- 5 resultaten
laagste prijs: € 130,89, hoogste prijs: € 145,62, gemiddelde prijs: € 137,90
1
Food Process Engineering als eBook Download von H.A. Leniger, W.A. Beverloo - H.A. Leniger, W.A. Beverloo
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 138,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
H.A. Leniger, W.A. Beverloo:

Food Process Engineering als eBook Download von H.A. Leniger, W.A. Beverloo - nieuw boek

ISBN: 9789401018401

Lieferung innerhalb 1-4 Werktagen. Versandkostenfrei, wenn Buch oder Hörbuch enthalten ist, sonst 2,95 EUR. Ab 19,90 EUR versandkostenfrei. (Deutschland) eBooks > Belletristik > Erzäh… Meer...

  - No. 25180545. Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten. (EUR 0.00)
2
Food Process Engineering - Amir Z. Averbuch
bestellen
bij hive.co.uk
£ 127,93
(ongeveer € 145,62)
bestellenGesponsorde link

Amir Z. Averbuch:

Food Process Engineering - nieuw boek

ISBN: 9789401018401

; PDF \ Amir Z. Averbuch; Scientific, Technical and Medical > Industrial chemistry & manufacturing technologies > Industrial c, Springer Netherlands

  - No. 9789401018401. Verzendingskosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Food Process Engineering als eBook von H.A. Leniger, W.A. Beverloo - Springer Netherlands
bestellen
bij eBook.de
€ 138,49
bestellenGesponsorde link
Springer Netherlands:
Food Process Engineering als eBook von H.A. Leniger, W.A. Beverloo - nieuw boek

ISBN: 9789401018401

Food Process Engineering ab 138.49 EURO Food Process Engineering ab 138.49 EURO eBooks > Belletristik > Erzählungen

  - No. 25180545. Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
Food Process Engineering - H.A. Leniger; W.A. Beverloo
bestellen
bij Springer.com
€ 130,89
bestellenGesponsorde link
H.A. Leniger; W.A. Beverloo:
Food Process Engineering - nieuw boek

ISBN: 9789401018401

Chemistry; Food Science Filtration, agriculture, food, food science, process engineering, transport Books eBook, Springer Nature

  - Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
5
Food Process Engineering - W.A. Beverloo;  H.A. Leniger
bestellen
bij lehmanns.de
€ 136,03
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
W.A. Beverloo; H.A. Leniger:
Food Process Engineering - nieuw boek

2012, ISBN: 9789401018401

eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Springer]

  - Verzendingskosten:Download sofort lieferbar, , Sin costos de envío dentro de Alemania. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Process Engineering


EAN (ISBN-13): 9789401018401
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: Springer

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2016-10-26T16:43:56+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-09-09T07:44:09+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789401018401

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
978-94-010-1840-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: leniger beverloo


Gegevens van de uitgever

Auteur: H.A. Leniger; W.A. Beverloo
Titel: Food Process Engineering
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
552 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2012-12-06
Dordrecht; NL
Taal: Engels
213,99 € (DE)
220,00 € (AT)
236,00 CHF (CH)
Available
X, 552 p.

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Filtration; agriculture; food; food science; process engineering; transport; C; Food Science; Chemistry and Materials Science; BB

1 / Introduction.- 2 / Transport Phenomena.- 2.1. Introduction.- 2.2. Fluid Dynamics.- 2.3. Heat Transfer.- 2.4. Mass Transfer.- 3 / Mechanical Operations.- 3.1. Handling of Materials.- 3.2. Mixing of Materials.- 3.3. Size Reduction and Size Enlargement.- 3.4. Mechanical Separations.- 4 / Physical Operations.- 4.1. Heating and Cooling.- 4.2. Physical Methods of Food Preservation.- Index of Subjects.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9789027706058 Food Process Engineering (H.A. Leniger, W.A. Beverloo)


< naar Archief...