- 5 resultaten
laagste prijs: € 22,55, hoogste prijs: € 223,44, gemiddelde prijs: € 84,50
1
La Base (French Edition) - Filip Verheyden, Tony Le Duc
bestellen
bij amazon.com
$ 45,54
(ongeveer € 38,34)
bestellenGesponsorde link
Filip Verheyden, Tony Le Duc:

La Base (French Edition) - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 9077695028

[SR: 2167029], Hardcover, [EAN: 9789077695029], International Edition, Melville House, Melville House, Book, [PU: Melville House], 2007-05-01, Melville House, "A stylish little cookbook .… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Usually ships in 1-2 business days., exclusief verzendingskosten HPB Inc.
2
bestellen
bij alibris.com
£ 20,04
(ongeveer € 22,55)
bestellenGesponsorde link

Verheyden, Filip:

La Base (French Edition) - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 9789077695029

Hardcover, Connecting readers with great books since 1972. Used books may not include companion materials, some shelf wear, may contain highlighting/notes, and may not include cd-rom or a… Meer...

  - Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten HPB Inc.
3
La Base - Verheyden, Filip, Le Duc, Tony
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 100,94
(ongeveer € 115,58)
verzending: € 5,501
bestellenGesponsorde link
Verheyden, Filip, Le Duc, Tony:
La Base - eerste uitgave

2005

ISBN: 9789077695029

pocketboek

Homarus Culinaire Uitgeverij, Paperback, Auflage: 01, 320 Seiten, Publiziert: 2005-12-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0 kg, Quick & Easy Meals, Food & Drink, Subjects, Books, Crafts, H… Meer...

Verzendingskosten:In stock. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.50) Le Livre magique et poetique
4
La Base - Filip Verheyden
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 20,07
(ongeveer € 22,58)
verzending: € 2,221
bestellenGesponsorde link
Filip Verheyden:
La Base - gebonden uitgave, pocketboek

2004, ISBN: 9077695028

[EAN: 9789077695029], Used, good, [SC: 2.22], [PU: Homarus], livre relié, format poche , très bon état tranche dorée

  - NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 2.22 Librairie Colibrio, BESSENAY, France [57213607] [Rating: 5 (of 5)]
5
La Base (French Edition) - Filip Verheyden
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 198,58
(ongeveer € 223,44)
verzending: € 16,431
bestellenGesponsorde link
Filip Verheyden:
La Base (French Edition) - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 9077695028

[EAN: 9789077695029], New book, [SC: 16.43], [PU: Melville House]

  - NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 16.43 Irish Booksellers, Portland, ME, U.S.A. [57531671] [Rating: 5 (of 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
La Base

"A stylish little cookbook . . . a seductive object, beautifully proportioned and designed, but also remarkably comprehensive. After covering basic kitchen skills, The Basics zips through an overview of savory cooking, then switches to baking and desserts. But while most general cookbooks would stop there, The Basics plunges onward into contemporary cuisine."-Jonathan Hayes, The New York Times Magazine

"This book is written in a clear style and filled with wise advice."-Le Figaro Magazine

"Each page contains one photo, one recipe, and one clever tip. What more could one want?"-Beau & Bon

The book the United Kingdom's Bulletin called "a cooking bible" comes to America: It's the award-winning and best-selling title with the 150 most important techniques used in European kitchens. Unlike US and Canadian cookbooks, The Basics focuses on kitchen skills rather than recipes.

Learn standard European methods to cut and prepare vegetables and meats, make cream sauces, and perfect béarnaise and consommé. And as The New York Times Magazine noted, there is also an impressive collection of newly minted continental techniques-including how to "cook fennel sous vide (slow-simmered in a vacuum-sealed pouch) and recipes for of-the-moment constructions like foie-gras foam and savory jellies."

Readers are encouraged to experiment, and recipes utilizing the book's techniques are provided for just such experimentation. Unlike any cookbook on the market, The Basics is sure to make waves in North America.

Filip Verheyden studied cooking at PIVA in Antwerp and has been a freelance food writer since 1998, contributing to many magazines and newspapers.

Tony Le Duc has been a food photographer since 1984, producing images for some twenty books, including The House of Books.

Gedetalleerde informatie over het boek. - La Base


EAN (ISBN-13): 9789077695029
ISBN (ISBN-10): 9077695028
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2007
Uitgever: Homarus Culinaire Uitgeverij

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-04T15:11:26+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-04-05T19:34:15+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789077695029

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-77695-02-8, 978-90-77695-02-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: filip, verheyden, tony duc
Titel van het boek: basis, basic cooking, cooking basics, base, french basics, edition french


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781933633183 The Basics: The Foundations of Modern Cooking (Verheyden, Filip)


< naar Archief...