Food Engineering Handbook - nieuw boek
ISBN: 9781482261660
Series Preface Preface Acknowledgments Author Biographies Contributors Membrane Separation; Alfredo Cassano, Ren Ruby Figueroa, and Enrico Drioli Size Reduction; Constantin… Meer...
ebooks.com Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten Details... |
ISBN: 9781482261660
Food Engineering Handbook: Food Process Engineeringaddresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations around the world. Combining th… Meer...
Indigo.ca new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
ISBN: 9781482261660
Food Engineering Handbook: Food Process Engineering addresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations around the world. Combining t… Meer...
Routledge.com Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
Food Engineering Handbook - gebonden uitgave, pocketboek
2014, ISBN: 9781482261660
Food Process Engineering, Buch, Hardcover, [PU: Apple Academic Press Inc.], Apple Academic Press Inc., 2014
lehmanns.de Verzendingskosten:Versand in 10-20 Tagen. (EUR 0.00) Details... |
Food Engineering Handbook - gebonden uitgave, pocketboek
2014, ISBN: 9781482261660
Hardcover, Buch, [PU: Apple Academic Press Inc.]
lehmanns.de Verzendingskosten:Versand in 10-20 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Details... |
Food Engineering Handbook - nieuw boek
ISBN: 9781482261660
Series Preface Preface Acknowledgments Author Biographies Contributors Membrane Separation; Alfredo Cassano, Ren Ruby Figueroa, and Enrico Drioli Size Reduction; Constantin… Meer...
ISBN: 9781482261660
Food Engineering Handbook: Food Process Engineeringaddresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations around the world. Combining th… Meer...
ISBN: 9781482261660
Food Engineering Handbook: Food Process Engineering addresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations around the world. Combining t… Meer...
Food Engineering Handbook - gebonden uitgave, pocketboek
2014, ISBN: 9781482261660
Food Process Engineering, Buch, Hardcover, [PU: Apple Academic Press Inc.], Apple Academic Press Inc., 2014
Food Engineering Handbook - gebonden uitgave, pocketboek
2014, ISBN: 9781482261660
Hardcover, Buch, [PU: Apple Academic Press Inc.]
Bibliografische gegevens van het best passende boek
Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Engineering Handbook by Theodoros Varzakas Hardcover | Indigo Chapters
EAN (ISBN-13): 9781482261660
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2014
Uitgever: Theodoros Varzakas
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2014-10-09T23:48:27+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-01-02T12:29:15+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781482261660
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
978-1-4822-6166-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: handbook
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9789401093378 Food Process Engineering (Dennis R. Heldman)
< naar Archief...