ISBN: 9789401018401
Lieferung innerhalb 1-4 Werktagen. Versandkostenfrei, wenn Buch oder Hörbuch enthalten ist, sonst 2,95 EUR. Ab 19,90 EUR versandkostenfrei. (Deutschland) eBooks > Belletristik > Erzäh… Meer...
Hugendubel.de No. 25180545. Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9789401018401
; PDF \ Amir Z. Averbuch; Scientific, Technical and Medical > Industrial chemistry & manufacturing technologies > Industrial c, Springer Netherlands
hive.co.uk No. 9789401018401. Verzendingskosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
ISBN: 9789401018401
Food Process Engineering ab 138.49 EURO Food Process Engineering ab 138.49 EURO eBooks > Belletristik > Erzählungen
eBook.de No. 25180545. Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
ISBN: 9789401018401
Chemistry; Food Science Filtration, agriculture, food, food science, process engineering, transport Books eBook, Springer Nature
Springer.com Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
2012, ISBN: 9789401018401
eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Springer]
lehmanns.de Verzendingskosten:Download sofort lieferbar, , Sin costos de envío dentro de Alemania. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9789401018401
Lieferung innerhalb 1-4 Werktagen. Versandkostenfrei, wenn Buch oder Hörbuch enthalten ist, sonst 2,95 EUR. Ab 19,90 EUR versandkostenfrei. (Deutschland) eBooks > Belletristik > Erzäh… Meer...
ISBN: 9789401018401
; PDF \ Amir Z. Averbuch; Scientific, Technical and Medical > Industrial chemistry & manufacturing technologies > Industrial c, Springer Netherlands
ISBN: 9789401018401
Food Process Engineering ab 138.49 EURO Food Process Engineering ab 138.49 EURO eBooks > Belletristik > Erzählungen
ISBN: 9789401018401
Chemistry; Food Science Filtration, agriculture, food, food science, process engineering, transport Books eBook, Springer Nature
2012, ISBN: 9789401018401
eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Springer]
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Process Engineering
EAN (ISBN-13): 9789401018401
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: Springer
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2016-10-26T16:43:56+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-09-09T07:44:09+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789401018401
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
978-94-010-1840-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: leniger beverloo
Gegevens van de uitgever
Auteur: H.A. Leniger; W.A. Beverloo
Titel: Food Process Engineering
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
552 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2012-12-06
Dordrecht; NL
Taal: Engels
213,99 € (DE)
220,00 € (AT)
236,00 CHF (CH)
Available
X, 552 p.
EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Filtration; agriculture; food; food science; process engineering; transport; C; Food Science; Chemistry and Materials Science; BB
1 / Introduction.- 2 / Transport Phenomena.- 2.1. Introduction.- 2.2. Fluid Dynamics.- 2.3. Heat Transfer.- 2.4. Mass Transfer.- 3 / Mechanical Operations.- 3.1. Handling of Materials.- 3.2. Mixing of Materials.- 3.3. Size Reduction and Size Enlargement.- 3.4. Mechanical Separations.- 4 / Physical Operations.- 4.1. Heating and Cooling.- 4.2. Physical Methods of Food Preservation.- Index of Subjects.Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9789027706058 Food Process Engineering (H.A. Leniger, W.A. Beverloo)
< naar Archief...