James Peterson, J. Peterson:Bakken, het standaardwerk met meer dan 350 recepten en technieken met ruim 1500 foto's
- nieuw boek 2010, ISBN: 9789061129097
Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto's het meest complete boek over bakken - zowel zoet als hartig - ooit! James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met b… Meer...
Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto's het meest complete boek over bakken - zowel zoet als hartig - ooit! James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken - die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's - legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied. Van beginner tot chefkok, dankzij Peterson kan iedereen nu bakken! Bakken staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen de thuisbakkers de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren. Een greep uit de verschillende recepten: Crème anglaise - Cheesecake - Klassiek bladerdeeg - Kersentaart - Citroenschuimtaart - Kleine fruittaartjes - Linzertorte - Marsepein - Slagroomsoezen - Croissants - Kaasbuidels - Boterkoekjes - Citroenrepen - Biscotti - Roggebrood - Focaccia - Bosbessenmuffins - Scones - Chocoladetaart - Kaassoufflés - Petitfours - Apfelstrudel - Rolfondant - Eclairs Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt, doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt. De Nederlandse pers over Wat je als kok moet weten van James Peterson: 'Iedereen kan koken, al helemaal als je dit boek binnen handbereik hebt liggen' - Foodies 'Eén van de nuttigste boeken met keukentips' - Johannes van Dam 'Lekker duidelijk! [Met de 'stap-voor-stapfoto's]' - Margriet, Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto's het meest complete boek over bakken - zowel zoet als hartig - ooit! James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken - die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's - legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied. Van beginner tot chefkok, dankzij Peterson kan iedereen nu bakken! Bakken staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen de thuisbakkers de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren. Een greep uit de verschillende recepten: Crème anglaise - Cheesecake - Klassiek bladerdeeg - Kersentaart - Citroenschuimtaart - Kleine fruittaartjes - Linzertorte - Marsepein - Slagroomsoezen - Croissants - Kaasbuidels - Boterkoekjes - Citroenrepen - Biscotti - Roggebrood - Focaccia - Bosbessenmuffins - Scones - Chocoladetaart - Kaassoufflés - Petitfours - Apfelstrudel - Rolfondant - Eclairs Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt, doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt. De Nederlandse pers over Wat je als kok moet weten van James Peterson: 'Iedereen kan koken, al helemaal als je dit boek binnen handbereik hebt liggen' - Foodies 'Eén van de nuttigste boeken met keukentips' - Johannes van Dam 'Lekker duidelijk! [Met de 'stap-voor-stapfoto's]' - Margriet Inhoud: Taal: Nederlands; Bindwijze: Hardcover; Druk: 1; Verschijningsdatum: oktober 2010; Afmetingen: 28,9 x 24,6 x 3,2 cm; Aantal pagina's: 400 pagina's; Kaarten inbegrepen: Nee; Illustraties: Nee; Betrokkenen: Auteur: James Peterson | J. Peterson; Co-auteur: J. Peterson; Illustrator: James Peterson; Uitgever: Karakter Uitgevers Bv; Vertaling: Vertaald door: Mariëlle Steinpatz | L Koopmans | Mariëlle Steinpatz; Originele Titel: Baking; EAN: Overige kenmerken: Extra groot lettertype: Nee; Gewicht: 2182 g; Verpakking breedte: 246 mm; Verpakking hoogte: 32 mm; Verpakking lengte: 289 mm; Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789061129097 | 400 pagina's, Kookboeken, Bakboeken, Lifestyle, Karakter Uitgevers Bv<
| | bol.com--- LIFESTYLE PROVIDERS --- [9.1] Nieuw, Kleinzakelijke verkoper, Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en snel geleverd; meestal dezelfde dag verzonden tenzij anders aangegeven! Heeft u meerdere exemplaren van dezelfde titel nodig, dan momenteel online te bestellen zijn, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen dan direct laten weten of nog meer exemplaren leverbaar zijn! Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit nieuwe boeken; daarnaast hebben wij ook zo goed als nieuw of gelezen exemplaren. Gratis verzending en recht van retour, volgens de bol voorwaarden. Verzendingskosten:Uiterlijk 14 januari in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
James Peterson, J. Peterson:Bakken, het standaardwerk met meer dan 350 recepten en technieken met ruim 1500 foto's
- gebruikt boek 2010, ISBN: 9789061129097
Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto's het meest complete boek over bakken - zowel zoet als hartig - ooit! James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met b… Meer...
Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto's het meest complete boek over bakken - zowel zoet als hartig - ooit! James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken - die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's - legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied. Van beginner tot chefkok, dankzij Peterson kan iedereen nu bakken! Bakken staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen de thuisbakkers de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren. Een greep uit de verschillende recepten: Crème anglaise - Cheesecake - Klassiek bladerdeeg - Kersentaart - Citroenschuimtaart - Kleine fruittaartjes - Linzertorte - Marsepein - Slagroomsoezen - Croissants - Kaasbuidels - Boterkoekjes - Citroenrepen - Biscotti - Roggebrood - Focaccia - Bosbessenmuffins - Scones - Chocoladetaart - Kaassoufflés - Petitfours - Apfelstrudel - Rolfondant - Eclairs Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt, doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt. De Nederlandse pers over Wat je als kok moet weten van James Peterson: 'Iedereen kan koken, al helemaal als je dit boek binnen handbereik hebt liggen' - Foodies 'Eén van de nuttigste boeken met keukentips' - Johannes van Dam 'Lekker duidelijk! [Met de 'stap-voor-stapfoto's]' - Margriet, Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto's het meest complete boek over bakken - zowel zoet als hartig - ooit! James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken - die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's - legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied. Van beginner tot chefkok, dankzij Peterson kan iedereen nu bakken! Bakken staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen de thuisbakkers de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren. Een greep uit de verschillende recepten: Crème anglaise - Cheesecake - Klassiek bladerdeeg - Kersentaart - Citroenschuimtaart - Kleine fruittaartjes - Linzertorte - Marsepein - Slagroomsoezen - Croissants - Kaasbuidels - Boterkoekjes - Citroenrepen - Biscotti - Roggebrood - Focaccia - Bosbessenmuffins - Scones - Chocoladetaart - Kaassoufflés - Petitfours - Apfelstrudel - Rolfondant - Eclairs Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt, doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt. De Nederlandse pers over Wat je als kok moet weten van James Peterson: 'Iedereen kan koken, al helemaal als je dit boek binnen handbereik hebt liggen' - Foodies 'Eén van de nuttigste boeken met keukentips' - Johannes van Dam 'Lekker duidelijk! [Met de 'stap-voor-stapfoto's]' - Margriet Inhoud: Taal: nl; Bindwijze: Hardcover; Oorspronkelijke releasedatum: 15 oktober 2010; Aantal pagina's: 400; Kaarten inbegrepen: Nee; Illustraties: Nee; Betrokkenen: Hoofdauteur: James Peterson; Tweede Auteur: J. Peterson; Hoofdillustrator: James Peterson; Hoofduitgeverij: Karakter Uitgevers Bv; Vertaling: Eerste Vertaler: Mariëlle Steinpatz; Tweede Vertaler: L Koopmans; Co Vertaler(s): Mariëlle Steinpatz; Originele titel: Baking; Overige kenmerken: Editie: 1; Extra groot lettertype: Nee; Product breedte: 246 mm; Product hoogte: 32 mm; Product lengte: 289 mm; Studieboek: Nee; Verpakking breedte: 246 mm; Verpakking hoogte: 32 mm; Verpakking lengte: 289 mm; Verpakkingsgewicht: 2182 g; EAN: Nederlands | Hardcover | 9789061129097 | 15 oktober 2010 | 400 pagina's, Kookboeken, Lifestyle, Bakboeken, Karakter Uitgevers Bv<
| | bol.comMeerwinkel Boeken Goed, Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis, Onbekend. Verzendingskosten:Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
MONSTER
Peterson, James:Bakken. Hét standaardwerk met meer dan 350 recepten en technieken en ruim 1500 foto's
- gebonden uitgave, pocketboek 2010, ISBN: 9789061129097
[PU: Uithoorn, Karakter Uitgevers B.V. 2010], 378 p. Hardcover met stofomslag (Mooi exemplaar.), NL, [SC: 7.50], leichte Gebrauchsspuren, gewerbliches Angebot, Sofortüberweisung, PayPal, … Meer...
[PU: Uithoorn, Karakter Uitgevers B.V. 2010], 378 p. Hardcover met stofomslag (Mooi exemplaar.), NL, [SC: 7.50], leichte Gebrauchsspuren, gewerbliches Angebot, Sofortüberweisung, PayPal, De internationale scheepvaart<
| | booklooker.deAntiquariaat Schot Verzendingskosten: EUR 7.50 Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
MONSTER
Bakken. het standaardwerk met meer dan 350 recepten en technieken met ruim 1500 foto's, James Peterson, Hardcover
- nieuw boekISBN: 9789061129097
Eten en drinken
| | proxis.comproxis.com Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Bakken. het standaardwerk met meer dan 350 recepten en technieken met ruim 1500 foto's, Peterson, James, Hardcover
- nieuw boekISBN: 9789061129097
Koken
| | proxis.comproxis.com Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.