- 5 resultaten
laagste prijs: € 35,02, hoogste prijs: € 231,10, gemiddelde prijs: € 113,57
1
Bakery Products - Y. H. Hui
bestellen
bij BookDepository.com
€ 165,60
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Y. H. Hui:

Bakery Products - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780813801872

Hardback, [PU: Iowa State University Press], While thousands of books on baking are in print aimed at food service operators, culinary art instruction, and consumers, relatively few profe… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 35,02
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Y.H. Hui:

Bakery Products: Science And Technology - pocketboek

2006, ISBN: 0813801877

[EAN: 9780813801872], Neubuch, [PU: Wiley-Blackwell], New.SoftCover International edition. Different ISBN and Cover image but contents are same as US edition. Expediting shipping for all … Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) Basi6 International, Irving, TX, U.S.A. [63714625] [Rating: 5 (von 5)]
3
Bakery Products: Science and Technology
bestellen
bij awesomebooks.com
£ 205,96
(ongeveer € 231,10)
verzending: € 3,361
bestellenGesponsorde link
Bakery Products: Science and Technology - nieuw boek

ISBN: 9780813801872

While thousands of books on baking are in print aimed at food service operators, culinary art instruction, and consumers, relatively few professional publications exist that cover the sci… Meer...

No. 9780813801872. Verzendingskosten:20, (EUR 3.36)
4
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 100,36
bestellenGesponsorde link
Nip, Wai-Kit, and Hui, Y H (Editor), and Corke, Harold (Editor):
Bakery Products Science and Technology - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9780813801872

Hard cover, Sewn binding. Cloth over boards. 586 p. Contains: Illustrations, black & white. Audience: General/trade., Very good in very good dust jacket., Engineering|Science, [PU: Wiley-… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Clayton, MO, Dinah Moe's Bookshop
5
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 35,79
bestellenGesponsorde link
Y.H. Hui:
Bakery Products: Science and Technology - pocketboek

2006, ISBN: 9780813801872

Hard cover, New, SoftCover International edition. Different ISBN and Cover image but contents are same as US edition. Satisfaction guaranteed! !, [PU: Wiley-Blackwell]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Irving, TX, Basi6 International

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Bakery Products: Science and Technology

In "Bakery Products: Science and Technology," nearly 50 professionals from industry, government, and academia contribute their perspectives on the state of baking today. The latest scientific developments, technological processes, and engineering principles are described as they relate to the essentials of baking. Coverage includes: raw materials and ingredients, from wheat flours to sweeteners, yeast, and functional additives; the principles of baking, such as mixing processes, doughmaking, and fermentation; and manufacturing considerations for bread and other bakery products, including quality control and enzymes. Discussion of special bakery products is extensive, ranging from manufacture of cakes, cookies, muffins, bagels, and pretzels to dietetic bakery products, gluten-free cereal-based products, and specialty bakery items from around the world, including Italian bakery foods.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Bakery Products: Science and Technology


EAN (ISBN-13): 9780813801872
ISBN (ISBN-10): 0813801877
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: BLACKWELL PUB PROFESSIONAL
592 Bladzijden
Gewicht: 1,383 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-05T12:53:37+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-03-22T12:05:27+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0813801877

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8138-0187-7, 978-0-8138-0187-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: ingrid frödert, kit, hui, leyn
Titel van het boek: science and technology, technology products science bakery 2014


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780470277553 Bakery Products Science and Technology


< naar Archief...