- 5 resultaten
laagste prijs: € 3,52, hoogste prijs: € 35,00, gemiddelde prijs: € 23,01
1
All about Roasting: A New Approach to a Classic Art - Stevens, Molly
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 30,45
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Stevens, Molly:

All about Roasting: A New Approach to a Classic Art - eerste uitgave

2011, ISBN: 9780393065268

gebonden uitgave

Norton & Company, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 592 Seiten, Publiziert: 2011-11-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780393065268, 1.85 kg, Verkaufsrang: 1617801, Freizeit… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) BooksUnplugged
2
All about Roasting: A New Approach to a Classic Art - Stevens, Molly
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 35,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Stevens, Molly:

All about Roasting: A New Approach to a Classic Art - eerste uitgave

2011, ISBN: 9780393065268

gebonden uitgave

Norton & Company, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 592 Seiten, Publiziert: 2011-11-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780393065268, 1.85 kg, Verkaufsrang: 1617801, Freizeit… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager, Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.de
3
All about Roasting: A New Approach to a Classic Art - Stevens, Molly
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 12,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Stevens, Molly:
All about Roasting: A New Approach to a Classic Art - eerste uitgave

2011

ISBN: 9780393065268

gebonden uitgave

Norton & Company, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 592 Seiten, Publiziert: 2011-11-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780393065268, 1.85 kg, Verkaufsrang: 1617801, Freizeit… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
4
All about Roasting: A New Approach to a Classic Art - Stevens, Molly
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 34,06
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Stevens, Molly:
All about Roasting: A New Approach to a Classic Art - gebonden uitgave, pocketboek

2011, ISBN: 039306526X

[EAN: 9780393065268], Neubuch, [PU: WW Norton & Co], COOKING WINE METHODS GENERAL COURSES & DISHES, Winner of the James Beard Foundation Award for Best Single Subject Cookbook Winner of t… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) moluna, Greven, Germany [73551232] [Rating: 4 (von 5)]
5
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 3,52
verzending: € 68,731
bestellenGesponsorde link
Stevens, Molly:
All About Roasting: A New Approach to a Classic Art - gebonden uitgave, pocketboek

2011, ISBN: 039306526X

[EAN: 9780393065268], Gebraucht, guter Zustand, [PU: W. W. Norton & Company], Signs of wear and consistent use., Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 68.73 Goodwill Books, Hillsboro, OR, U.S.A. [608019] [Rating: 5 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
All about Roasting: A New Approach to a Classic Art

A master teacher provides delicious recipes and explains the principles behind the essential technique of roasting.

Successful restaurateurs have always known that adding "roasted" to a dish guarantees immediate appeal. Molly Stevens brings her trademark thoroughness and eye for detail to the technique of roasting. She breaks down when to use high heat, moderate heat, or low heat to produce juicy, well-seared meats, caramelized drippings, and concentrated flavors. Her 150 recipes feature the full range of dishes from beef, lamb, pork, and poultry to seafood and vegetables. Showstoppers include porchetta ingeniously made with a loin of pork, a roast goose with potato-sage stuffing, and a one-hour beef rib roast-dishes we've dreamed of making, and that Molly makes possible with her precise and encouraging instructions. Other recipes such as a Sunday supper roast chicken, herb-roasted shrimp, and blasted broccoli make this an indispensable book for home cooks and chefs. All About Roasting is like having the best teacher in America in the kitchen with you. 150 full-color illustrations

Gedetalleerde informatie over het boek. - All about Roasting: A New Approach to a Classic Art


EAN (ISBN-13): 9780393065268
ISBN (ISBN-10): 039306526X
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: Norton & Company
592 Bladzijden
Gewicht: 1,846 kg
Taal: Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-11-28T10:00:05+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-04-24T12:55:01+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780393065268

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-393-06526-X, 978-0-393-06526-8
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: bacon, stevens, gaiser, quentin, molly
Titel van het boek: all about, art about art, roasting


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
8580001065519 All about Roasting: A New Approach to a Classic Art (Stevens, Molly)


< naar Archief...