- 5 resultaten
laagste prijs: € 197,75, hoogste prijs: € 641,06, gemiddelde prijs: € 292,57
1
Handbook of Food Analysis, Second Edition,: Volume 1: Physical Characterization and Nutrient Analysis (Food Science and Technology) - Leo M.L. Nollet
bestellen
bij amazon.com
$ 800,81
(ongeveer € 641,06)
bestellenGesponsorde link
Leo M.L. Nollet:

Handbook of Food Analysis, Second Edition,: Volume 1: Physical Characterization and Nutrient Analysis (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0824750365

[SR: 6807980], Hardcover, [EAN: 9780824750367], CRC Press, CRC Press, Book, [PU: CRC Press], CRC Press, This two-volume handbook supplies food chemists with essential information on the p… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Usually ships in 1-2 business days., exclusief verzendingskosten Red Rhino
2
Handbook of Food Analysis, Second Edition,: Volume 1: Physical Characterization and Nutrient Analysis (Food Science and Technology) - Leo M.L. Nollet
bestellen
bij amazon.com
$ 249,95
(ongeveer € 200,09)
bestellenGesponsorde link

Leo M.L. Nollet:

Handbook of Food Analysis, Second Edition,: Volume 1: Physical Characterization and Nutrient Analysis (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0824750365

[SR: 6807980], Hardcover, [EAN: 9780824750367], CRC Press, CRC Press, Book, [PU: CRC Press], CRC Press, This two-volume handbook supplies food chemists with essential information on the p… Meer...

  - Neuware. Verzendingskosten:Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your credit card will not be charged until we ship the item., exclusief verzendingskosten Amazon.com
3
bestellen
bij Printsasia
€ 203,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Leo M.L. Nollet:
Handbook of Food Analysis Second Edition Vol. 1 Physical Characterization and Nutrient Analysis 2nd Edition - nieuw boek

ISBN: 0824750365

Handbook of Food Analysis Second Edition Vol. 1 Physical Characterization and Nutrient Analysis 2nd Edition Author :Leo M.L. Nollet 9780824750367 0824750365, [PU: Marcel Dekker]

  - new Verzendingskosten: EUR 0.00
4
Handbook of Food Analysis - Leo M. L. Nollet
bestellen
bij lehmanns.de
€ 197,75
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Leo M. L. Nollet:
Handbook of Food Analysis - gebonden uitgave, pocketboek

2004, ISBN: 9780824750367

Physical Characterization and Nutrient Analysis, Buch, Hardcover, 2nd Revised edition, [PU: Marcel Dekker Inc], Marcel Dekker Inc, 2004

Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
5
bestellen
bij lehmanns.de
€ 219,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Leo M. L. Nollet:
Handbook of Food Analysis - gebonden uitgave, pocketboek

2004, ISBN: 9780824750367

[ED: 2], 2nd Revised edition, Hardcover, Buch, [PU: Marcel Dekker Inc]

  - Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Handbook of Food Analysis

This two-volume handbook supplies food chemists with essential information on the physical and chemical properties of nutrients, descriptions of analytical techniques, and an assessment of their procedural reliability. The new edition includes two new chapters that spotlight the characterization of water activity and the analysis of inorganic nutrients, and provides authoritative rundowns of analytical techniques for the sensory evaluation of food, amino acids and fatty acids, neutral lipids and phospholipids, and more. The leading reference work on the analysis of food, this edition covers new topics and techniques and reflects the very latest data and methodological advances in all chapters.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Handbook of Food Analysis


EAN (ISBN-13): 9780824750367
ISBN (ISBN-10): 0824750365
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2004
Uitgever: Marcel Dekker Inc
877 Bladzijden
Gewicht: 2,277 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-10-25T12:28:46+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-04-24T19:48:46+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0824750365

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8247-5036-5, 978-0-8247-5036-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: nollet, per leo, noll
Titel van het boek: handbook food science technology, analysis, hand


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781466556546 Handbook of Food Analysis - Two Volume Set (Leo M. L. Nollet)


< naar Archief...