- 5 resultaten
laagste prijs: € 7,71, hoogste prijs: € 24,10, gemiddelde prijs: € 12,07
1
Management in Hotellerie und Gastronomie Prof. Edgar E., Schaetzing: - Prof. Edgar E., Schaetzing
bestellen
bij ebay.de
€ 12,77
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Prof. Edgar E., Schaetzing:

Management in Hotellerie und Gastronomie Prof. Edgar E., Schaetzing: - pocketboek

1985, ISBN: 3871502235

Prof. Edgar E., Schaetzing Leichte Gebrauchsspuren. Frankfurt am Main, Deutscher Fachverlag,, 1985. 340 Seiten Taschenbuch. Sprache: Deutsch. ArtikeldetailsManagement in Hotellerie und Ga… Meer...

99.8, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express, Priority Listing. Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand zum Fixpreis, [SHT: Sparversand], 12*** Berlin, [TO: Amerika, Europa, Asien, Australien] (EUR 0.00) book_broker_berlin
2
Management in Hotellerie und Gastronomie Prof. Edgar E., Schaetzing: - Prof. Edgar E., Schaetzing
bestellen
bij ebay.de
€ 8,00
verzending: € 2,751
bestellenGesponsorde link

Prof. Edgar E., Schaetzing:

Management in Hotellerie und Gastronomie Prof. Edgar E., Schaetzing: - pocketboek

1985, ISBN: 3871502235

Management in Hotellerie und Gastronomie Prof. Edgar E., Schaetzing:. Gut erhalten, wenig Gebrauchtspuren ? Tierfreier Nichtraucher Haushalt Management in Hotellerie und Gastronomie Prof.… Meer...

100.0, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, CASH, Visa, Mastercard, American Express. Verzendingskosten:Versand zum Fixpreis, [SHT: Standardversand], 23*** Lübeck, [TO: Deutschland] (EUR 2.75) pinkpirat2013
3
Management in Hotellerie und Gastronomie - Prof. Edgar E., Schaetzing
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 7,71
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Prof. Edgar E., Schaetzing:
Management in Hotellerie und Gastronomie - pocketboek

1985

ISBN: 3871502235

[EAN: 9783871502231], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Frankfurt am Main, Deutscher Fachverlag], MANAGEMENT ; HOTEL- UND GASTSTÄTTENGEWERBE GASTSTÄTTENWESEN, 340 Seiten Medienartikel v… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) Book Broker, Berlin, Germany [64751032] [Rating: 5 (von 5)]
4
Management in Hotellerie und Gastronomie  3 - Prof. Edgar E., Schaetzing
bestellen
bij buchfreund.de
€ 7,75
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Prof. Edgar E., Schaetzing:
Management in Hotellerie und Gastronomie 3 - pocketboek

1985, ISBN: 9783871502231

3 340 Seiten Taschenbuch Medienartikel von Book Broker Berlin sind stets in gebrauchsfähigem ordentlichen Zustand. Dieser Artikel weist folgende Merkmale auf: Helle/saubere Seiten in fest… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Book Broker GmbH, 12099 Berlin
5
Management in Hotellerie und Gastronomie (Livre en allemand)
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 20,95
(ongeveer € 24,10)
verzending: € 5,521
bestellenGesponsorde link
Management in Hotellerie und Gastronomie (Livre en allemand) - gebruikt boek

ISBN: 9783871502231

Perfect Paperback, Produktgruppe: Book, 0.56 kg, Foreign Language Books, Special Features, Books, Reference & Gastronomy, Food & Drink, Subjects

Gut Verzendingskosten:Usually dispatched within 9 to 10 days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.52) Outer Paradise

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Management in Hotellerie und Gastronomie (Livre en allemand)

Management in Hotellerie und Gastronomie [Taschenbuch] [Jan 01, 1985] Edgar E Schaetzing ...

Gedetalleerde informatie over het boek. - Management in Hotellerie und Gastronomie (Livre en allemand)


EAN (ISBN-13): 9783871502231
ISBN (ISBN-10): 3871502235
pocket book
Verschijningsjaar: 1985
Uitgever: Deutscher Fachverlag

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-03-12T18:00:33+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-08-12T20:44:49+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 3871502235

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-87150-223-5, 978-3-87150-223-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: edgar schaetzing, schätzing, schaet
Titel van het boek: management hotellerie und gastronomie, hotel gast, gastronomie hotellerie management schaetzing edgar


< naar Archief...