- 5 resultaten
laagste prijs: € 50,39, hoogste prijs: € 214,19, gemiddelde prijs: € 112,90
1
The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing by Francis T. Lynch - Francis T. Lynch
bestellen
bij ebay.co.uk
£ 49,49
(ongeveer € 57,93)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Francis T. Lynch:

The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing by Francis T. Lynch - pocketboek

ISBN: 9780470197493

PART I. Chapter 1: Dry Herbs and Spices and Fresh Herbs. Chapter 2: Produce. Chapter 3: Starchy Food. Chapter 6: Liquids. Chapter 7: Dairy. Chapter 8: Beverages. Chapter 10: Seafood. Chap… Meer...

98.3, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express, Priority Listing. Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand zum Fixpreis, [SHT: Services from outside UK], 3*** Melbourne, [TO: Worldwide] (EUR 0.00) the_nile_uk_store
2
(THE BOOK OF YIELDS: ACCURACY IN FOOD COSTING AND PURCHASING ) BY LYNCH, FRANCIS TALYN{AUTHOR}Paperback - Lynch, Francis T.
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 183,00
(ongeveer € 214,19)
verzending: € 3,281
bestellenGesponsorde link

Lynch, Francis T.:

(THE BOOK OF YIELDS: ACCURACY IN FOOD COSTING AND PURCHASING ) BY LYNCH, FRANCIS TALYN{AUTHOR}Paperback - nieuw boek

2011, ISBN: 9780470197493

John Wiley and Sons Ltd, Unknown Binding, Publiziert: 2011-01-28T00:00:00.000Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 9780470197493, 0.75 kg, Purchasing & Procurement, Professional Finance… Meer...

Verzendingskosten:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.28)
3
(THE BOOK OF YIELDS: ACCURACY IN FOOD COSTING AND PURCHASING ) BY LYNCH, FRANCIS TALYN{AUTHOR}Paperback - Lynch, Francis T.
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 146,40
(ongeveer € 171,35)
verzending: € 3,281
bestellenGesponsorde link
Lynch, Francis T.:
(THE BOOK OF YIELDS: ACCURACY IN FOOD COSTING AND PURCHASING ) BY LYNCH, FRANCIS TALYN{AUTHOR}Paperback - gebruikt boek

2011

ISBN: 9780470197493

John Wiley and Sons Ltd, Unknown Binding, Publiziert: 2011-01-28T00:00:00.000Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 9780470197493, 0.75 kg, Purchasing & Procurement, Professional Finance… Meer...

Verzendingskosten:Usually dispatched within 3 to 4 days. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.28) Smaller World Future
4
Das Buch der Erträge Genauigkeit in der Lebensmittelkosten und Einkauf
bestellen
bij ebay.ch
CHF 49,19
(ongeveer € 50,39)
verzending: € 17,021
bestellenGesponsorde link
Das Buch der Erträge Genauigkeit in der Lebensmittelkosten und Einkauf - gebruikt boek

ISBN: 0470197498

Accuracy in Food Costing and Purchasing. The Book of Yields. - Great overall condition. No major blemishes. No writing. Very Good, Festpreisangebot, [LT: FixedPrice], [PU: Wiley]

100.0. Verzendingskosten:Versand zum Fixpreis, 125** Highland. (EUR 17.02) trueoakbooks
5
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 70,64
bestellenGesponsorde link
Lynch, Francis T.:
The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing - pocketboek

2010, ISBN: 9780470197493

Spiralbound, Nouveau livre, Ships in a BOX from Central Missouri! UPS shipping for most packages, (Priority Mail for AK/HI/APO/PO Boxes)., [PU: Wiley]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Columbia, MO, SurplusTextSeller

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
(THE BOOK OF YIELDS: ACCURACY IN FOOD COSTING AND PURCHASING ) BY LYNCH, FRANCIS TALYN{AUTHOR}Paperback

The only product with yield information for more than 1,000 raw food ingredients, The Book of Yields, Eighth Edition is the chef's best resource for planning, costing, and preparing food more quickly and accurately. Now revised and updated in a new edition, this reference features expanded coverage while continuing the unmatched compilation of measurements, including weight-to-volume equivalents, trim yields, and cooking yields. With helpful worksheets; a clear organisation by food type; and a convenient, durable comb binding, The Book of Yields, Eighth Edition is a must-have culinary resource.

Gedetalleerde informatie over het boek. - (THE BOOK OF YIELDS: ACCURACY IN FOOD COSTING AND PURCHASING ) BY LYNCH, FRANCIS TALYN{AUTHOR}Paperback


EAN (ISBN-13): 9780470197493
ISBN (ISBN-10): 0470197498
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: John Wiley and Sons Ltd
297 Bladzijden
Gewicht: 0,753 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-01-24T19:02:02+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-03-22T16:59:51+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0470197498

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-19749-8, 978-0-470-19749-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: lynch, francis, chef
Titel van het boek: purchasing, book, the yield, food


Gegevens van de uitgever

Auteur: Francis T. Lynch
Titel: The Book of Yields - Accuracy in Food Costing and Purchasing
Uitgeverij: John Wiley & Sons
320 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2011-01-28
Gewicht: 0,757 kg
Taal: Engels
179,00 € (DE)
223mm x 277mm x 16mm

BC; Paperback; Hardcover, Softcover / Wirtschaft/Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Hospitality Accounting; Gastronomie; Rechnungswesen im Hotel- u. Gaststättengewerbe; Hospitality; Rechnungswesen im Hotel- u. Gaststättengewerbe; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:"; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";} PART I * Chapter 1: Dry Herbs and Spices and Fresh Herbs * Chapter 2: Produce * Chapter 3: Starchy Food * Chapter 4: Baking Items * Chapter 5: Fats, Oils, and Condiments * Chapter 6: Liquids * Chapter 7: Dairy * Chapter 8: Beverages * Chapter 9: Meats * Chapter 10: Seafood * Chapter 11: Poultry * Chapter 12: The Proper Use Of Cans, Scoops, Hotel Pans, and Sheet Trays In Costing * Chapter 13: Measurement Conversion * Chapter 14: Simple Formulas * Chapter 15: Standard Portion Sizes PART II * The Workbook * Price Lists * Costing Worksheet * Guide to Using the Costing Worksheets * Purchasing Worksheet * Guide to Using the Purchasing Worksheets * Overview

< naar Archief...