- 5 resultaten
laagste prijs: € 53,54, hoogste prijs: € 100,17, gemiddelde prijs: € 78,99
1
Probiotics - Ray Fuller
bestellen
bij Springer.com
€ 53,54
bestellenGesponsorde link
Ray Fuller:

Probiotics - nieuw boek

ISBN: 9789401123648

Science, Humanities and Social Sciences, multidisciplinary; Science, Humanities and Social Sciences, multidisciplinary health, intestinal microflora, metabolism, nutrition, probiotics Boo… Meer...

  - Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Probiotics - Springer Netherlands

Springer Netherlands:

Probiotics - nieuw boek

ISBN: 9789401123648

The scientific basis eBooks / Fremdsprachige eBooks / Englische eBooks / Kinder- & Jugendbücher, Springer Netherlands

  - Nr. 44308303 Verzendingskosten:Bücher und alle Bestellungen die ein Buch enthalten sind versandkostenfrei, sonstige Bestellungen innerhalb Deutschland EUR 3,-, ab EUR 20,- kostenlos, Bürobedarf EUR 4,50, kostenlos ab EUR 45,-, Sofort per Download lieferbar, zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten
3
Probiotics - Ray Fuller
bestellen
bij Springer.com
€ 67,40
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ray Fuller:
Probiotics - nieuw boek

ISBN: 9789401123648

There is currently no description available Books > Science,Humanities and Social Sciences,multidisciplinary eBook, Springer Shop

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten. (EUR 0.00)
4
Probiotics - Ray Fuller
bestellen
bij lehmanns.de
€ 78,08
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ray Fuller:
Probiotics - nieuw boek

2012, ISBN: 9789401123648

The scientific basis, eBooks, eBook Download (PDF), [PU: Springer Netherlands], Springer Netherlands, 2012

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)
5
Probiotics - Ray Fuller
bestellen
bij lehmanns.de
€ 100,17
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ray Fuller:
Probiotics - nieuw boek

2012, ISBN: 9789401123648

The scientific basis, eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Springer]

  - Verzendingskosten:Download sofort lieferbar, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Probiotics


EAN (ISBN-13): 9789401123648
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: Springer Netherlands

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2017-04-18T01:13:50+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-02-18T13:34:15+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789401123648

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
978-94-011-2364-8
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: fuller
Titel van het boek: probiotics


Gegevens van de uitgever

Auteur: Ray Fuller
Titel: Probiotics - The scientific basis
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
398 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2012-12-06
Dordrecht; NL
Taal: Engels
53,49 € (DE)
55,00 € (AT)
59,00 CHF (CH)
Available
XII, 398 p.

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Geisteswissenschaften allgemein; Interdisziplinäre Studien; Verstehen; health; intestinal microflora; metabolism; nutrition; probiotics; C; Science, Humanities and Social Sciences, multidisciplinary; Humanities and Social Sciences; History; BB

1 History and development of probiotics.- 1.1 Introduction.- 1.2 History.- 1.3 Composition of probiotic preparations.- References.- 2 Bacterial interactions in the gut.- 2.1 Introduction.- 2.2 Methods for studying bacterial interactions.- 2.3 Main types of bacterial interactions in the gut.- 2.3 Conclusions.- References.- 3 Metabolic interactions in the gut.- 3.1 Introduction.- 3.2 Mammalian intestinal metabolism.- 3.3 Gut bacterial metabolism.- 3.4 Conclusions.- References.- 4 Translocation and the indigenous gut flora.- 4.1 Introduction.- 4.2 Defence against bacterial translocation.- 4.3 Bacterial translocation in animal models with multiple deficiencies in host defences.- 4.4 Conclusion.- References.- 5 Gut flora and disease resistance.- 5.1 Introduction.- 5.2 Colonization resistance.- 5.3 Suppression of the multiplication of pathogens by the intestinal microflora.- 5.4 Mechanisms responsible for suppression of pathogens.- 5.5 Conclusions.- 5.6 The probiotic concept.- References.- 6 Factors affecting the microecology of the gut.- 6.1 Introduction.- 6.2 Definitions.- 6.3 Use of one or a limited number of bacterial strains in probiotic preparations.- 6.4 Ecological considerations.- 6.5 Recommendations for future developments.- References.- 7 Probiotics and the immune state.- 7.1 Introduction.- 7.2 Effect of orally administered lactic acid bacteria on immunity: non-specific and specific immune response.- 7.3 Effect of oral administration on the secretory immune system.- 7.4 Effect on the protection against enteric infections.- References.- 8 Genetit manipulation of gut microorganisms.- 8.1 Introduction.- 8.2 Microbes of potential interest.- 8.3 Molecular genetical studies.- 8.4 Stability of genetic determinants.- 8.5 Possible developments.- 8.6 Release of genetically modified microbes.- 8.7 Conclusions.- References.- 9 Selection of strains for probiotic use.- 9.1 Introduction.- 9.2 Aim of this chapter.- 9.3 First steps in the choice of microbial strains.- 9.4 Species and viability of probiotic microorganisms.- 9.5 Processing of viable microorganisms to end-products.- 9.6 Resistance to in vivo conditions.- 9.7 Adherence and colonization.- 9.8 Antimicrobial activity.- 9.9 Gene technology.- 9.10 Conclusion.- References.- 10 Probiotics for chickens.- 10.1 Introduction.- 10.2 The normal intestinal flora of poultry.- 10.3 Host—microbial flora interactions.- 10.4 The application of probiosis to poultry.- 10.5 Lactic acid bacteria as probiotics.- 10.6 Competitive exclusion.- 10.7 Immunity.- 10.8 Bacteriophages.- 10.9 Summary.- References.- 11 Probiotics for pigs.- 11.1 Introduction.- 11.2 Special features of pigs relevant to the use of probiotics.- 11.3 Current use of probiotics.- 11.4 Efficacy.- 11.5 Functional characteristics of potential probiotic strains.- 11.6 General discussion.- References.- 12 Probiotics for ruminants.- 12.1 Introduction.- 12.2 Probiotics for young ruminants.- 12.3 Fungal feed additives for adult ruminants.- 12.4 Bacterial probiotics for adult ruminants.- 12.5 Future developments.- References.- 13 Probiotics for humans.- 13.1 Introduction.- 13.2 Colonization of the gastrointestinal tract.- 13.3 Current use of probiotics.- 13.4 Nutritional benefits of probiotics.- 13.5 Therapeutic benefits of probiotics.- 13.6 More recent developments in the area of probiotics and health.- 13.7 Properties required for probiotics to be effective in nutritional and therapeutic settings.- 13.8 Future development of probiotics for human use.- 13.9 Future applications of probiotics.- 13.10 Techniques for probiotic modification.- References.- 14 Problems and prospects.- 14.1 Introduction.- 14.2 Factors affecting the probiotic response.- 14.3 Future developments.- 14.4 Summary.- References.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780412408502 Probiotics: The scientific basis (R. Fuller)


< naar Archief...