De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - nieuw boek
2010, ISBN: 9789058563477
De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overh… Meer...
bol.com bol.com Nieuw, Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Verzendingskosten:Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. (EUR 2.99) Details... |
De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - nieuw boek
2010, ISBN: 9789058563477
De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overh… Meer...
bol.com bol.com Nieuw, Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Verzendingskosten:Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. (EUR 2.99) Details... |
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 9789058563477
[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De… Meer...
ZVAB.com BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)] Verzendingskosten: EUR 12.50 Details... |
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 9789058563477
[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de … Meer...
AbeBooks.de BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)] Verzendingskosten: EUR 12.50 Details... |
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie. - gebonden uitgave, pocketboek
2010, ISBN: 9058563472
[EAN: 9789058563477], [SC: 12.0], [PU: Stichting Kunstboek], Stichtig Kunstboek, 2019. 23 x 23 cm. Gebonden. Hardcover. Met illustraties in kleur. 118 pag. NIEUW BOEK nog verpakt in folie… Meer...
ZVAB.com Frans Melk Antiquariaat, HILVERSUM, Netherlands [854345] [Rating: 5 (von 5)] Verzendingskosten: EUR 12.00 Details... |
De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - nieuw boek
2010, ISBN: 9789058563477
De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overh… Meer...
Walter Lanckmans:
De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - nieuw boek2010, ISBN: 9789058563477
De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overh… Meer...
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 9789058563477
[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De… Meer...
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 9789058563477
[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de … Meer...
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie. - gebonden uitgave, pocketboek
2010, ISBN: 9058563472
[EAN: 9789058563477], [SC: 12.0], [PU: Stichting Kunstboek], Stichtig Kunstboek, 2019. 23 x 23 cm. Gebonden. Hardcover. Met illustraties in kleur. 118 pag. NIEUW BOEK nog verpakt in folie… Meer...
Bibliografische gegevens van het best passende boek
Gedetalleerde informatie over het boek. - De kers op de taart / druk 1: deel 5 van culinaire verfijning met hotelschool Spermalie
EAN (ISBN-13): 9789058563477
ISBN (ISBN-10): 9058563472
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Allmedia, Uitgeverij
118 Bladzijden
Gewicht: 0,783 kg
Taal: dut/Holländisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-04-02T15:22:19+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-11-09T15:06:31+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9058563472
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-5856-347-2, 978-90-5856-347-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: hilde deweer
Titel van het boek: taart
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9789058563200 Een pluim voor de chef / druk 1: wild gevogelte en vlees (Walter Lanckmans, Hilde Deweer, Bart van Leuven)
< naar Archief...