- 5 resultaten
laagste prijs: € 100,78, hoogste prijs: € 356,49, gemiddelde prijs: € 240,48
1
Residue Analysis in Food: Principles and Applications
bestellen
bij amazon.de
€ 267,60
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Residue Analysis in Food: Principles and Applications - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 9789057024412

Taylor & Francis Ltd, Gebundene Ausgabe, 324 Seiten, Publiziert: 1999-12-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: illustrations, (some colour ), 0.7 kg, Nachschlagewerke & Samml… Meer...

Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 6 bis 7 Monaten. (EUR 0.00) Amazon UK
2
Residue Analysis in Food: Principles and Applications
bestellen
bij Amazon.nl
€ 217,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Residue Analysis in Food: Principles and Applications - gebonden uitgave, pocketboek

2000, ISBN: 9789057024412

redacteur: O'Keefe, Michael, Taylor & Francis Ltd, Hardcover, Auflage: Eerste editie, 324 Seiten, Publiziert: 2000-02-23T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: illustrations, (so… Meer...

Verzendingskosten:Tijdelijk niet op voorraad. Als je nu bestelt, leveren wij het item wanneer het verkrijgbaar is. Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.nl
3
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 321,04
bestellenGesponsorde link
O'Keefe, Michael (Editor):
Residue Analysis in Food: Principles and Applications - gebonden uitgave, pocketboek

2000

ISBN: 9789057024412

Hard cover, New., Sewn binding. Cloth over boards. 324 p. In Stock. 100% Money Back Guarantee. Brand New, Perfect Condition, allow 4-14 business days for standard shipping. To Alaska, Haw… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Columbia, MD, GreatBookPricesLB2
4
Residue Analysis in Food
bestellen
bij Orellfuessli.ch
CHF 333,00
(ongeveer € 356,49)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Residue Analysis in Food - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789057024412

Residue analysis in food is an essential science in terms of the number of laboratories and analysts involved worldwide and the range of analytical techniques available. This text combine… Meer...

Nr. A1005224658. Verzendingskosten:, 1-2 Werktagen, CH. (EUR 0.00)
5
Residue Analysis in Food - 1st Edition (eBook Rental)
bestellen
bij VitalSource.com
€ 150,07
bestellenGesponsorde link
Residue Analysis in Food - 1st Edition (eBook Rental) - nieuw boek

ISBN: 9789057024412

1st Edition, by Michael Oâ??Keeffe, PRINT ISBN: 9789057024412 E-TEXT ISBN: 9781040190326 Additional ISBNs: 9780367413583, 9780429078675, 9781482283525 Taylor & Francis eBook Other pricing… Meer...

new in stock Germany. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Residue Analysis in Food: Principles and Applications

Residue analysis in food is an essential science in terms of the number of laboratories and analysts involved worldwide and the range of analytical techniques available. This text combines the principles and applications of the techniques employed in residue analysis to provide the reader with an understanding and a practical demonstration.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Residue Analysis in Food: Principles and Applications


EAN (ISBN-13): 9789057024412
ISBN (ISBN-10): 9057024411
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2000
Uitgever: Taylor & Francis Ltd
324 Bladzijden
Gewicht: 0,676 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-03-04T13:33:23+01:00 (Amsterdam)
Boek voor het laatst gevonden op 2025-06-01T22:38:19+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9057024411

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-5702-441-1, 978-90-5702-441-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: keefe
Titel van het boek: food inc, analysis


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781482283525 Residue Analysis in Food (Michael O'Keefe)


< naar Archief...