- 5 resultaten
laagste prijs: € 31,00, hoogste prijs: € 235,31, gemiddelde prijs: € 109,73
1
The Culinary Institute of America (CIA): The Art of Charcute - John Kowalski
bestellen
bij Orellfuessli.ch
CHF 102,00
(ongeveer € 102,81)
verzending: € 18,141
bestellenGesponsorde link
John Kowalski:

The Culinary Institute of America (CIA): The Art of Charcute - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780470197417

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has… Meer...

Nr. A1013394842. Verzendingskosten:Lieferzeiten außerhalb der Schweiz 3 bis 21 Werktage, , in stock, zzgl. Versandkosten. (EUR 18.14)
2
The Art of Charcuterie by John, The Culinary Institute of America (CIA) Kowalski - John, The Culinary Institute of America (CIA) Kowalski
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 89,21
bestellenGesponsorde link

John, The Culinary Institute of America (CIA) Kowalski:

The Art of Charcuterie by John, The Culinary Institute of America (CIA) Kowalski - gebruikt boek

ISBN: 9780470197417

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meatsThe art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has … Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 90,33
bestellenGesponsorde link
The Culinary Institute of America (Cia), and Kowalski, John:
The Art of Charcuterie - gebonden uitgave, pocketboek

2010

ISBN: 9780470197417

Hard cover, 100% Money Back Guarantee. Brand New, Perfect Condition. We offer expedited shipping to all US locations. Over 3, 000, 000 happy customers., Fine., Sewn binding. Paper over bo… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Columbia, MD, GreatBookPrices-
4
The Art of Charcuterie - The Culinary Institute Of America; John Kowalski
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 235,31
verzending: € 28,201
bestellenGesponsorde link
The Culinary Institute Of America; John Kowalski:
The Art of Charcuterie - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 0470197412

[EAN: 9780470197417], Neubuch, [PU: Wiley], new, Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 28.20 GoldBooks, Austin, TX, U.S.A. [71454205] [Rating: 5 (von 5)]
5
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 31,00
bestellenGesponsorde link
John Kowalski:
The Art of Charcuterie - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 9780470197417

Hard cover, Signs of wear and consistent use., Gebraucht, guter Zustand, [PU: Wiley]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Hillsboro, OR, Goodwill Books

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Art of Charcuterie

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty. Pâtés, cured meats, terrines, and gourmet sausages are staples at upscale restaurants as well as cocktail and dinner parties. Modern charcutiers have introduced new and exciting techniques and flavors for delicious (and even healthy) charcuterie. Written by John Kowalski and the experts at the CIA, The Art of Charcuterie covers every aspect of this rediscovered culinary art: curing and brining, smoking, terrines, pâtés, sausages, herbs and seasonings, sauces and relishes, and kitchen sanitation. * Features thorough explanations of tools of the trade, kitchen equipment, and ingredients * Includes technical and nutritional explanations of all the meats used in the charcuterie kitchen and how to best prepare them * Heavily illustrated with 200 full-color photographs, including techniques and finished items The Art of Charcuterie is the ultimate companion for professionals and dedicated home cooks who want to master both traditional and contemporary techniques.

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Art of Charcuterie


EAN (ISBN-13): 9780470197417
ISBN (ISBN-10): 0470197412
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Wiley
388 Bladzijden
Gewicht: 1,615 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-02-09T16:08:58+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-03-27T18:48:54+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0470197412

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-19741-2, 978-0-470-19741-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: kowalski, culinary institute, the
Titel van het boek: charcuterie, kowalski


Gegevens van de uitgever

Auteur: John Kowalski
Titel: The Art of Charcuterie
Uitgeverij: John Wiley & Sons
400 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-12-10
Gewicht: 1,623 kg
Taal: Engels
255,00 € (DE)
No longer receiving updates
213mm x 261mm x 33mm

BB; gebunden; Hardcover, Softcover / Ratgeber/Essen, Trinken/Allgemeine Kochbücher, Grundkochbücher; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Kochen; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Professional Cooking & Culinary Arts; Kochen u. Kochkunst; Hospitality; Kochen u. Kochkunst; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe

Acknowledgments. Introduction. Chapter One: Equipment. Chapter Two: Spices, Herbs, and Seasonings. Chapter Three: Meats, Poultry, and Seafood. Chapter Four: Sanitation. Chapter Five: Curing and Brining. Chapter Six: Smoking. Chapter Seven: Forcemeats. Chapter Eight: Sausages. Chapter Nine: Condiments. Resources. Conversion Tables. Glossary. Subject Index. Recipe Index.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781119027683 The Art of Charcuterie (The Culinary Institute of America (CIA); Kowalski, John)


< naar Archief...