- 5 resultaten
laagste prijs: € 173,59, hoogste prijs: € 581,05, gemiddelde prijs: € 402,32
1
Improving the Flavour of Cheese
bestellen
bij amazon.com
$ 621,20
(ongeveer € 581,05)
verzending: € 15,851
bestellenGesponsorde link

Improving the Flavour of Cheese - eerste uitgave

2007, ISBN: 9780849391583

gebonden uitgave

Editor: Weimer, Bart, CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 580 Seiten, Publiziert: 2007-05-11T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.02 kg, Science, Books, K-12, Education, bdb4ab35-5f7e-422a-b6d… Meer...

Gebraucht, wie neu. Verzendingskosten:Usually ships within 9 to 10 days. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 15.85) angeobooks
2
Improving the Flavour of Cheese
bestellen
bij amazon.de
€ 184,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Improving the Flavour of Cheese - eerste uitgave

2007, ISBN: 9780849391583

gebonden uitgave

CRC Press Inc, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 580 Seiten, Publiziert: 2007-07-15T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.02 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorien, Bü… Meer...

IN - IndiaVerzendingskosten:Auf Lager. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00) Prestivo2
3
Improving the Flavour of Cheese
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 151,38
(ongeveer € 173,59)
verzending: € 3,211
bestellenGesponsorde link
Improving the Flavour of Cheese - eerste uitgave

2007

ISBN: 9780849391583

gebonden uitgave

Editor: Weimer, Bart, CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 580 Seiten, Publiziert: 2007-05-11T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.02 kg, Cheese & Dairy, Meals & Menus, Food & Drink, Subjects, … Meer...

Verzendingskosten:In stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.21) Prestivo2
4
Improving the Flavour of Cheese
bestellen
bij amazon.com
$ 621,20
(ongeveer € 567,25)
verzending: € 15,481
bestellenGesponsorde link
Improving the Flavour of Cheese - eerste uitgave

2007, ISBN: 9780849391583

gebonden uitgave

Editor: Weimer, Bart, CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 580 Seiten, Publiziert: 2007-05-11T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.02 kg, Engineering & Transportation, Subjects, Books, Food Sci… Meer...

Gebraucht, wie neu. Verzendingskosten:Usually ships within 9 to 10 days. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 15.48) angeobooks
5
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 441,00
(ongeveer € 505,70)
verzending: € 8,001
bestellenGesponsorde link
Improving the Flavour of Cheese - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 084939158X

[EAN: 9780849391583], Used, as new, [SC: 8.0], [PU: CRC Press], Like New, Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 8.00 Mispah books, Redhill, SURRE, United Kingdom [82663586] [Rating: 3 (of 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Improving the Flavour of Cheese

Shows how to improve the flavor of cheese. This book describes the biochemistry of flavor development. It includes coverage of modeling, defining, and measuring cheese flavor as well as case studies for hard, soft-ripened, and low-fat cheeses.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Improving the Flavour of Cheese


EAN (ISBN-13): 9780849391583
ISBN (ISBN-10): 084939158X
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2007
Uitgever: Weimer, Bart C. CRC Press Inc
580 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-03-19T16:28:10+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-11-29T04:03:44+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 084939158X

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8493-9158-X, 978-0-8493-9158-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: bart
Titel van het boek: cheese, improving, the flavour


< naar Archief...