- 5 resultaten
laagste prijs: € 117,69, hoogste prijs: € 213,99, gemiddelde prijs: € 184,03
1
The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods
bestellen
bij Thalia.de
€ 213,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods - nieuw boek

2006, ISBN: 9781402022197

The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods is a guide for experiments using thermal methods. The Editor has used his many years of experience to create a unique resou… Meer...

Nr. 25386577. Verzendingskosten:, Sofort per Download lieferbar, DE. (EUR 0.00)
2
The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods - Dénes Lörinczy
bestellen
bij lehmanns.de
€ 213,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Dénes Lörinczy:

The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods - nieuw boek

2006, ISBN: 9781402022197

eBooks, eBook Download (PDF), 2004, [PU: Springer Netherland], Seiten: 353, Springer Netherland, 2006

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)
3
The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods - Dénes Lörinczy
bestellen
bij Springer.com
€ 160,49
bestellenGesponsorde link
Dénes Lörinczy:
The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods - nieuw boek

ISBN: 9781402022197

There is currently no description available Books > Life Sciences eBook, Springer Shop

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods - Dénes Lörinczy
bestellen
bij lehmanns.de
€ 213,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Dénes Lörinczy:
The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods - nieuw boek

2006, ISBN: 9781402022197

eBooks, eBook Download (PDF), 2004, [PU: Springer Netherland], Springer Netherland, 2006

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)
5
The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods
bestellen
bij Springer.com
€ 117,69
bestellenGesponsorde link
The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods - nieuw boek

ISBN: 9781402022197

There is currently no description available, Springer

Nr. 978-1-4020-2219-7. Verzendingskosten:Worldwide free shipping, , spese di spedizione aggiuntive., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods


EAN (ISBN-13): 9781402022197
ISBN (ISBN-10): 1402022190
Verschijningsjaar: 2004
Uitgever: Springer Netherland
353 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-10-17T13:30:15+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-11-29T00:11:17+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1402022190

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4020-2219-0, 978-1-4020-2219-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: hans kaiser, lorinczy, lörinczy, lorin, denes, lörincz
Titel van het boek: thermal analysis, nature biological systems revealed thermal methods


Gegevens van de uitgever

Auteur: Dénes Lörinczy
Titel: Hot Topics in Thermal Analysis and Calorimetry; The Nature of Biological Systems as Revealed by Thermal Methods
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
353 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2006-02-21
Dordrecht; NL
Taal: Engels
154,00 € (DE)

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Biologie; Biowissenschaften, allgemein; Verstehen; ATP; Nucleotide; Polysaccharid; Polysaccharide; biochemistry; proteins; quality; thermodynamics; C; Life Sciences; Physical Chemistry; Food Science; Biochemistry; Plant Physiology; Animal Physiology; Chemistry and Materials Science; Physikalische Chemie; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Biochemie; Pflanzenbiologie; Zoologie und Tierwissenschaften; BB

Order-disorder conformational transitions of carbohydrate polymers.- Thermal analyses and combined techniques in food physical chemistry.- Recrystallisation of starch studied with MDSC.- Calorimetric information about food and food constituents.- Using DSC for monitoring protein conformation stability and effects on fat droplets crystallinity in complex food emulsions.- Structural and functional studies of muscle proteins by using differential scanning calorimetry.- Effect of nucleotides and environmental factors on the intermediate states of ATP hydrolysis cycle in skeletal muscle fibres.- Thermal investigation on whole plants and plant tissues.- Thermobiochemical studies of animal cell systems in vitro.- Thermal investigations on social insects.- DSC examination of the musculosceletal system.- Quantitative thermal analysis of carbohydrate-water systems.- Statistical mechanical analysis of protein heat capacity accompanied with thermal transition.

< naar Archief...