- 5 resultaten
laagste prijs: € 0,93, hoogste prijs: € 48,31, gemiddelde prijs: € 14,78
1
Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet - Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall, Annelise Evans, Charlie Trotter
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 9,88
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall, Annelise Evans, Charlie Trotter:

Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet - pocketboek

ISBN: 1409376648

[SR: 389633], Taschenbuch, [EAN: 9781409376644], DK, DK, Book, [PU: DK], DK, 189529, Allgemeines, Grundwissen & Lexika, 189528, Kochen & Genießen, 541686, Kategorien, 186606, Bücher, 5366… Meer...

Gebraucht. Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 1 - 2 Werktagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) worldofbooksde
2
Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet - Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall, Annelise Evans, Charlie Trotter
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 48,31
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link

Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall, Annelise Evans, Charlie Trotter:

Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet - pocketboek

ISBN: 1409376648

[SR: 389633], Taschenbuch, [EAN: 9781409376644], DK, DK, Book, [PU: DK], DK, 189529, Allgemeines, Grundwissen & Lexika, 189528, Kochen & Genießen, 541686, Kategorien, 186606, Bücher, 5366… Meer...

Neuware. Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 6 - 10 Werktagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Paper Cavalier Deutschland
3
bestellen
bij ZVAB.com
€ 4,85
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Wareing, Marcus, Hill, Shaun:
Knife Skills - pocketboek

2012

ISBN: 1409376648

[EAN: 9781409376644], [SC: 0.0], [PU: DK Publishing (Dorling Kindersley)], Befriedigend/Good: Durchschnittlich erhaltenes Buch bzw. Schutzumschlag mit Gebrauchsspuren, aber vollständigen … Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) medimops, Berlin, Germany [55410863] [Rating: 5 (von 5)]
4
Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet
bestellen
bij Foyles.co.uk
£ 8,99
(ongeveer € 9,91)
bestellenGesponsorde link
Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet - nieuw boek

ISBN: 9781409376644

Chopping, slicing, dicing, carving, filleting, and boning - knife skills are fundamental to good cooking. This title demonstrates every technique with clear... Books

Nr. 21453541. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,02
(ongeveer € 0,93)
verzending: € 8,141
bestellenGesponsorde link
Hall, Lyn:
Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet - pocketboek

ISBN: 9781409376644

Paperback. Very Good., 3

Verzendingskosten: EUR 8.14 World of Books Ltd

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet

Paperback. Pub Date :2012-08-01 Pages: 224 Language: English Publisher: Dorling Kindersley Perfect your knife skills with the help of Michelin-starred chefs. Chopping. slicing. dicing. carving. filleting. and boning - knife skills are fundamental to good cooking. and Knife Skills demonstrates every technique with clear step-by-step colour photographs. Now in paperback and with a new cover look and written by Michelin-starred chefs. Marcus Wareing. Shaun Hill and Charlie Trotter. and Lyn Hall from the renowned La Petite Cuisine School of Cooking. discover how to cut to perfection from carving a roast and filleting fish to preparing fruit and vegetables. Plus. know your knives; find out which equipment to use for particular tasks and how to keep your utensils in peak condition. Choose your tools. sharpen your talents and master techniques to give you the culinary edge with Kni...

Gedetalleerde informatie over het boek. - Knife Skills: How to Carve, Chop, Slice, Fillet


EAN (ISBN-13): 9781409376644
ISBN (ISBN-10): 1409376648
pocket book
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: Dorling Kindersley

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2013-12-25T14:46:09+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-08-01T09:40:07+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1409376648

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4093-7664-8, 978-1-4093-7664-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: trott, marcus wareing shaun hill charlie trotter lyn hall, annelise, evans
Titel van het boek: three uses the knife, the course the knife, knife skills


< naar Archief...