- 5 resultaten
laagste prijs: € 14,87, hoogste prijs: € 18,08, gemiddelde prijs: € 16,15
1
The Art Of Confectionary Showing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (1761) - Lambert, Edward
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 18,08
verzending: € 2,951
bestellenGesponsorde link
Lambert, Edward:

The Art Of Confectionary Showing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (1761) - nieuw boek

2009, ISBN: 1120726085

Kartoniert / Broschiert LITERARY COLLECTIONS / General, mit Schutzumschlag 11, [PU:Kessinger Publishing, LLC]

Verzendingskosten:Versandkosten innerhalb der BRD. (EUR 2.95) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
2
The Art of Confectionary - Edward Lambert
bestellen
bij BookDepository.com
€ 16,71
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Edward Lambert:

The Art of Confectionary - pocketboek

ISBN: 9781120726087

Paperback, [PU: Kessinger Publishing], Anthologies (non-poetry)

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00)
3
The Art Of Confectionary - Edward Lambert (author)
bestellen
bij Blackwells.co.uk
£ 12,79
(ongeveer € 14,87)
verzending: € 7,561
bestellenGesponsorde link
Edward Lambert (author):
The Art Of Confectionary - pocketboek

ISBN: 9781120726087

paperback

in stock. Verzendingskosten:Unknown. (EUR 7.56) Blackwells.co.uk
4
The Art of Confectionary - Edward Lambert (author)
bestellen
bij Blackwells.co.uk
£ 14,40
(ongeveer € 15,99)
verzending: € 3,891
bestellenGesponsorde link
Edward Lambert (author):
The Art of Confectionary - pocketboek

ISBN: 9781120726087

paperback

in stock. Verzendingskosten:Unknown. (EUR 3.89) Blackwells.co.uk
5
bestellen
bij Blackwells.co.uk
£ 12,93
(ongeveer € 15,11)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
The Art of Confectionary - pocketboek

ISBN: 9781120726087

paperback

in stock. Verzendingskosten:Unknown. (EUR 0.00) Blackwells.co.uk

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761)


EAN (ISBN-13): 9781120726087
ISBN (ISBN-10): 1120726085
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: KESSINGER PUB CO
66 Bladzijden
Gewicht: 0,100 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-10-13T01:51:44+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-25T14:03:53+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1120726085

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-120-72608-5, 978-1-120-72608-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: the dry


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
8596547123415 The Art of Confectionary (Edward Lambert)


< naar Archief...