ISBN: 9781903018798
Cooking may be simply the provision of nourishment palatable to the human body, but it needs language to soar beyond the kitchen stove and a viable vocabulary to make communication betwee… Meer...
wordery.com Nr. 9781903018798. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
2009, ISBN: 9781903018798
Prospect Books, 2010. Paperback. New. 28th edition. 452 pages. 9.61x6.85x1.10 inches., Prospect Books, 2010
Biblio.co.uk |
2009, ISBN: 9781903018798
Prospect Books, 2010-09-08. Paperback. Good., Prospect Books, 2010-09-08
Biblio.co.uk |
2009, ISBN: 9781903018798
390 Seiten, Essays on food and language from the Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cooking 2009., Oxford Symposium
Books.Google.com Verzendingskosten:Download, kostenloses E-Book. (EUR 0.00) Details... |
2008, ISBN: 9781903018798
Books
Foyles.co.uk Nr. 4713181. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten. (EUR 10.20) Details... |
ISBN: 9781903018798
Cooking may be simply the provision of nourishment palatable to the human body, but it needs language to soar beyond the kitchen stove and a viable vocabulary to make communication betwee… Meer...
Hosking, Richard (Editor):
Food and Language: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 - pocketboek2009, ISBN: 9781903018798
Prospect Books, 2010. Paperback. New. 28th edition. 452 pages. 9.61x6.85x1.10 inches., Prospect Books, 2010
2009, ISBN: 9781903018798
390 Seiten, Essays on food and language from the Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cooking 2009., Oxford Symposium
2008, ISBN: 9781903018798
Books
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Food and Language (Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery)
EAN (ISBN-13): 9781903018798
ISBN (ISBN-10): 190301879X
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Prospect Books
Gewicht: 0,839 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-08-28T19:16:07+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-06-30T10:59:21+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 190301879X
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-903018-79-X, 978-1-903018-79-8
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: richard hosking, hoskings
Titel van het boek: food and language proceedings the oxford symposium food and cookery 2009, all about cookery
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9781138907010 Food and Language: Discourses and Foodways across Cultures (Routledge Foundations in Linguistic Anthropology) (Riley, Kathleen C. (Fordham University, USA), Paugh, Amy L. (James Madison University, USA))
< naar Archief...