- 5 resultaten
laagste prijs: € 0,90, hoogste prijs: € 63,26, gemiddelde prijs: € 16,03
1
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals: Study Guide - Drummond, Karen E. Brefere, Lisa M.
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 12,00
(ongeveer € 13,93)
verzending: € 5,571
bestellenGesponsorde link
Drummond, Karen E. Brefere, Lisa M.:

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals: Study Guide - pocketboek

2009, ISBN: 9780470285473

John Wiley & Sons, Paperback, Auflage: 7th Edition, 216 Seiten, Publiziert: 2009-07-17T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.46 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Low Fat, Diets… Meer...

Verzendingskosten:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.57)
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,20
(ongeveer € 1,11)
verzending: € 13,881
bestellenGesponsorde link

Lisa M. Brefere, Karen E. Drummond:

Study Guide to accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Seventh Edition - pocketboek

ISBN: 9780470285473

Wiley. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex library copy… Meer...

Verzendingskosten: EUR 13.88 Discover Books
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,00
(ongeveer € 0,93)
verzending: € 15,771
bestellenGesponsorde link
Karen E. Drummond, Lisa M. Brefere:
Study Guide to accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals - pocketboek

2009

ISBN: 9780470285473

[ Edition: Seventh ]. Good Condition. [ No Hassle 30 Day Returns ][ Ships Daily ] [ Underlining/Highlighting: NONE ] [ Writing: NONE ] Publisher: Wiley Pub Date: 6/29/2009 Binding: P… Meer...

Verzendingskosten: EUR 15.77 BookHolders
4
bestellen
bij alibris.com
$ 0,99
(ongeveer € 0,90)
verzending: € 3,611
bestellenGesponsorde link
Karen E. Drummond Lisa M. Brefere:
Study Guide to Accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals - pocketboek

2009, ISBN: 9780470285473

Trade paperback, [ No Hassle 30 Day Returns ] [ Edition: Seventh ] Publisher: Wiley Pub Date: 6/29/2009 Binding: Paperback Pages: 216., Used, good, [PU: John Wiley & Sons]

Verzendingskosten: EUR 3.61 Gambrills, MD, BookHolders
5
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Study Guide, 7th Edition - Karen E. Drummond (Drexel University ); Lisa M. Brefere (GigaCHEF.com )
bestellen
bij Knetbooks.com
€ 63,26
bestellenGesponsorde link
Karen E. Drummond (Drexel University ); Lisa M. Brefere (GigaCHEF.com ):
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Study Guide, 7th Edition - nieuw boek

ISBN: 9780470285473

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Study Guide, 7th Edition Paperback New Books, Wiley

new in stock. Verzendingskosten:plus shipping costs., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals: Study Guide

Updated and revised to address current concerns about nutrition throughout the life cycle, "Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Seventh Edition" successfully covers core nutritional topics such as carbohydrates, vitamins and minerals, and dietary needs from a culinary perspective. Bursting with a full-color design and plenty of photographs and illustrations, Drummond and Brefere link nutritional concepts with healthy cooking techniques and recipes. Each book comes with a nutritional software CD-ROM that enables readers to create recipes, modify recipes, and analyze the nutritional content of recipes. Chefs, restaurateurs, dieticians, and other foodservice professionals will find this book an invaluable reference and guide to meeting the nutritional needs of all their customers.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals: Study Guide


EAN (ISBN-13): 9780470285473
ISBN (ISBN-10): 0470285478
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: John Wiley & Sons
210 Bladzijden
Gewicht: 0,440 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-08-30T21:29:59+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-08-28T13:52:10+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780470285473

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-28547-8, 978-0-470-28547-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: drummond, eich


< naar Archief...