- 5 resultaten
laagste prijs: € 50,76, hoogste prijs: € 125,50, gemiddelde prijs: € 68,98
1
La Varenne's Cookery: The French Cook, The French Pastry Chef, The French Confectioner - Pierre, Francois/ Scully, Terence (Translator)
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 59,35
verzending: € 11,531
bestellenGesponsorde link
Pierre, Francois/ Scully, Terence (Translator):

La Varenne's Cookery: The French Cook, The French Pastry Chef, The French Confectioner - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 1903018412

[EAN: 9781903018415], Neubuch, [PU: Prospect Books], new title edition. 626 pages. 9.50x7.00x2.25 inches. In Stock., Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 11.53 Revaluation Books, Exeter, United Kingdom [2134736] [Rating: 5 (von 5)]
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 138,34
(ongeveer € 125,50)
verzending: € 16,551
bestellenGesponsorde link

Francois Pierre La Varenne; Terence Scully [Translator]:

La Varenne's Cookery: The French Cook; The French Pastry Chef; The French Confectioner - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9781903018415

Prospect Books. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!, Prospect Books, 6

Verzendingskosten: EUR 16.55 GridFreed LLC
3
La Varenne's Cookery : The French Cook, The French Pastry Chef, The French Confectioner - Pierre, Francois; Scully, Terence (TRN)
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 53,44
verzending: € 14,511
bestellenGesponsorde link
Pierre, Francois; Scully, Terence (TRN):
La Varenne's Cookery : The French Cook, The French Pastry Chef, The French Confectioner - gebonden uitgave, pocketboek

2020

ISBN: 1903018412

[EAN: 9781903018415], Gebraucht, wie neu, [PU: Prospect Books], Unread book in perfect condition., Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 14.51 GreatBookPrices, Columbia, MD, U.S.A. [5352716] [Rating: 5 (von 5)]
4
La Varenne's Cookery : The French Cook, The French Pastry Chef, The French Confectioner - Pierre, Francois; Scully, Terence (TRN)
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 55,83
verzending: € 14,511
bestellenGesponsorde link
Pierre, Francois; Scully, Terence (TRN):
La Varenne's Cookery : The French Cook, The French Pastry Chef, The French Confectioner - gebonden uitgave, pocketboek

2020, ISBN: 1903018412

[EAN: 9781903018415], Neubuch, [PU: Prospect Books], Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 14.51 GreatBookPrices, Columbia, MD, U.S.A. [5352716] [Rating: 5 (von 5)]
5
La Varenne's Cookery - François Pierre de La Varenne, Terence Scully
bestellen
bij Blackwells.co.uk
£ 43,99
(ongeveer € 50,76)
verzending: € 7,501
bestellenGesponsorde link
François Pierre de La Varenne, Terence Scully:
La Varenne's Cookery - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9781903018415

hardback

in stock. Verzendingskosten:Usually dispatched within 10 days. (EUR 7.50) Blackwells.co.uk

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
La Varenne's Cookery

These three books by Francois Pierre de la Varenne (c. 1615-1678), who was chef to the Marquis d'Uxelles, are the most important French cookery books of the seventeenth century. It was the first French cookery book of any substance since Le Viandier almost 300 years before, and it ran to thirty editions in 75 years. The reason for its success was simply that it was the first book to record and embody the immense advances that French cooking had made, largely under the influence of Italy and the Renaissance, since the fifteenth century. Some characteristics of medieval cookery are still visible, but many have disappeared. New World ingredients make their entrance. A surprising number of recipes for dishes still made in modern times (omelettes, beignets, even pumpkin pie) are given. The watershed from medieval to modern times is being crossed under our eyes in La Varenne's pages. So important was this book that English cooks of the time immediately bought copies and one (anonymous) even translated it into English in the middle of the Puritan rule of Oliver Cromwell.This translation, as is the original, is extremely difficult to understand: there are difficult words, omissions, mistranslations, and other opacities. Terence Scully has solved all modern readers' problems by undertaking a modern translation with detailed commentary of the original French texts. His work takes cognisance of the early English translation, as well as not ignoring contemporary works available to those early cooks for purposes of comparison and contrast. Even French people will want to buy it for what he tells us of the workings of the French kitchen in the seventeenth century.

Gedetalleerde informatie over het boek. - La Varenne's Cookery


EAN (ISBN-13): 9781903018415
ISBN (ISBN-10): 1903018412
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2005
Uitgever: Prospect Books
628 Bladzijden
Gewicht: 1,288 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-08-16T04:33:02+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-12-24T19:43:37+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1903018412

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-903018-41-2, 978-1-903018-41-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: varene, françois pierre varenne, terence scully
Titel van het boek: cook cookery, confectioner, the french chef, varenne cookery, all about cookery


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
2b5fad3b08791febd84a0c79b0000629


< naar Archief...