Peter Klosse:Een uitgekookte zaak
- gebruikt boek 2017, ISBN: 9789081496100
Dit boek heeft de ingrediënten van een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft je een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsin… Meer...
Dit boek heeft de ingrediënten van een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft je een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie en kan je kijk op eten veranderen. Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste zijn. Het geheim van zijn succesformule is culinair spektakel. Met de hulp van CuliFood, de grootste producent van voedseladditieven van de wereld, is hij in staat om gerechten te creëren die voorheen als onmogelijk werden gehouden. Ogenschijnlijk gaat het hem voor de wind, maar twijfels spelen op. Zit hij wel op de goede weg? Aan de andere kant van de wereld volgt de ijverige Harvard studente Olga von Bertalanffy een masterclass moleculair koken. Veel van de stoffen en toepassingen die hier worden besproken herkent ze uit haar studie. Ze realiseert zich dat de negatieve keerzijdes niet worden belicht. Gesteund door haar professor Bob Martinez gaat ze op onderzoek uit. Als hij een pakket met geheime documenten ontvangt die zijn nagelaten door de directeur van het Research Institute for Food Additives komen er dimensies naar boven die geen van beiden ooit voor mogelijk hielden. Dit boek heeft de ingrediënten van een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft je een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie en kan je kijk op eten veranderen.Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste zijn. Het geheim van zijn succesformule is culinair spektakel. Met de hulp van CuliFood, de grootste producent van voedseladditieven van de wereld, is hij in staat om gerechten te creëren die voorheen als onmogelijk werden gehouden. Ogenschijnlijk gaat het hem voor de wind, maar twijfels spelen op. Zit hij wel op de goede weg?Aan de andere kant van de wereld volgt de ijverige Harvard studente Olga von Bertalanffy een masterclass moleculair koken. Veel van de stoffen en toepassingen die hier worden besproken herkent ze uit haar studie. Ze realiseert zich dat de negatieve keerzijdes niet worden belicht. Gesteund door haar professor Bob Martinez gaat ze op onderzoek uit. Als hij een pakket met geheime documentenontvangt die zijn nagelaten door de directeur van het Research Institute for Food Additives komen er dimensies naar boven die geen van beiden ooit voor mogelijk hielden. Inhoud: Taal: Nederlands; Bindwijze: Paperback; Druk: 1; Verschijningsdatum: september 2017; Afmetingen: 21,5 x 13,5 x 3,8 cm; Aantal pagina's: 472 pagina's; Kaarten inbegrepen: Nee; Illustraties: Nee; Betrokkenen: Auteur: Peter Klosse; Uitgever: Academie Voor Gastronomie; EAN: Overige kenmerken: Extra groot lettertype: Nee; Gemiddelde leestijd: 12 h; NUR code: 300; Thema Subject Code: FB; Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789081496100 | 472 pagina's, Boeken, Literatuur & Romans, Literaire romans, Academie Voor Gastronomie<
| | bol.comVreembook [9.0] Goed, Uiterlijk 4 maart in huis, Kleinzakelijke verkoper. Verzendingskosten:Uiterlijk 4 maart in huis. (EUR 0.00) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Een uitgekookte zaak - Peter Klosse (ISBN: 9789081496100)
- nieuw boekISBN: 9789081496100
Het boek Een uitgekookte zaak (ISBN:9789081496100) geschreven door Peter Klosse bestel je op bruna.nl! Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditi… Meer...
Het boek Een uitgekookte zaak (ISBN:9789081496100) geschreven door Peter Klosse bestel je op bruna.nl! Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste zijn. Het geheim van zijn succesformule is culinair spektakel. Met de hulp van CuliFood, de grootste producent van voedseladditieven van de wereld, is hij in staat om gerechten te creëren die voorheen als onmogelijk werden gehouden. Ogenschijnlijk gaat het hem voor de wind, maar twijfels spelen op. Zit hij wel op de goede weg? Aan de andere kant van de wereld volgt de ijverige Harvard studente Olga von Bertalanffy een masterclass moleculair koken. Veel van de stoffen en toepassingen die hier worden besproken herkent ze uit haar studie. Ze realiseert zich dat de negatieve keerzijdes niet worden belicht.... Boeken > Literatuur > Alle literatuur<
| | bruna.nlNr. 9789081496100. Verzendingskosten:, Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Een uitgekookte zaak - Peter Klosse (ISBN: 9789081496100)
- nieuw boekISBN: 9789081496100
Het boek Een uitgekookte zaak (ISBN:9789081496100) geschreven door Peter Klosse bestel je op bruna.nl! Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditi… Meer...
Het boek Een uitgekookte zaak (ISBN:9789081496100) geschreven door Peter Klosse bestel je op bruna.nl! Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste zijn. Het geheim van zijn succesformule is culinair spektakel. Met de hulp van CuliFood, de grootste producent van voedseladditieven van de wereld, is hij in staat om gerechten te creëren die voorheen als onmogelijk werden gehouden. Ogenschijnlijk gaat het hem voor de wind, maar twijfels spelen op. Zit hij wel op de goede weg? Aan de andere kant van de wereld volgt de ijverige Harvard studente Olga von Bertalanffy een masterclass moleculair koken. Veel van de stoffen en toepassingen die hier worden besproken herkent ze uit haar studie. Ze realiseert zich dat de negatieve keerzijdes niet worden belicht.... Boeken > Literatuur > Alle literatuur<
| | bruna.nlNr. 9789081496100. Verzendingskosten:, Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Peter Klosse:Een Uitgekookte Zaak
- nieuw boek ISBN: 9789081496100
Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele were… Meer...
Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste Media, Academie Voor Gastronomie<
| | Paagman.nlNr. 63684455. Verzendingskosten:, 1 day, NL. (EUR 4.99) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Een uitgekookte zaak. een culiroman, Peter Klosse, Paperback
- nieuw boekISBN: 9789081496100
Fictie
| | proxis.comproxis.com Verzendingskosten:Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven. (EUR 2.06) Details... |
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.