- 5 resultaten
laagste prijs: € 139,35, hoogste prijs: € 201,65, gemiddelde prijs: € 172,04
1
Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6) - Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 155,07
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel:

Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6) - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 908686211X

[SR: 2879954], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9789086862115], Wageningen Academic Publishers, Wageningen Academic Publishers, Book, [PU: Wageningen Academic Publishers], Wageningen Academic Pub… Meer...

Gebraucht. Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 1 - 2 Werktagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Ocelot Europe
2
Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6) - Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 139,35
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link

Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel:

Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6) - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 908686211X

[SR: 2879954], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9789086862115], Wageningen Academic Publishers, Wageningen Academic Publishers, Book, [PU: Wageningen Academic Publishers], Wageningen Academic Pub… Meer...

Neuware. Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 2 - 3 Werktagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Paper Cavalier Deutschland
3
Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6)
bestellen
bij amazon.de
€ 176,18
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6) - eerste uitgave

2013

ISBN: 9789086862115

gebonden uitgave

Wageningen Academic Publishers, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 874 Seiten, Publiziert: 2013-10-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.97 kg, Medizin, Kategorien, Bücher, Industrie, Branchen… Meer...

Gebraucht, wie neu. Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 4 bis 5 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) _Gagazet Media_
4
Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6)
bestellen
bij amazon.de
€ 201,65
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6) - eerste uitgave

2013, ISBN: 9789086862115

gebonden uitgave

Wageningen Academic Publishers, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 874 Seiten, Publiziert: 2013-10-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.97 kg, Medizin, Kategorien, Bücher, Industrie, Branchen… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
5
Handbook of Cheese in Health: Production, Nutrition and Medical Sciences - Victor R. Preedy; Ronald Ross Watson; Vinood B. Patel
bestellen
bij lehmanns.de
€ 187,95
verzending: € 9,951
bestellenGesponsorde link
Victor R. Preedy; Ronald Ross Watson; Vinood B. Patel:
Handbook of Cheese in Health: Production, Nutrition and Medical Sciences - gebonden uitgave, pocketboek

2013, ISBN: 9789086862115

Hardcover, Buch, [PU: Wageningen Academic Publishers]

  - Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen, , Geen versendingskosten in Duitsland. (EUR 9.95)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6)

Cheeses are one of the most diverse food commodities known. They have a wide range of regional and geographical differences in manufacture, taste, texture, colour and contribution to the diet. Because cheese is an important source of macro- and micro-nutrients it can be seen as a valuable product in human nutrition. However, some consider that traditionally manufactured cheeses may not contribute to optimal health. For this reason, there is a drive to produce types with reduced or modified fat or salt contents. Another aspect that affects human health is that cheese may also harbour harmful pathogens in some circumstances.To gain a holistic understanding of cheese in health, nutritionists and dieticians have a fundamental need to grasp the process of cheese manufacture, while cheese manufacturers benefit by understanding the health related aspects of cheese. This handbook bridges the intellectual and trans-disciplinary divide and provides a balanced overview of cheese in relation to health. Experts provide a comprehensive coverage of subjects in relation to cheese production, nutrition and medical sciences, such as composition and health benefits, toxicology, metabolic and nutritional effects and microbiology.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Handbook of Cheese in Health: Production, nutrition and medical sciences (Human Health Handbooks, Band 6)


EAN (ISBN-13): 9789086862115
ISBN (ISBN-10): 908686211X
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2013
Uitgever: Preedy, Victor R. Watson, Ronald Ross, Patel, Vinood B. Wageningen Academic Publishers

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2014-07-13T21:09:32+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-06-01T12:52:23+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 908686211X

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-8686-211-X, 978-90-8686-211-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: pree, ross watson, victor preedy
Titel van het boek: nutrition health


< naar Archief...