- 5 resultaten
laagste prijs: € 149,10, hoogste prijs: € 209,95, gemiddelde prijs: € 174,94
1
Food Engineering Handbook - Tzia, Constantina; Varzakas, Theodoros
bestellen
bij ebooks.com
$ 169,95
(ongeveer € 150,91)
bestellenGesponsorde link
Tzia, Constantina; Varzakas, Theodoros:

Food Engineering Handbook - nieuw boek

ISBN: 9781482261660

Series Preface Preface Acknowledgments Author Biographies Contributors Membrane Separation; Alfredo Cassano, Ren Ruby Figueroa, and Enrico Drioli Size Reduction; Constantin… Meer...

  - Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten
2
Food Engineering Handbook by Theodoros Varzakas Hardcover | Indigo Chapters
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 292,95
(ongeveer € 202,87)
bestellenGesponsorde link
Food Engineering Handbook by Theodoros Varzakas Hardcover | Indigo Chapters - nieuw boek

ISBN: 9781482261660

Food Engineering Handbook: Food Process Engineeringaddresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations around the world. Combining th… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Food Engineering HandbookFood Process Engineering
bestellen
bij Routledge.com
£ 136,00
(ongeveer € 161,85)
bestellenGesponsorde link
Food Engineering HandbookFood Process Engineering - nieuw boek

ISBN: 9781482261660

Food Engineering Handbook: Food Process Engineering addresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations around the world. Combining t… Meer...

Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
Food Engineering Handbook - Theodoros Varzakas; Constantina Tzia
bestellen
bij lehmanns.de
€ 209,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Theodoros Varzakas; Constantina Tzia:
Food Engineering Handbook - gebonden uitgave, pocketboek

2014, ISBN: 9781482261660

Food Process Engineering, Buch, Hardcover, [PU: Apple Academic Press Inc.], Apple Academic Press Inc., 2014

Verzendingskosten:Versand in 10-20 Tagen. (EUR 0.00)
5
Food Engineering Handbook - Theodoros Varzakas; Constantina Tzia
bestellen
bij lehmanns.de
€ 149,10
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Theodoros Varzakas; Constantina Tzia:
Food Engineering Handbook - gebonden uitgave, pocketboek

2014, ISBN: 9781482261660

Hardcover, Buch, [PU: Apple Academic Press Inc.]

  - Verzendingskosten:Versand in 10-20 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Engineering Handbook by Theodoros Varzakas Hardcover | Indigo Chapters


EAN (ISBN-13): 9781482261660
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2014
Uitgever: Theodoros Varzakas

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2014-10-09T23:48:27+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-01-02T12:29:15+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781482261660

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
978-1-4822-6166-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: handbook


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9789401093378 Food Process Engineering (Dennis R. Heldman)


< naar Archief...