- 0 resultaten
laagste prijs: € 6,98, hoogste prijs: € 18,19, gemiddelde prijs: € 10,96
1
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 18,19
verzending: € 28,481
bestellen
Gesponsorde link
Shala, Albana:

Bised? me dhjet? miq (Albanian Edition) - pocketboek

ISBN: 9082705818

[EAN: 9789082705812], Neubuch, [PU: Carabela], Paperback. Worldwide shipping. FREE fast shipping inside USA (express 2-3 day delivery also available). Tracking service included. Ships fro… Meer...

  - NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 28.48 Ohmsoft LLC, Lake Forest, IL, U.S.A. [63392861] [Rating: 5 (von 5)]
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 7,32
verzending: € 11,241
bestellen
Gesponsorde link

Shala, Albana:

Bisede Me Dhjete Miq - nieuw boek

2017, ISBN: 9082705818

[EAN: 9789082705812], Neubuch, [PU: Carabela], New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000

  - NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 11.24 Books2Anywhere, Fairford, GLOS, United Kingdom [190245] [Rating: 5 (von 5)]
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 6,98
verzending: € 12,221
bestellen
Gesponsorde link
Shala, Albana:
Bisede Me Dhjete Miq - nieuw boek

2017

ISBN: 9082705818

[EAN: 9789082705812], Neubuch, [PU: Carabela], New Book.Shipped from US within 10 to 14 business days.THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

  - NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 12.22 Pbshop, Wood Dale, IL, U.S.A. [61989342] [Rating: 5 (von 5)]
4
Bisedë me dhjetë miq - Albana Shala
bestellen
bij BarnesandNoble.com
$ 12,95
(ongeveer € 11,36)
bestellen
Gesponsorde link
Albana Shala:
Bisedë me dhjetë miq - pocketboek

ISBN: 9789082705812

Bisedë me dhjetë miq Bised-me-dhjet-miq~~Albana-Shala Biography>Memoir Other>Memoir Other Paperback, Carabela

  - new Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.
Bijzonderheden over het boek
Bised? me dhjet? miq (Albanian Edition)

Libri që mbani në duar është një përmbledhje  bisedash me dhjetë miq të Albana Shalës, të cilën lexuesi mund ta njohë nëpërmjet poezive e tregimeve të botuara në shqip e të vlerësuara nga kritika. "Asnjëri prej nesh nuk pretendon që të përfaqësojë një brez, aq më pak një popull. Por duke përshkruar dhe, deri diku, reflektuar për veten, miqtë e mi ndajnë jetë, gëzim, përpjekje e nerv. Ata rreken t’i përgjigjen këtyre pyetjeve: Nga vimë? Ku jemi? Ku po shkojmë? Një perpjekje për të kuptuar e dokumentuar të kaluarën, me njëmijë fijet e dukshme e te padukshme të mbijetesës tonë të mbyllur, si dhe sfidat e individit dhe shoqërisë shqiptare në këtë fillim mijëvjeçari."

Gedetalleerde informatie over het boek. - Bised? me dhjet? miq (Albanian Edition)


EAN (ISBN-13): 9789082705812
ISBN (ISBN-10): 9082705818
pocket book
Verschijningsjaar: 2017
Uitgever: Carabela

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2018-01-17T12:32:41+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-08-14T09:02:51+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789082705812

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-827058-1-8, 978-90-827058-1-2


< naar Archief...