The Art Of Confectionary Showing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (1761) - nieuw boek
2009, ISBN: 1120726085
Kartoniert / Broschiert LITERARY COLLECTIONS / General, mit Schutzumschlag 11, [PU:Kessinger Publishing, LLC]
Achtung-Buecher.de MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien Verzendingskosten:Versandkosten innerhalb der BRD. (EUR 2.95) Details... |
The Art of Confectionary - pocketboek
ISBN: 9781120726087
Paperback, [PU: Kessinger Publishing], Anthologies (non-poetry)
BookDepository.com Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Details... |
Blackwells.co.uk |
Blackwells.co.uk |
Blackwells.co.uk |
The Art Of Confectionary Showing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (1761) - nieuw boek
2009, ISBN: 1120726085
Kartoniert / Broschiert LITERARY COLLECTIONS / General, mit Schutzumschlag 11, [PU:Kessinger Publishing, LLC]
Edward Lambert:
The Art of Confectionary - pocketboekISBN: 9781120726087
Paperback, [PU: Kessinger Publishing], Anthologies (non-poetry)
Bibliografische gegevens van het best passende boek
Gedetalleerde informatie over het boek. - The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761)
EAN (ISBN-13): 9781120726087
ISBN (ISBN-10): 1120726085
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: KESSINGER PUB CO
66 Bladzijden
Gewicht: 0,100 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-10-13T01:51:44+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-25T14:03:53+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1120726085
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-120-72608-5, 978-1-120-72608-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: the dry
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
8596547123415 The Art of Confectionary (Edward Lambert)
- 8596547123415 The Art of Confectionary (Edward Lambert)
- 4057664653307 The Art of Confectionary (Edward Lambert)
- 9781334224201 The Art of Confectionary als Taschenbuch von Edward Lambert (133422420X)
- 9781173361983 The Art Of Confectionary: Shewing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (Edward Lambert)
- 9781162195391 The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761) (Lambert, Edward)
< naar Archief...