- 5 resultaten
laagste prijs: € 171,99, hoogste prijs: € 189,07, gemiddelde prijs: € 182,78
1
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops - Ramdane Dris#Shri M. Jain
bestellen
bij Thalia.de
€ 171,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ramdane Dris#Shri M. Jain:

Production Practices and Quality Assessment of Food Crops - gebonden uitgave, pocketboek

2004, ISBN: 9781402017018

We can not talk about commodity production without building up all the operations after harvest. It is possible to market the products just after harvest, but it is only possible in small… Meer...

Nr. 6385459. Verzendingskosten:, Lieferbar in 3 - 5 Tagen, DE. (EUR 0.00)
2
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops Volume 4 Proharvest Treatment and Technology - Jain, S. Mohan (Herausgeber); Dris, Ramdane (Herausgeber)
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 189,07
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Jain, S. Mohan (Herausgeber); Dris, Ramdane (Herausgeber):

Production Practices and Quality Assessment of Food Crops Volume 4 Proharvest Treatment and Technology - gebonden uitgave, pocketboek

2004, ISBN: 1402017014

2004 Gebundene Ausgabe Chemie / Lebensmittelchemie, Ernährung, Lebensmittel, Chemie, Lebensmittel- und Getränketechnologie, Lipid; Atmosphere; Enzyme; enzymes; Processing; Calcium, mit … Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
3
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops Volume 4 Proharvest Treatment and Technology - Jain, S. Mohan (Herausgeber); Dris, Ramdane (Herausgeber)
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 189,07
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Jain, S. Mohan (Herausgeber); Dris, Ramdane (Herausgeber):
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops Volume 4 Proharvest Treatment and Technology - gebonden uitgave, pocketboek

2004

ISBN: 1402017014

2004 Gebundene Ausgabe Chemie / Lebensmittelchemie, Ernährung, Lebensmittel, Chemie, Lebensmittel- und Getränketechnologie, Lipid; Atmosphere; Enzyme; enzymes; Processing; Calcium, Prot… Meer...

Verzendingskosten:Sans frais d'envoi en Allemagne. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
4
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops Volume 4 Proharvest Treatment and Technology - Dris, Ramdane (Herausgeber); Jain, S. Mohan (Herausgeber)
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 181,89
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Dris, Ramdane (Herausgeber); Jain, S. Mohan (Herausgeber):
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops Volume 4 Proharvest Treatment and Technology - gebonden uitgave, pocketboek

2004, ISBN: 1402017014

2004 Gebundene Ausgabe Chemie / Lebensmittelchemie, Ernährung, Lebensmittel, Chemie, Biochemie, Calcium; Lipid; Atmosphere; Enzyme; enzymes; Processing, mit Schutzumschlag 11, [PU:Sprin… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
5
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops - Ramdane Dris; S. Mohan Jain
bestellen
bij lehmanns.de
€ 181,89
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ramdane Dris; S. Mohan Jain:
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops - gebonden uitgave, pocketboek

2004, ISBN: 9781402017018

Volume 4 Proharvest Treatment and Technology, Buch, Hardcover, 2004 ed. [PU: Springer-Verlag New York Inc.], Springer-Verlag New York Inc., 2004

Verzendingskosten:Versand in 10-14 Tagen. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Production Practices and Quality Assessment of Food Crops

This book has eleven chapters on: Application of Sensitive Trace Gas Detectors in Post-harvest Research; Radio Frequency Post-Harvest Quarantine and Phytosanitary Treatments to Control Insect Pest in Fruits and Nuts; Calcium, Polyamine and Gibberellin Treatments to Improve Postharvest Fruit Quality; Ionization of Fruits and Vegetables for Fresh Consumption - Effect on detoxication Enzymatic Systems and the Lipid Fraction; Treatments and Techniques to Minimise The Postharvest Losses of Perishable Food Crops; Strategies for the Regulation of Postharvest Fruit Softening by Changing Cell Wall Enzyme Activity; Posthavest Treatment of Fruits; Postharvest Treatments of Satsuma mandarin (Citrus unshiu Marc.) For the Improvement of Storage Life and Quality; Sprouting Radioinhibition: A Method to Extend the storage of Edible Garlic Bulbs; Postharvest Processing of Fruits and vegetables by Ionizing Radiation; Desinfestation of Fresh Horticultural commodities by Using Hot Forced Air With Controlled Atmospheres.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Production Practices and Quality Assessment of Food Crops


EAN (ISBN-13): 9781402017018
ISBN (ISBN-10): 1402017014
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2007
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
325 Bladzijden
Gewicht: 0,654 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-02-03T16:24:02+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-02-02T12:12:08+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781402017018

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4020-1701-4, 978-1-4020-1701-8
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: mohan, jain
Titel van het boek: crops, food technology, quality, postharvest, food production


Gegevens van de uitgever

Auteur: Ramdane Dris; S. Mohan Jain
Titel: Production Practices and Quality Assessment of Food Crops - Volume 4 Proharvest Treatment and Technology
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
315 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2004-01-31
Dordrecht; NL
Taal: Engels
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
Available
IX, 315 p.

BB; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Calcium; Lipid; atmosphere; enzyme; enzymes; food; processing; Food Science; Chemistry; Nutrition; Chemie; Diätetik und Ernährung; EA; BC

Application of Sensitive Trace Gas Detectors in Post-harvest Research.- Radio Frequency Post-Harvest Quarantine and Phytosanitary Treatments to Control Insect Pest in Fruits and Nuts.- Calcium, Polyamine and Gibberellin Treatments to Improve Postharvest Fruit Quality.- Ionization of Fruits and Vegetables for Fresh Consumption.- Treatments and Techniques to Minimise the Postharvest Losses of Perishable Food Crops.- Strategies for the Regulation of Postharvest Fruit Softening by Changing Cell Wall Enzyme Activity.- Postharvest Treatment of Fruits.- Postharvest Treatments of Satsuma Mandarin (Citrus Unshiu Marc.) for the Improvement of Storage Life and Quality.- Sprouting Radioinhibition: A Method to Extend the Storage of Edible Garlic Bulbs.- Post-Harvest Processing of Fruits and Vegetables by Ionizing Radiation.- Desinfestation of Fresh Horticultural Commodities by Using Hot Forced Air with Controlled Atmospheres.

< naar Archief...