktober 2010; Druk: 1; ISBN10: 9077363149; ISBN13: 9789077363140; , Nederlandstalig | Hardcover | 2010, Kookboeken, Fontaine Uitgevers B.V.
bol.com Suus de Waard [-] Als nieuw, Als nieuw!, Particuliere verkoper Verzendingskosten:1-8 werkdagen, exclusief verzendingskosten Details... |

ISBN: 9789077363140
[ED: Hardcover], [PU: Fontaine Uitgevers B.V.], Versandfertig in 2-4 Wochen, DE, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot, offene Rechnung (Vorkasse vorbehalten)
booklooker.de |

ISBN: 9789077363140
[ED: Hardcover], [PU: Fontaine Uitgevers B.V.], Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot
booklooker.de |


Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld - gebruikt boek
2010, ISBN: 9789077363140
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan d… Meer...

Jill Norman:
Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld - gebruikt boek2010, ISBN: 9789077363140
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan d… Meer...
Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld - gebruikt boek
2010
ISBN: 9789077363140
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan d… Meer...

ISBN: 9789077363140
[ED: Hardcover], [PU: Fontaine Uitgevers B.V.], Versandfertig in 2-4 Wochen, DE, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot, offene Rechnung (Vorkasse vorbehalten)

ISBN: 9789077363140
[ED: Hardcover], [PU: Fontaine Uitgevers B.V.], Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Handboek voor de thuiskok / druk 3
EAN (ISBN-13): 9789077363140
ISBN (ISBN-10): 9077363149
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
648 Bladzijden
Gewicht: 3,044 kg
Taal: dut/Holländisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-12-09T12:32:20+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2017-06-27T23:28:34+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789077363140
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-77363-14-9, 978-90-77363-14-0
< naar Archief...