- 5 resultaten
laagste prijs: € 209,69, hoogste prijs: € 275,99, gemiddelde prijs: € 235,74
1
Microbial Production of L-Amino Acids
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 327,50
(ongeveer € 237,65)
bestellenGesponsorde link

Microbial Production of L-Amino Acids - nieuw boek

ISBN: 9783642077753

It was in 1908, when Prof. Kinue Ikeda, grandfather of Dr. T. Ikeda, a Japanese chemist discovered glutamic acid as a flavoring component in seaweed ("Kon bu") and soy hydrolysates. After… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Microbial Production of L-Amino Acids (Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 79, Band 79)
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 209,69
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Microbial Production of L-Amino Acids (Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 79, Band 79) - pocketboek

2010, ISBN: 9783642077753

Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2003, 204 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 49 black … Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
3
Microbial Production of L-Amino Acids (Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 79, Band 79)
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 235,38
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Microbial Production of L-Amino Acids (Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 79, Band 79) - pocketboek

2010

ISBN: 9783642077753

Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2003, 204 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 49 black … Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.de
4
Microbial Production of L-Amino Acids
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 219,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Microbial Production of L-Amino Acids - pocketboek

2003, ISBN: 3642077757

gebonden uitgave

Microbial Production of L-Amino Acids ab 219.99 € als Taschenbuch: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2003. Aus dem Bereich: Bücher, Taschenbücher, Naturwissenschaft, Springer Berlin … Meer...

Nr. 13905446. Verzendingskosten:, , DE. (EUR 0.00)
5
Microbial Production of L-Amino Acids - Faurie, Robert
bestellen
bij Rakuten.fr
€ 275,99
verzending: € 11,001
bestellenGesponsorde link
Faurie, Robert:
Microbial Production of L-Amino Acids - nieuw boek

ISBN: 9783642077753

Livre, [PU: Springer, Berlin/Heidelberg/New York, NY]

1 Offers. Verzendingskosten:France. (EUR 11.00) Priceminister

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Microbial Production of L-Amino Acids

This volume deals with "Microbial Production of L-Amino Acids" and presents five comprehensive, expert and actual review articles on the modern production of Amino Acids by application of biotechnologically optimized microorganisms. This includes not only the modern techniques of enzyme, metabolic and transport engineering but also sophisticated analytical methods like metabolic flux analysis and subsequent pathway modeling. A general review about industrial processes of Amino Acid production provides a comprehensive overview about recent strain development as well as fermentation technologies. It was our special interest to focus the other articles on the most important and best selling amino acids on the world market i.e. L-Glutamate, L-Lysine and L-Threonine. The authors of this special volume have contributed significantly to the progress of Amino Acid biotechnology in the last decades and earn our special gratitude and admiration for their expert review articles.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Microbial Production of L-Amino Acids


EAN (ISBN-13): 9783642077753
ISBN (ISBN-10): 3642077757
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Faurie, Robert, Thommel, Jürgen, Springer Berlin Heidelberg

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2014-10-10T08:23:08+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-01T12:38:55+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783642077753

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-642-07775-7, 978-3-642-07775-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: faur
Titel van het boek: advances biochemical engineering, amino acids


Gegevens van de uitgever

Auteur: Robert Faurie; Jürgen Thommel
Titel: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology; Microbial Production of L-Amino Acids
Uitgeverij: Springer; Springer Berlin
185 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-12-01
Berlin; Heidelberg; DE
Gedrukt / Gemaakt in
Taal: Engels
213,99 € (DE)
219,99 € (AT)
236,00 CHF (CH)
POD
XIII, 185 p.

BC; Hardcover, Softcover / Biologie/Genetik, Gentechnik; Biotechnologie; Verstehen; Amino acid; Fermentation; Glutamat; Lysin; Transport; biotechnology; enzymes; microorganism; Biotechnology; Biochemistry; Microbiology; Industrial Chemistry; Biochemie; Mikrobiologie (nicht-medizinisch); Industrielle Chemie und Chemietechnologie; BB; EA

Amino Acid Production Processes.- Metabolic Engineering of Glutamate Production.- Biotechnological Manufacture of Lysine.- The Threonine Story.- Economic Aspects of Amino Acids Production.
This review series covers trends in modern biotechnology. All aspects of this interdisciplinary technology, where knowledge, methods and expertise are required from chemistry, biochemistry, microbiology, genetics, chemical engineering and computer science, are treated. Electronic version available at http://link.springer.de/series/abe/ Includes supplementary material: sn.pub/extras

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780470969526 Microbial Production of Amino Acids (Yamada, K)


< naar Archief...