ISBN: 9780792363835
Wheat has a long history of serving as an important food crop to mankind. Especially in the Northern Hemisphere, it has been appreciated as a major source of energy through its carbohydra… Meer...
Springer.com Nr. 978-0-7923-6383-5. Verzendingskosten:Worldwide free shipping, , zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
2000, ISBN: 9780792363835
Springer, Hardcover, Auflage: Partly reprinted from PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, 55:1, 2000, 434 Seiten, Publiziert: 2000-09-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.75 kg, Verkaufsrang: … Meer...
amazon.co.uk BOOKS etc Gebraucht, wie neu. Verzendingskosten:Usually dispatched within 6 to 10 days. De verzendkosten kunnen afwijken van de werkelijke kosten. (EUR 5.60) Details... |
2000, ISBN: 9780792363835
Springer, Hardcover, Auflage: Partly reprinted from PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, 55:1, 2000, 434 Seiten, Publiziert: 2000-09-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.75 kg, Verkaufsrang: … Meer...
amazon.co.uk Book Depository Verzendingskosten:Usually dispatched within 1 to 3 weeks. De verzendkosten kunnen afwijken van de werkelijke kosten. (EUR 5.60) Details... |
2000, ISBN: 9780792363835
*Bread-making quality of wheat* - A century of breeding in Europe. Partly reprinted from PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION 55:1 2000 / gebundene Ausgabe für 235.49 € / Aus dem Bereich: Büch… Meer...
Hugendubel.de Verzendingskosten:Shipping in 5 days, , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00) Details... |
2000, ISBN: 0792363833
Partly reprinted from PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, 55:1, 2000 Gebundene Ausgabe Geschichte, Biochemie, Botanik und Pflanzenwissenschaften, agriculture; Development; Protein; protein… Meer...
Achtung-Buecher.de MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien Verzendingskosten:Geen versendingskosten in Duitsland. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9780792363835
Wheat has a long history of serving as an important food crop to mankind. Especially in the Northern Hemisphere, it has been appreciated as a major source of energy through its carbohydra… Meer...
Belderok, Bob, Mesdag, Hans, Donner, Dingena A.:
Bread-making quality of wheat: A century of breeding in Europe - gebonden uitgave, pocketboek2000, ISBN: 9780792363835
Springer, Hardcover, Auflage: Partly reprinted from PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, 55:1, 2000, 434 Seiten, Publiziert: 2000-09-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.75 kg, Verkaufsrang: … Meer...
2000
ISBN: 9780792363835
Springer, Hardcover, Auflage: Partly reprinted from PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, 55:1, 2000, 434 Seiten, Publiziert: 2000-09-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.75 kg, Verkaufsrang: … Meer...
2000, ISBN: 9780792363835
*Bread-making quality of wheat* - A century of breeding in Europe. Partly reprinted from PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION 55:1 2000 / gebundene Ausgabe für 235.49 € / Aus dem Bereich: Büch… Meer...
2000, ISBN: 0792363833
Partly reprinted from PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, 55:1, 2000 Gebundene Ausgabe Geschichte, Biochemie, Botanik und Pflanzenwissenschaften, agriculture; Development; Protein; protein… Meer...
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Bread-making quality of wheat
EAN (ISBN-13): 9780792363835
ISBN (ISBN-10): 0792363833
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2000
Uitgever: Springer Netherlands
440 Bladzijden
Gewicht: 0,818 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-08-15T19:23:21+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-04-08T10:45:42+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0792363833
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-7923-6383-3, 978-0-7923-6383-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: hans donner, mesdag, belderok, hans will, hans bob, belder, hans bäck
Titel van het boek: bread making quality wheat, mesdag, plant foods for human nutrition, not for bread alone, the last making, the making europe
Gegevens van de uitgever
Auteur: Bob Belderok; Hans Mesdag; Dingena A. Donner
Titel: Bread-making quality of wheat - A century of breeding in Europe
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
416 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2000-09-30
Dordrecht; NL
Taal: Engels
235,39 € (DE)
241,99 € (AT)
260,00 CHF (CH)
Available
XVIII, 416 p.
BB; Hardcover, Softcover / Biologie/Biochemie, Biophysik; Biochemie; Verstehen; agriculture; development; protein; proteins; wheat; Biochemistry; Plant Science; History; Botanik und Pflanzenwissenschaften; Geschichte; Geschichtsschreibung, Historiographie; BC; EA
One: Developments in bread-making processes.- 1. Historical introduction.- 2. The wheat grain.- 3. Milling of wheat.- 4. Survey of gluten proteins and wheat starches.- 5. Bread making.- 6. Manufacturing of other wheat products.- 7. Genetic basis of quality in bread wheat.- 8. Assay methods and instrumentation.- Two: Breeding for bread-making quality in Europe.- General introduction to the Nordic countries.- Norway.- Sweden.- Finland.- Denmark.- Germany.- The Netherlands and Belgium.- The United Kingdom.- France.- Spain.- Italy.- Switzerland.- Austria.- Hungary.- Yugoslavia.- Romania.- Poland.- Russia and Ukraine.- List of varieties.Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9789401709507 Bread-making quality of wheat (Bob Belderok; Dingena A. Donner; Hans Mesdag)
< naar Archief...