- 5 resultaten
laagste prijs: € 49,00, hoogste prijs: € 65,26, gemiddelde prijs: € 52,25
1
bestellen
bij BarnesandNoble.com
(ongeveer € 65,26)
bestellenGesponsorde link
Frederic P. Miller (Editor), Agnes F. Vandome (Editor), John McBrewster (Editor):

Food Studies - nieuw boek

ISBN: 9786130659769

Please note that the content of this book primarily consists of articles available from Wikipedia or other free sources online. The term Food Studies describes the critical examination of… Meer...

Free Shipping on eligible orders over $25 Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten
2
bestellen
bij booklooker.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Miller, Frederic P. (Hrsg.) / Vandome, Agnes F. (Hrsg.) / McBrewster, John (Hrsg.):

Food studies - pocketboek

2010, ISBN: 9786130659769

[ED: Taschenbuch / Paperback], [PU: Alphascript Publishing], The term Food Studies describes the critical examination of food and its contexts within science, art, history,society, and ot… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) Syndikat Buchdienst
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Frederic P. Miller:
Food studies - pocketboek

ISBN: 6130659768

[EAN: 9786130659769], Neubuch, [PU: Alphascript Publishing], Neuware - The term Food Studies describes the critical examination of food and its contexts within science, art, history,socie… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) BuchWeltWeit Inh. Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
4
bestellen
bij Buch24.de
(ongeveer € 49,00)
bestellenGesponsorde link
Miller, Frederic P. / Vandome, Agnes F. / McBrewster, John:
Food studies - nieuw boek

ISBN: 6130659768

Alphascript Publishing The term Food Studies describes the critical examination of food and its contexts within science, art, history, society, and other fields. It is distinctive from ot… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD, exclusief verzendingskosten
5
bestellen
bij Buch24.de
€ 49,00
bestellenGesponsorde link
Miller, Frederic P. / Vandome, Agnes F. / McBrewster, John:
Food studies - nieuw boek

ISBN: 6130659768

Alphascript Publishing

  - Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten buch24de

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

The term Food Studies describes the critical examination of food and its contexts within science, art, history, society, and other fields. It is distinctive from other food-related areas of study such as Nutrition, Agriculture Gastronomy, and Culinary Arts in that it tends to look beyond the mere consumption, production, and aesthetic appreciation of food and tries to illuminate the meaning of food within the human condition. As musicologists study music, those pursing food studies are also interested in analyzing this common feature of human life as it relates to a vast number of academic fields. It is thus a field that involves and attracts philosophers, historians, scientistsliterary scholars, sociologists, art historians, anthropologists, and others.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food studies


EAN (ISBN-13): 9786130659769
ISBN (ISBN-10): 6130659768
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: International Book Marketing Service Ltd

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-01-03T23:56:01+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-03-22T09:34:09+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9786130659769

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
613-0-65976-8, 978-613-0-65976-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: agnes vandome, john miller
Titel van het boek: food


< naar Archief...