- 5 resultaten
laagste prijs: € 25,00, hoogste prijs: € 164,19, gemiddelde prijs: € 98,02
1
Introduction to Human Nutrition - Michael J. Lanham-New, Susan A. Vorster, H. Gibney
bestellen
bij Orellfuessli.ch
CHF 106,00
(ongeveer € 100,44)
verzending: € 17,061
bestellenGesponsorde link
Michael J. Lanham-New, Susan A. Vorster, H. Gibney:

Introduction to Human Nutrition - pocketboek

2009, ISBN: 9781405168076

In this Second Edition of the introductory text in the acclaimed Nutrition Society Textbook Series, Introduction to Human Nutrition has been revised and updated to meet the needs of the c… Meer...

Nr. 16968348. Verzendingskosten:Lieferzeiten außerhalb der Schweiz 3 bis 21 Werktage, , Versandfertig innert 6 - 9 Werktagen, zzgl. Versandkosten. (EUR 17.06)
2
Human Nutrition Second Edition Wiley-Blackwell
bestellen
bij ebay.de
€ 25,00
verzending: € 20,001
bestellenGesponsorde link
Human Nutrition Second Edition Wiley-Blackwell - gebruikt boek

ISBN: 9781405168076

Human Nutrition Second Edition Wiley-Blackwell. Libro su Nutrizione in inglese in ottime condizioni Human Nutrition Second Edition Wiley-Blackwell. Libro su Nutrizione in inglese in ottim… Meer...

0.0, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Verzendingskosten:Versand zum Fixpreis, [SHT: Economy Shipping], 00*** Roma, [TO: Europäische Union] (EUR 20.00) sabinmakhsudov-0
3
Introduction to Human Nutrition - Gibney, Michael J. [Editor]; Lanham-New, Susan A. [Editor]; Cassidy, Aedin [Editor]; Vorster, Hester H. [Editor];
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 134,57
verzending: € 32,461
bestellenGesponsorde link
Gibney, Michael J. [Editor]; Lanham-New, Susan A. [Editor]; Cassidy, Aedin [Editor]; Vorster, Hester H. [Editor];:
Introduction to Human Nutrition - pocketboek

2009

ISBN: 1405168072

[EAN: 9781405168076], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Wiley-Blackwell], Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Emailed Trackin… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 32.46 SGS Trading Inc, Franklin Lakes, NJ, U.S.A. [54851437] [Rating: 5 (von 5)]
4
Introduction to Human Nutrition - Michael J. Gibney; Susan A. Lanham-New; Aedin Cassidy; Hester H. Vorster
bestellen
bij lehmanns.de
€ 65,90
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Michael J. Gibney; Susan A. Lanham-New; Aedin Cassidy; Hester H. Vorster:
Introduction to Human Nutrition - pocketboek

2009, ISBN: 9781405168076

Buch, Softcover, 2nd Edition, [PU: Wiley-Blackwell (an imprint of John Wiley & Sons Ltd)], Wiley-Blackwell (an imprint of John Wiley & Sons Ltd), 2009

Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
5
Introduction to Human Nutrition - Gibney, Michael J.
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 164,19
verzending: € 30,561
bestellenGesponsorde link
Gibney, Michael J.:
Introduction to Human Nutrition - pocketboek

2009, ISBN: 1405168072

[EAN: 9781405168076], Neubuch, [PU: Wiley-Interscience], Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 30.56 Hafa Adai Books, Moncks Corner, SC, U.S.A. [82795001] [Rating: 5 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Introduction to Human Nutrition

In this Second Edition of the introductory text in the acclaimed Nutrition Society Textbook Series, Introduction to Human Nutrition has been revised and updated to meet the needs of the contemporary student. Groundbreaking in their scope and approach, the titles in the series: * Provide students with the required scientific basics of nutrition in the context of a systems and health approach * Enable teachers and students to explore the core principles of nutrition, to apply these throughout their training, and to foster critical thinking at all times. Throughout, key areas of knowledge are identified * Are fully peer reviewed, to ensure completeness and clarity of content, as well as to ensure that each book takes a global perspective Introduction to Human Nutrition is an essential purchase for undergraduate and postgraduate students of nutrition/nutrition and dietetics degrees, and also for those students who major in other subjects that have a nutrition component, such as food science, medicine, pharmacy and nursing. Professionals in nutrition, dietetics, food science, medicine, health sciences and many related areas will also find much of great value within this book.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Introduction to Human Nutrition


EAN (ISBN-13): 9781405168076
ISBN (ISBN-10): 1405168072
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: Wiley-Blackwell (an imprint of John Wiley & Sons Ltd)
371 Bladzijden
Gewicht: 0,917 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-01-18T16:34:40+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-10T08:18:48+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1405168072

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4051-6807-2, 978-1-4051-6807-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: cassidy, vor, lanham, hester, vorster, gibney, foster john
Titel van het boek: how society possible, nutrition, introduction human


Gegevens van de uitgever

Auteur: Michael J. Gibney; Susan A. Lanham-New; Aedin Cassidy; Hester H. Vorster
Titel: The Nutrition Society Textbook; Introduction to Human Nutrition
Uitgeverij: Wiley-Blackwell; John Wiley & Sons
384 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2009-03-27
Gewicht: 0,834 kg
Taal: Engels
65,90 € (DE)
Not available (reason unspecified)
190mm x 245mm x 18mm

BC; Hardcover, Softcover / Medizin; Diätetik und Ernährung; Ernährung; Ernährungslehre; Food Science & Technology; Gesundheits- u. Sozialwesen; Health & Social Care; Lebensmittel; Lebensmittelforschung u. -technologie; Nutrition; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie; Ernährungslehre; BC

1. Introduction to Human Nutrition: A Global Perspective on Food and Nutrition. 2. Body Composition. 3. Energy Metabolism. 4. Nutrition and Metabolism of Proteins and Amino Acids. 5. Digestion and Metabolism of Carbohydrates. 6. Nutrition and Metabolism of Lipids. 7. Dietary Reference Standards. 8. The Vitamins. 9. Minerals and Trace Elements. 10. Measuring Food Intake. 11. Food Composition. 12. Food and Nutrition -Policy and Regulatory Issues. 13. Nutrition Research Methodology. 14. Food Safety: A Public Health Issue of Growing Importance. 15. Food and Nutrition-Related Diseases: The Global Challenge

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781119476979 Introduction to Human Nutrition (Susan A. Lanham-New)


< naar Archief...