- 5 resultaten
laagste prijs: € 299,59, hoogste prijs: € 364,23, gemiddelde prijs: € 323,26
1
bestellen
bij ZVAB.com
€ 299,59
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
David R. Berry:

Yeast Biotechnology - gebonden uitgave, pocketboek

1987, ISBN: 0045740429

[EAN: 9780045740420], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer Netherlands], CHEMIE / LEBENSMITTELCHEMIE; DNA; DOWNSTREAM PROCESSING; EXPRESSION; POLYPEPTIDE; SELECTABLE MARKER; TOXIN; DISTRIBUT… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) AHA-BUCH GmbH, Einbeck, Germany [51283250] [Rating: 5 (von 5)]
2
Yeast Biotechnology by David R. Berry Hardcover | Indigo Chapters
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 454,95
(ongeveer € 316,38)
bestellenGesponsorde link
Yeast Biotechnology by David R. Berry Hardcover | Indigo Chapters - nieuw boek

ISBN: 9780045740420

Biotechnology Biotechnology is is now now established established as as a a major major area area of of technology, technology, concerned concerned with with the'' the'' application appli… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Yeast Biotechnology - David R. Berry#I. Russell#G.C. Stewart
bestellen
bij Orellfuessli.ch
CHF 400,00
(ongeveer € 364,23)
verzending: € 16,391
bestellenGesponsorde link
David R. Berry#I. Russell#G.C. Stewart:
Yeast Biotechnology - gebonden uitgave, pocketboek

1987

ISBN: 9780045740420

Biotechnology Biotechnology is is now now established established as as a a major major area area of of technology, technology, concerned concerned with with the' the' application applica… Meer...

Nr. 4508158. Verzendingskosten:Lieferzeiten außerhalb der Schweiz 3 bis 21 Werktage, , Versandfertig innert 6 - 9 Werktagen, zzgl. Versandkosten. (EUR 16.39)
4
Yeast Biotechnology - David R. Berry, I. Russell, G.C. Stewart
bestellen
bij awesomebooks.com
£ 281,86
(ongeveer € 324,69)
verzending: € 3,441
bestellenGesponsorde link
David R. Berry, I. Russell, G.C. Stewart:
Yeast Biotechnology - nieuw boek

ISBN: 9780045740420

Biotechnology Biotechnology is is now now established established as as a a major major area area of of technology, technology, concerned concerned with with the' the' application applica… Meer...

No. 9780045740420. Verzendingskosten:107, (EUR 3.44)
5
Yeast Biotechnology - Berry, David R.; Stewart, G. C.; Russell, I.
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 311,42
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Berry, David R.; Stewart, G. C.; Russell, I.:
Yeast Biotechnology - gebonden uitgave, pocketboek

1987, ISBN: 0045740429

1987 Gebundene Ausgabe Chemie / Lebensmittelchemie, Mikrobiologie (nicht-medizinisch), Biotechnologie, DNA; DownstreamProcessing; Expression; Polypeptide; SelectableMarker; Toxin; Distr… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Yeast Biotechnology by David R. Berry Hardcover | Indigo Chapters

(Biology, Microbiology, Biochemistry, Biotechnology, Yeast, Food, Brewing, Toxic)

Gedetalleerde informatie over het boek. - Yeast Biotechnology by David R. Berry Hardcover | Indigo Chapters


EAN (ISBN-13): 9780045740420
ISBN (ISBN-10): 0045740429
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1987
Uitgever: David R. Berry
564 Bladzijden
Gewicht: 0,999 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-12-26T13:10:47+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-02-05T00:20:10+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780045740420

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-04-574042-9, 978-0-04-574042-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: david simon, berry, stewart david, russell david, richard russ, thomas mann, neumann, blaschke, vossen, lese zug, alonso fields, baker david, springer
Titel van het boek: berry, betrachtungen eines unpolitischen, tiefenpsychologie und neue ethik, italienische märchen, merseburg, mutter latein und ihre töchter, autos, yeast biotechnology


Gegevens van de uitgever

Auteur: David R. Berry; I. Russell; G.C. Stewart
Titel: Yeast Biotechnology
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
540 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1987-11-30
Dordrecht; NL
Taal: Engels
213,99 € (DE)
219,99 € (AT)
236,00 CHF (CH)
Available
XX, 540 p.

BB; Hardcover, Softcover / Biologie/Genetik, Gentechnik; Biotechnologie; Verstehen; DNA; Downstream Processing; Expression; Polypeptide; Selectable Marker; Toxin; biotechnology; distribution; enzymes; hybridization; lactose; metabolism; physiology; transcription; Biotechnology; Food Science; Industrial Microbiology; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Mikrobiologie (nicht-medizinisch); BC

I Yeast identification and maintenance.- 1 Maintenance of yeast cultures.- 2 Approaches to yeast identification.- II Genetic manipulation.- 3 Classical genetic and protoplast fusion techniques in yeast.- 4 Yeast plasmids and transformation.- 5 dsRNA killer systems in yeast.- III Growth of yeast.- 6 Physiology of yeast growth.- 7 The technology of aerobic yeast growth.- 8 The technology of anaerobic yeast growth.- 9 Biochemical and genetic control of sugar and carbohydrate metabolism in yeasts.- 10 Substrate utilization, non-carbohydrate substrates.- IV Product formation.- 11 Production of organoleptic compounds.- 12 Hydrolytic enzymes.- 13 Expression and secretion of foreign polypeptides in yeast.- V Downstream processing.- 14 The isolation and purification of protein and peptide products.- 15 Production of baker’s yeast.- 16 Alcohol recovery.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9789400931190 Yeast Biotechnology (David R. Berry, I. Russell, G.C. Stewart)


< naar Archief...