- 0 resultaten
laagste prijs: € 41,51, hoogste prijs: € 162,09, gemiddelde prijs: € 109,73
1
Residue Analysis in Food: Principles and Applications - Michael O'Keefe (Editor)
bestellen
bij BarnesandNoble.com
$ 173,25
(ongeveer € 136,96)
bestellen
Michael O'Keefe (Editor):

Residue Analysis in Food: Principles and Applications - nieuw boek

2000, ISBN: 9789057024412

Residue analysis in food is an essential science in terms of the number of laboratories and analysts involved worldwide and the range of analytical techniques available. This text uniquel… Meer...

MPN: , SKU 9789057024412 Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten

  -
2
Residue Analysis in Food: Principles and Applications - Michael O'Keefe, Michael O'Keefe
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 41,51
verzending: € 3,00
bestellen

Michael O'Keefe, Michael O'Keefe:

Residue Analysis in Food: Principles and Applications - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9057024411

[SR: 3557117], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9789057024412], Taylor & Francis Ltd, Taylor & Francis Ltd, Book, [PU: Taylor & Francis Ltd], Taylor & Francis Ltd, 56887011, Nachschlagewerke & Sa… Meer...

Neuware Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 1 - 2 Werktagen (EUR 3.00)

  - Secondsource Books
3
Residue Analysis in Food: Principles and Applications - Michael O'Keefe, Michael O'Keefe
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 45,99
verzending: € 3,00
bestellen
Michael O'Keefe, Michael O'Keefe:
Residue Analysis in Food: Principles and Applications - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9057024411

[SR: 3557117], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9789057024412], Taylor & Francis Ltd, Taylor & Francis Ltd, Book, [PU: Taylor & Francis Ltd], Taylor & Francis Ltd, 56887011, Nachschlagewerke & Sa… Meer...

Gebraucht Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 1 - 2 Werktagen (EUR 3.00)

  - Phatpocket Bücher
Betaalde advertentie
4
Residue analysis in food
bestellen
bij Boek.net
(ongeveer € 162,09)
bestellen
Residue analysis in food - nieuw boek

ISBN: 9789057024412

Residue analysis in food Residue analysis in food is an essential science in terms of the number of laboratories and analysts involved worldwide and the range of analytical techniques ava… Meer...

5-7 dagen Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten

5
Residue analysis in food
bestellen
bij Boek.net
€ 162,09
bestellen
Residue analysis in food - nieuw boek

ISBN: 9789057024412

Residue analysis in food Engels

Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten

  -

Bijzonderheden over het boek
Residue Analysis in Food: Principles and Applications

Residue analysis in food is an essential science in terms of the number of laboratories and analysts involved worldwide and the range of analytical techniques available. This text combines the principles and applications of the techniques employed in residue analysis to provide the reader with an understanding and a practical demonstration.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Residue Analysis in Food: Principles and Applications


EAN (ISBN-13): 9789057024412
ISBN (ISBN-10): 9057024411
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2000
Uitgever: CRC PR INC
324 Bladzijden
Gewicht: 0,676 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-03-04T13:33:23+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2016-02-27T07:02:02+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9057024411

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-5702-441-1, 978-90-5702-441-2


< naar Archief...