- 5 resultaten
laagste prijs: € 165,84, hoogste prijs: € 200,05, gemiddelde prijs: € 179,65
1
Sustainable Protein Production And Consumption by Harry Aiking Paperback | Indigo Chapters
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 277,95
(ongeveer € 200,05)
bestellenGesponsorde link

Sustainable Protein Production And Consumption by Harry Aiking Paperback | Indigo Chapters - nieuw boek

ISBN: 9789048170272

Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? is a book that presents and explores the PROFETAS programme for development of a more sustainable food system by studying the… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? - Aiking, Harry (Herausgeber); Vereijken, Johan (Herausgeber); Boer, Joop De (Herausgeber)
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 172,39
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Aiking, Harry (Herausgeber); Vereijken, Johan (Herausgeber); Boer, Joop De (Herausgeber):

Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? - pocketboek

2010, ISBN: 9048170273

gebonden uitgave

Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2006 Kartoniert / Broschiert Agrarwirtschaft und primärer Sektor, Umwelt, Umweltverschmutzung und Gefahren für die Umwelt, Nachhaltigkeit, Agrarwi… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
3
Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? - Aiking, Harry (Herausgeber); Boer, Joop De (Herausgeber); Vereijken, Johan (Herausgeber)
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 179,98
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Aiking, Harry (Herausgeber); Boer, Joop De (Herausgeber); Vereijken, Johan (Herausgeber):
Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? - pocketboek

2010

ISBN: 9048170273

gebonden uitgave

Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2006 Kartoniert / Broschiert Agrarwirtschaft und primärer Sektor, Umweltwissenschaften, Nachhaltigkeit, technischer Umweltschutz, Agrarwissenschaf… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
4
bestellen
bij lehmanns.de
€ 165,84
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Harry Aiking; Joop de Boer; Johan Vereijken:
Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? - pocketboek

2010, ISBN: 9789048170272

Buch, Softcover, Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2006, [PU: Springer], Springer, 2010

Verzendingskosten:Lieferbar. (EUR 0.00)
5
Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? - Harry Aiking; Joop de Boer; Johan Vereijken
bestellen
bij lehmanns.de
€ 179,98
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Harry Aiking; Joop de Boer; Johan Vereijken:
Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? - pocketboek

2010, ISBN: 9789048170272

gebonden uitgave

Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2006, Softcover, Buch, [PU: Springer]

Verzendingskosten:Versand in 7-9 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Sustainable Protein Production And Consumption by Harry Aiking Paperback | Indigo Chapters

Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas? is a book that presents and explores the PROFETAS programme for development of a more sustainable food system by studying the feasibility of substituting meat with plant based alternatives. The emphasis is on improving the food system by reducing the use of energy, land, and freshwater, at the same time limiting the impacts on health and animal welfare associated with intensive livestock production. It is clear that such a new perspective calls not only for advanced environmental and technological research, but also for in-depth societal research, as the acceptance of new food systems is critically contingent on perceptions and attitudes of modern consumers. In this unique multidisciplinary setting, PROFETAS has opened up pathways for a major transition in protein food production and consumption, not by just analyzing the food chain, but rather by exploring the entire agricultural system, including biomass for energy production and the use of increasingly scarce freshwater resources. The study presented here is intended to benefit every stakeholder in the food chain from policymakers to consumers, and it offers guiding principles for a transition towards an ecologically and socially sustainable food system from a multi-level perspective.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Sustainable Protein Production And Consumption by Harry Aiking Paperback | Indigo Chapters


EAN (ISBN-13): 9789048170272
ISBN (ISBN-10): 9048170273
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Harry Aiking
248 Bladzijden
Gewicht: 0,401 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-10-21T18:51:01+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-11-25T10:21:56+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9048170273

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-481-7027-3, 978-90-481-7027-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: aikin, böer, vereijken aiking harry johan boer joop
Titel van het boek: sustainable protein production and consumption pigs peas, the pigs, five little pigs, three little pigs


Gegevens van de uitgever

Auteur: Harry Aiking
Titel: Environment & Policy; Sustainable Protein Production and Consumption: Pigs or Peas?
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
229 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-11-22
Dordrecht; NL
Gedrukt / Gemaakt in
Taal: Engels
219,99 € (DE)

BC; Hardcover, Softcover / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Agrarwissenschaften; Verstehen; consumer; development; meat; plant proteins; production; proteins; sustainability; transition; industrial pollution prevention; Agriculture; Environmental Sciences; Pollution; Food Science; Agricultural Economics; Sustainability; Umwelt; Umweltverschmutzung und Gefahren für die Umwelt; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Agrarwirtschaft und primärer Sektor; Nachhaltigkeit; BB

Background, Aims and Scope.- Environmental Sustainability.- Technological Feasibility.- Social Desirability: Consumer Aspects.- Social Desirability: National and International Context.- Emerging Options and Their Implications.- Transition Feasibility and Implications for Stakeholders.

< naar Archief...