- 5 resultaten
laagste prijs: € 26,79, hoogste prijs: € 29,00, gemiddelde prijs: € 28,20
1
Sautéing
bestellen
bij Dodax.de
€ 27,22
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Sautéing - nieuw boek

ISBN: 9786130352349

High Quality Content by WIKIPEDIA articles! Sautéing is a method of cooking food that uses a small amount of fat in a shallow pan over relatively high heat. Ingredients are usually cut in… Meer...

  - Nr. D3G2B9QPAOL. Verzendingskosten:Versandkosten: 0 EUR, 11, zzgl. Versandkosten. (EUR 0.00)
2
Sautéing
bestellen
bij Dodax.de
€ 29,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Sautéing - nieuw boek

ISBN: 9786130352349

High Quality Content by WIKIPEDIA articles! Sautéing is a method of cooking food that uses a small amount of fat in a shallow pan over relatively high heat. Ingredients are usually cut in… Meer...

Nr. Verzendingskosten:, Lieferzeit: 5 Tage, DE. (EUR 0.00)
3
Sautéing
bestellen
bij Averdo.com
€ 26,79
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Sautéing - pocketboek

2010

ISBN: 9786130352349

Erscheinungsdatum: 02/2010, Medium: Taschenbuch, Einband: Kartoniert / Broschiert, Titel: Sautéing, Titelzusatz: Cooking, Food, Fat, Cookware and bakeware, Browning, Searing, Stir frying,… Meer...

Nr. Verzendingskosten:, Next Day, DE. (EUR 0.00)
4
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 29,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Surhone, Lambert M. (Herausgeber); Timpledon, Miriam T. (Herausgeber); Marseken, Susan F. (Herausgeber):
Sautéing Cooking, Food, Fat, Cookware and bakeware, Browning, Searing, Stir frying, Olive oil, Clarified butter, Fond, Sweating - nieuw boek

2010, ISBN: 6130352344

Kartoniert / Broschiert, mit Schutzumschlag neu, [PU:Betascript Publishers]

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
5
Sautéing
bestellen
bij Buch24.de
€ 29,00
bestellenGesponsorde link
Sautéing - pocketboek

2010, ISBN: 6130352344

gebonden uitgave

Cooking, Food, Fat, Cookware and bakeware, Browning, Searing, Stir frying, Olive oil, Clarified butter, Fond, Sweating - Buch, gebundene Ausgabe, 72 S., Beilagen: Paperback, Erschienen: 2… Meer...

  - Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten buch24de

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Sautéing

High Quality Content by WIKIPEDIA articles! Sautéing is a method of cooking food that uses a small amount of fat in a shallow pan over relatively high heat. Ingredients are usually cut into pieces or thinly sliced to facilitate fast cooking. Food that is sautéed is browned while preserving its texture, moisture and flavor. If meat, chicken, or fish are sautéed, the sauté is often finished with a sauce made from the pan's residual fond. Sautéing is often confused with pan-frying, in which larger pieces of food (for example, chops or steaks) are cooked quickly, and flipped onto both sides. Some cooks make a distinction between the two based on the depth of the oil used, while others use the terms interchangeably. Sautéing differs from searing in that searing only cooks the surface of the food. Sautéing is also different from stir-fry in that all the ingredients in the pan are cooked at once, instead of serially in a small pool of oil.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Sautéing


EAN (ISBN-13): 9786130352349
ISBN (ISBN-10): 6130352344
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Betascript Publishers

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-11-26T10:36:29+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-05-27T18:54:15+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 6130352344

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
613-0-35234-4, 978-613-0-35234-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: food and cooking


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9786130300210 World hip hop (Lambert M. Surhone)


< naar Archief...