- 5 resultaten
laagste prijs: € 51,78, hoogste prijs: € 302,62, gemiddelde prijs: € 112,66
1
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI - Übersetzer: Bunn, Michael Truini, William
bestellen
bij booklooker.de
€ 64,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Übersetzer: Bunn, Michael Truini, William:

Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI - pocketboek

ISBN: 9788497850513

[ED: Taschenbuch], [PU: Lunwerg], Esta obra nos invita a conocer mejor el mundo de la comida en conserva y su papel en la gastronomía moderna. Con unos textos iniciales que nos introducen… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI - Übersetzer: Bunn, Michael Truini, William
bestellen
bij booklooker.de
€ 71,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Übersetzer: Bunn, Michael Truini, William:

Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI - pocketboek

ISBN: 9788497850513

[ED: Taschenbuch], [PU: Lunwerg], Esta obra nos invita a conocer mejor el mundo de la comida en conserva y su papel en la gastronomía moderna. Con unos textos iniciales que nos introducen… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
3
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI - Übersetzer: Bunn, Michael Truini, William
bestellen
bij booklooker.de
€ 71,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Übersetzer: Bunn, Michael Truini, William:
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI - pocketboek

ISBN: 9788497850513

[ED: Taschenbuch], [PU: Lunwerg], Esta obra nos invita a conocer mejor el mundo de la comida en conserva y su papel en la gastronomía moderna. Con unos textos iniciales que nos introducen… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
4
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI (General)
bestellen
bij amazon.de
€ 302,62
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI (General) - gebonden uitgave, pocketboek

2004, ISBN: 9788497850513

Übersetzer: Bunn, Michael, Übersetzer: Truini, William, Lunwerg Editores, Gebundene Ausgabe, 224 Seiten, Publiziert: 2004-04-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 4.13 kg, Sozialwissenschaft… Meer...

Gut Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Last Books
5
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronom - Rafael Anson Oliart
bestellen
bij imosver.com
€ 51,78
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rafael Anson Oliart:
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronom - nieuw boek

ISBN: 9788497850513

Esta obra nos invita a conocer mejor el mundo de la comida en conserva y su papel en la gastronom

  - SPA Verzendingskosten: EUR 0.00 Imosver

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI (General)

Esta obra nos invita a conocer mejor el mundo de la comida en conserva y su papel en la gastronomía moderna. Con unos textos iniciales que nos introducen en la historia y la importancia de este método de conservación de los alimentos, el cuerpo de la obra lo constituyen recetas de los auténticos maestros culinarios del siglo XXI. Ferran Adrià, Andoni Luis Aduriz, Elena y Juan Mari Arzak, Martín Berasategui, Mikel Odriozloa y Carmen Ruscadella, entre otros, son los creadores de los deliciosos platos que nos propone este libro, y suponen una forma de llegar a apreciar el valor nutricional y gastronómico de la comida en conserva

Gedetalleerde informatie over het boek. - Las conservas de pescados y mariscos en la gastronomía del siglo XXI (General)


EAN (ISBN-13): 9788497850513
ISBN (ISBN-10): 8497850513
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2004
Uitgever: Lunwerg Editores
224 Bladzijden
Taal: spa/Spanisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-21T23:30:02+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-08-23T00:18:55+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 8497850513

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
84-9785-051-3, 978-84-9785-051-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: anson
Titel van het boek: pescados mariscos, gastronomia


< naar Archief...