- 5 resultaten
laagste prijs: € 23,79, hoogste prijs: € 25,99, gemiddelde prijs: € 24,37
1
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - James Robinson
bestellen
bij BookDepository.com
€ 24,10
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
James Robinson:

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - pocketboek

ISBN: 9781143446917

Paperback, [PU: Nabu Press], This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant ma… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
2
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - Robinson, James
bestellen
bij Averdo.com
€ 23,79
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Robinson, James:

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - pocketboek

2010, ISBN: 9781143446917

Erscheinungsdatum: 02/2010, Medium: Taschenbuch, Einband: Kartoniert / Broschiert, Titel: The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Autor: Robinson, James, Verlag: Nab… Meer...

Nr. 71633115. Verzendingskosten:, Next Day, DE. (EUR 0.00)
3
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish als Taschenbuch von James Robinson
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 23,99
verzending: € 2,951
bestellenGesponsorde link
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish als Taschenbuch von James Robinson - pocketboek

ISBN: 9781143446917

in stock 1143446917 Lieferung innerhalb 1-4 Werktagen. Versandkostenfrei, wenn Buch oder Hörbuch enthalten ist, sonst 2,95 EUR. Ab 19,90 EUR versandkostenfrei. (Deutschland) Bücher > Tasc… Meer...

  - No. 10586856. Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten. (EUR 2.95)
4
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish als Taschenbuch von James Robinson - Nabu Press
bestellen
bij eBook.de
€ 23,99
bestellenGesponsorde link
Nabu Press:
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish als Taschenbuch von James Robinson - pocketboek

ISBN: 9781143446917

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish ab 23.99 EURO The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish ab 23.99 EURO Bücher > Taschenbücher > Ratgeber

  - No. 10586856. Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
5
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 25,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Robinson, James:
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish - nieuw boek

2010, ISBN: 1143446917

Kartoniert / Broschiert COOKING / General, mit Schutzumschlag neu, [PU:Nabu Press]

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish

This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book.

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish


EAN (ISBN-13): 9781143446917
ISBN (ISBN-10): 1143446917
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Nabu Press
172 Bladzijden
Gewicht: 0,322 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-09-28T00:44:19+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-01-11T12:17:14+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781143446917

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-143-44691-7, 978-1-143-44691-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: robinson
Titel van het boek: curing smoking, meat


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780341939078 The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish (James Robinson)


< naar Archief...