- 5 resultaten
laagste prijs: € 130,25, hoogste prijs: € 222,58, gemiddelde prijs: € 185,39
1
Taking Food Public - Psyche Williams Forson
bestellen
bij BookDepository.com
€ 222,58
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Psyche Williams Forson:

Taking Food Public - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780415888547

Hardback, [PU: Taylor & Francis Ltd], Taking Food Public is a comprehensive and readable anthology on cutting-edge issues in the public production, consumption and performance of food in … Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
2
Taking Food Public: Redefining Foodways in a Changing World - Williams Forson; Psyche
bestellen
bij ecampus.com
€ 202,95
bestellenGesponsorde link

Williams Forson; Psyche:

Taking Food Public: Redefining Foodways in a Changing World - nieuw boek

ISBN: 9780415888547

Taking Food Public: Redefining Foodways in a Changing World Hardcover New Books, Routledge

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Taking Food Public - Psyche Williams Forson; Carole Counihan
bestellen
bij lehmanns.de
€ 209,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Psyche Williams Forson; Carole Counihan:
Taking Food Public - gebonden uitgave, pocketboek

2011

ISBN: 9780415888547

Redefining Foodways in a Changing World, Buch, Hardcover, [PU: Routledge], Routledge, 2011

Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 179,54
(ongeveer € 161,20)
verzending: € 14,591
bestellenGesponsorde link
Carole Counihan:
Taking Food Public - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780415888547

Taylor & Francis Group . hardcover. New. pp. 656, Taylor & Francis Group

Verzendingskosten: EUR 14.59 Cold Books
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 145,07
(ongeveer € 130,25)
verzending: € 18,561
bestellenGesponsorde link
Williams-Forson, Psyche/ Counihan, Carole:
Taking Food Public : Redefining Foodways In A Changing World - gebruikt boek

ISBN: 9780415888547

New.

Verzendingskosten: EUR 18.56 Dot Com Liquidators

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Taking Food Public

The field of food studies has been growing rapidly over the last thirty years and has exploded since the turn of the century. Scholars from an array of disciplines have trained fresh theoretical and methodological approaches onto new dimensions of the human relationship to food. This anthology capitalizes on this particular cultural moment to bring to the fore recent scholarship from some new and established voices and that have been pushing the limits of the field into ever more fascinating and innovative directions. It integrates understandings of the intertwining of race, class, gender, region, sexuality and ethnic/national identity in the human experience of food and explores how this intertwining is manifest in extraordinary forms of food production and consumption, in mass media performances of cooking and eating, in redefinitions of foodways throughout Diasporas, in identities around food, and in food activism. Most important, this bewildering array of new academic insights into food and culture as well as the wealth of new "food trends" and "food issues" around the world cries out for original ways to frame, organize, and help "teach" these new developments. Here are the right Editors to help write original, teachable, foundational essays and otherwise organize this disparate, exciting new material into a coherent whole.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Taking Food Public


EAN (ISBN-13): 9780415888547
ISBN (ISBN-10): 0415888549
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: Routledge

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2010-10-13T01:57:42+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-02-07T16:13:04+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0415888549

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-415-88854-9, 978-0-415-88854-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: psyche, counihan, carole
Titel van het boek: world food


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781315881065 Taking Food PublicRedefining Foodways in a Changing World


< naar Archief...